فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

خلقی پور مدیران انقلابی کهگیلویه و بویراحمد را در یاسوج به خط کرد+تصاویر

همایش مدیران جریان انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز با حضور مسئول کمیته مدیران ستاد مرکزی آیت الله رئیسی در جنوب کشور و مدیران سابق استان در سالن ستاره شهر یاسوج  برگزار شد. به گزارش فصل...

modir
خرداد ۲۵, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

همایش مدیران جریان انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز با حضور مسئول کمیته مدیران ستاد مرکزی آیت الله رئیسی در جنوب کشور و مدیران سابق استان در سالن ستاره شهر یاسوج  برگزار شد.

IMG 20210615 WA0119 IMG 20210615 WA0085 IMG 20210615 WA0091 IMG 20210615 WA0090 IMG 20210615 WA0098 IMG 20210615 WA0089 IMG 20210615 WA0088 IMG 20210615 WA0087 IMG 20210615 WA0124 IMG 20210615 WA0120 IMG 20210615 WA0122 IMG 20210615 WA0123 IMG 20210615 WA0133 IMG 20210615 WA0126 IMG 20210615 WA0139 IMG 20210615 WA0132 IMG 20210615 WA0136 IMG 20210615 WA0143 IMG 20210615 WA0141 IMG 20210615 WA0145 IMG 20210615 WA0144 IMG 20210615 WA0147 IMG 20210615 WA0097 IMG 20210615 WA0086
به گزارش فصل جنوب از یاسوج،خلیفه خلقی پور مسئول شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت الله رئیسی در کهگیلویه و بویراحمد  که مسئولیت ستاد مدیران آیت الله رئیسی را نیز بر عهده دارد، ‌در این همایش ضمن خیر مقدم و گرامی داشت یاد و خاطر شهدا افزود؛ امروز در یک پیچ بزرگ تاریخی قرار داریم که برای عبور از این پیچ به فرمانده هانی که بتوانند با سلامت نفس، کار را بر عهده بگیرند نیاز داریم.
مسئول هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت الله رئیسی در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تحولی ایجاد کرد که مسیر دنیا را عوض کرد افزود؛ تحلیلگران فکر می کردند این انقلاب به یک هیجان و التهاب زودگذر می ماند و خیلی زود فروکش می کند اما اوج حضور مردم در انقلاب را که دیدند مجبور شدند در برابر اراده ملت تسلیم شوند.
مسئول ستاد مدیران آیت الله رئیسی در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دشمنان درصدد بودن شور انقلابی مردم را کنترل کنند افزود؛ آنان نمی دانستند مبنای این حکومت بر مبنای ایدئولوژی پایه ریزی شده است، و نمی توان خللی در این شور انقلابی ایجاد کرد.
خلقی پور با اشاره به سه نقطه قوت مورد نظر آیت الله رئیسی در مورد مدیران افزود؛ سه خصوصیت عمده از جمله فساد ستیزی، برخورداری از روحیه انقلابی و مردمداری خصوصیت مورد نظر ایشان در تشکیل دولت انقلابی می باشد.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه مشکل اصلی وادادگی و ناکارامدی مدیران است افزود؛ ما از یک طرف در دنیا به نقطه زن معروف هستیم و هر جا فریاد تظلم خواهی و آزادی طلبی بلند است نام جمهوری اسلامی می درخشد، اما از طرفی بدلیل سوء مدیریتها در صف مرغ و تخم مرغ مردم را نگه داشته اند.
خلیفه خلقی پور با اشاره به اینکه در استان شور انقلابی بالاست نیز افزود؛ این استان همیشه در صحنه های متعدد دفاع از نظام و بویژه انتخابات پیشتاز بوده است.
وی  به منابع انسانی سالم و کارآمد و پاکدست نیز اشاره کرد و گفت؛ در استان مدیران پاکدست و جهادی زیادی داریم و قادریم علاوه بر حل مشکلات مدیریتی استان ، بخش عظیمی از مشکلات کشور در عرصه مدیریتی را پوشش دهیم.

دومین سخنران این جلسه سید مسعود حسینی استاندار اسبق استان کهگیلویه و بویراحمد بود که در سخنانی دین اسلام را مکتب جهان شمول توصیف کرد و افزود؛ همواره برنامه ریزان غرب درصدد کاهش جایگاه ومحبوبیت دین و اسلام در بین ملت ها بوده اند و بدین خاطر همواره درصدد بوده اند دین را بعنوان افیون توده ها معرفی کنند.
حسینی با اشاره به اینکه ریشه اسلام ستیزی غرب، ریشه تاریخی دارد گفت؛ قبل از انقلاب نیز دین ستیزی در عمل و فرهنگ غربیان مشاهده شده است.
وی با اشاره به اینکه هرچقدر خواستند آرمانهای انقلاب را مورد هدف قراد دهند پاسخ معکوس گرفته اند افزود؛ هر روز تشعشع انقلاب بیشتر و پایگاه آن در بین ملت ها افزونتر می شود.
این فعال سیاسی اصولگرا به ریشه تاریخی جریان نفوذ نیز گریزی زد و تاکید کرد؛ جریان نفوذ همواره وجود داشته است ولی امیدواریم با همت نیروهای انقلاب بنیان آن را از ریشه برداشته شود.
وی با تاکید براینکه آینده این کشور روشن است و به پیش خواهد رفت و گفت؛ مهم ترین برنامه دشمنان در این چهل سال مایوس کردن مردم بوده است.
مسعود حسینی ادامه داد؛ اگر مدیریت کارآمد در این کشور حاکم شود تحریم ها دور زده خواهد شد.
حسینی با تاکید بر اینکه انقلاب زدایی و مایوس کردن مردم کار دشمن است افزود؛ امیدوار کردن مردم به آینده کشور وظیفه ماست.
استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد گفت؛ جمعیت ایران یک درصد بوده و در حالی که منابع ما ۷ درصد است، که با وجود جوانان شایسته، توانا و علمی قادریم در زمینه های متعدد کشور را پیش ببریم.
حسینی در پایان تاکید کرد؛ ما انقلاب را تا آخرین نفس ادامه خواهیم داد و انشاالله رییس جمهور آینده آیت الله رئیسی می باشد.
سومین سخنران جلسه، دکتر عزیزی نماینده شیراز و مسئول کمیته مدیران ستاد مرکزی آیت الله رئیسی در جنوب بود.
وی با گرامی داشت یاد و خاطر شهیدان، موضوع نشست را انتخابات پیش رو دانست و افزود؛ فلسفه جلسه حضور مدیران انقلابی برای هدایت گری در امر انتخابات است.
عزیزی با اشاره به اینکه مردم در صحنه های مختلف ثابت کرده اند که خالق حماسه های بزرگ بوده اند و تمام جهانیان را به شگفتی واداشته اند گفت؛ مدیرانی که در طول این چند دهه اخیر در کار اجرایی نقش داشته اند می توانند در امر مهم انتخابات نقش آفرینی کنند.
رئیس کمیته مدیران آیت الله رئیسی در جنوب کشور با بیان اینکه بعضی دولتها نتوانستند حق مردم را ادا کنند و امانتدار خوبی نبوده اند گفت؛ حضور مردم در صف های طویل برای خرید ما یحتاج عمومی در شآن این مردم نیست.
عزیزی با تاکید بر اینکه ما در علوم مختلف نقش خوبی داشتیم افزود؛ سزاوار نیست برای اثبات خودمان نظام را نا کارآمد جلوه دهیم.
وی با اشاره به اینکه ما درعرصه های ملی و بین المللی نقش موثری داشتیم تاکید کرد؛در بخشی از عرصه ها خوب ظهور نکرده ایم و مشکلاتی برای مردم ایجاد شده است.
نماینده مرکز فارس در مجلس یازدهم گفت؛ نظام در ساحل مدیترانه و در حیاط خلوت امریکا ظهور مقتدرانه ای دارد اما در کشور قرارگاه مرغ می زنند و صف مرغ و نان تشکیل می دهند.
عزیزی ادامه داد؛ ما در بخش داخلی دو موضوع داشته ایم که نتونسته ایم آن را حل کنیم،البته جریان انقلاب در مقاطعی نتوانسته نقش خود را ایفا کند و بخاطر این مشکلاتی درعرصه های مختلف متوجه کشور شده است
وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات که باعث ایجاد نارضایتی شده است افزود؛ ناکارامدی قوانین موضوع بسیار مهمی است که مشکلاتی را در کشور ایجاد کرده است، که تاکنون چیزی قریب به ۱۳ هزار قانون تصویب شده و بدلیل تورم قوانین، ناکارامدی و تقلیدی آنان بخشی از ناکارامدی را موجب شده است که این قوانین درشان ملت نیست،
از جمله قوانین تجارت ، تعلیم وتربیت، قوانین شهرداریها متناسب با تحول بزرگی که ملت ایران درعصر حاضر افریدندنمی باشد.
مسئول کمیته مدیران آیت الله رئیسی در جنوب ادامه داد؛ دومین معضل کشور مدیرانی است که بر مبنای اندیشه های اسلامی روی کار نیامده اند و در عرصه ها مسئولانه رفتار نکردند.
وی با اشاره به اینکه هر زمانی در موضوع مجلس منطقی و هوشمندانه برخورد کردیم دستاوردهای خوبی داشتیم افزود؛ درحوزه اجرا هم زمانی که انتخاب خوبی داشتیم به موفقیت های بزرگی رسیده ایم.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت؛در این مقطع حساس وارد یک عرصه تحول افرین و سرنوشت ساز شده ایم که اگر  تحربه را خوب عمل نکنیم و مسئولانه وارد عمل نشویم متضرر خواهیم شد.

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری