فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

استقبال شبکه دنا از ایده های دانشجویی

مدیرکل صداوسیمای مرکز کهکیلویه و بویراحمد هجمه فرهنگی رسانه های غربی علیه ملت ما را یادآور شد و گفت: رسانه های دشمنان بدون تقید به هیچ کدام از اصول انسانی، اخلاقی، قانونی و مسئولیت اجتماعی به دنبال...

modir
بهمن ۲۲, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، مدیرکل صداوسیمای مرکز کهکیلویه و بویراحمد از دانشجویان خواست ایده های رسانه ای خود را به این رسانه ارائه کنند.

به گزارش فصلی نو ، دکتر امیر رئوف در نشست صمیمی با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه های یاسوج گفت: رسانه ملی از ایده پردازی رسانه ای جوانان به خصوص دانشجویان استقبال می کند.

این مدیر رسانه ای با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای حضور جوانان و دانشجویان در صدا و سیما وجود ندارد‌‌‌؛ افزود: حضور دانشجویان در شبکه دنا را زینت آن می دانیم.

وی با اشاره به ضرورت توجه به سبک زندگی اسلامی – ایرانی و نقش رسانه در ترویج این سبک زندگی گفت: بی شک ایده های خلاقانه رسانه ای جوانان و دانشجویان می تواند در فرهنگ سازی کمک کند.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کهکیلویه و بویراحمد هجمه فرهنگی رسانه های غربی علیه ملت ما را یادآور شد و گفت: رسانه های دشمنان بدون تقید به هیچ کدام از اصول انسانی، اخلاقی، قانونی و مسئولیت اجتماعی به دنبال تحقق اهداف سلطه گرانه خود هستند اما رسانه ملی همواره مقید به اخلاق و ارزش ها است و لذا مشی این رسانه با سایر رسانه ها متفاوت است.

وی با قدردانی از حرکت دانشجویان جهادی و اردوهای جهادی در خدمت به محرومان و عمران و آبادانی مناطق محروم، خاطرنشان کرد: صدا و سیما از ترویج این روحیه جهادی حمایت می کند.

دکتر رئوف نشست با دانشجویان را پرنشاط، باانگیزه همراه با طرح ایده های ناب توصیف کرد و روحیه مطالبه گری دانشجویان را ارزشمند دانست.

رئیس بسیج دانشجویی کهکیلویه و بویراحمد در این نشست با گرامیداشت دهه مبارک فجر، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: دانشجویان به عنوان نماد بیداری و آگاهی جامعه با آرمان های انقلاب از جمله استکبارستیزی، آزادی طلبی، استقلال، حمایت از محرومان و مبارزه با ظالمان تجدید پیمان می کنند.

مهدوی با بیان اینکه جریان دانشجویی امروز بیش از گذشته باید در بحث مبارزه با فساد به ویژه مفاسد اقتصادی نقش آفرینی کنند افزود: امام راحل با نگاه راهبردی از دانشگاه و دانشجو به ترتیب به عنوان مبدا و محور تحولات نام برد.

مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه دانشجویان در راستای اعتلای جامعه اسلامی وظیفه مهمی دارند اضافه کرد:دانشجو و جامعه دانشگاهی بیش از سایر اقشار جامعه می توانند در آینده انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و… نقش آفرینی کند.

در این نشست صمیمی نمایندگان تشکل های دانشجویی به طرح دیدگاه‌ها و مطالبات رسانه ای خود پرداختند و پیشنهادهایی برای ارتقای کیفی برنامه های شبکه دنا و رسانه ملی ارائه کردند.

تلاش بیشتر رسانه برای کاهش آسیب های اجتماعی، انعکاس بیشتر مسائل و مشکلات مردم استان به خصوص مناطق محروم، ارتقای کیفی برنامه های معارفی و اعتقادی، توجه بیشتر به ترویج سبک زندگی اسلامی – ایرانی، ارتباط مستمر مدیران رسانه ای با دانشجویان و استفاده بیشتر آنان از ظرفیت عظیم دانشگاهیان، تقویت کرسی های آزاد اندیشی اهم مطالبات و خواسته های نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه های پیام نور، علوم پزشکی، آزاد اسلامی، دولتی یاسوج بود

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری