فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

ترفند پیچیده برای خالی کردن حساب مردم/کلاهبرداران،صدای مالباختگان را از رادیو پخش می کردند!

فصلی نو،شرق نوشت:اعضای باندی که حساب‌های مردم را به بهانه برنده‌شدن آنها در قرعه‌کشی خالی می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.   متهمان در تماس تلفنی با مردم عادی اعلام می‌کردند آنها در یک مسابقه تلفنی...

modir
اردیبهشت ۱, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،شرق نوشت:اعضای باندی که حساب‌های مردم را به بهانه برنده‌شدن آنها در قرعه‌کشی خالی می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

  متهمان در تماس تلفنی با مردم عادی اعلام می‌کردند آنها در یک مسابقه تلفنی یا جشنواره‌ای مانند جشنواره «رادیو جوان»، برنده جوایزی با مبالغ متفاوت شده‌اند و لازم است برای انتقال وجه پای دستگاه‌های عابربانک حضور داشته باشند تا از طریق آن نحوه واریز مبلغ به آنها اعلام شود.  کلاهبرداران با تعریف یک استودیو مجازی، افراد را برای چند دقیقه روی آنتن فرضی رادیو می‌بردند و با آنها مصاحبه‌ای به‌عنوان فرد برنده ترتیب می‌دادند و پس از فریب کامل، از آنها می‌خواستند تا پای دستگاه عابربانک حضور پیدا کنند اما پس از آن با دریافت اطلاعات موجودی حساب افراد با ترفندهای مختلف اقدام به برداشت پول می‌کردند.  سرگرد روح‌الله زمانی، رئیس‌پلیس آگاهی فرمانده انتظامی کیش، دراین‌باره گفت: کلاهبرداران از مالباختگان می‌خواستند تا مبلغ موجودی حساب خود را به صورت دورقم دورقم اعلام کنند و پس از دریافت اطلاعات با ترفندهای خود اقدام به برداشت از حساب آنها می‌کردند.  وی اضافه کرد: کلاهبرداران با اعلام شماره کارت یا حساب خود به‌جای سازمان یا نهاد جایزه‌دهنده مانند «رادیو جوان» یا «سازمان منطقه آزاد کیش» به مالباختگان، از آنها می‌خواستند تا پس از انتقال مبلغ، دکمه تأیید روی دستگاه‌های ATM را نگه دارند و متأسفانه فرد مالباخته متوجه نمی‌شد موجودی وی با این اقدام به حساب شخص دیگری واریز می‌شود.  سرگرد زمانی با اعلام اینکه ۱۰ تا ۱۲ مورد کلاهبرداری با این روش در سطح جزیره صورت گرفته است، افزود: با پیگیری‌های انجام‌ شده از سوی نیروی انتظامی ویژه، این افراد شناسایی و روانه زندان شدند.
وی گفت: تاکنون سه نفر دراین‌باره توسط نیروی انتظامی دستگیر و روانه زندان شده‌اند. این افراد رابط میان مردم و کلاهبرداران بودند. کلاهبردارانی که شناسایی شدند هفت نفر هستند و با توجه به اینکه در زندان تحمل کیفر می‌کنند، قرار مناسب برای آنها صادر خواهد شد.
رئیس‌پلیس آگاهی فرمانده انتظامی کیش تعداد مالباختگان را ۴۰ نفر از اقشار مختلف مردم عنوان کرد و افزود: ۴۰ پرونده در این زمینه تشکیل شده و بیشترین مبلغ کلاهبرداری‌شده ۷۰۰‌ میلیون‌ و کمترین آن ۷۰۰ ‌هزار ریال است.
وی با تأیید اینکه اقدام کلاهبرداران کاری تیمی و شبکه‌ای بود، گفت: کلاهبرداران باندهایی دو یا سه‌نفره هستند و هیچ محدوده کاری‌ای ندارند و در سراسر کشور اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. متأسفانه پنج یا شش سال است که این جرم و این نوع کلاهبرداری در جامعه رواج پیدا کرده است.

اخبار مرتبط

معاون ساخت شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور...
پیگیری سریع پروژه بزرگراه شرقی – غربی یاسوج
واحدهای صنفی مستقر در آبشار یاسوج نقره داغ شدند- جریمه ۱۰ برابری
راه اندازی ۴ ایستگاه موبایل در سطح شهر یاسوج در راستای ارتقای کیفیت...
آمادگی شهرداری یاسوج در خصوص خدمات رسانی مطلوب به مسافران در ایام تعطیلات...
سرپرست بخشداری مرکزی بویراحمد منصوب شد – رزومه
اخذ مجوز توزیع برق سی سخت – ثمره انتصابات ملی را از این...
۲۵ هزار تن گندم مازاد کشاورزان در کهگیلویه و بویراحمد خریداری شده است

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری