فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

فتیله را پایین بکشید هدف تاجگردون ایجاد اختلاف نیست

 فصلی نو – یگانه عبدی زاده   این روز ها مطالبی در فضای رسانه ای یاسوج علیه نماینده شهرستان های گچساران و باشت منتشر می شود که برای نفی قومیت گرایی و جغرافیاپرستی بود اما آنچه از صدر تا ذیل آن...

modir
اسفند ۱۳, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

 فصلی نو – یگانه عبدی زاده

 

این روز ها مطالبی در فضای رسانه ای یاسوج علیه نماینده شهرستان های گچساران و باشت منتشر می شود که برای نفی قومیت گرایی و جغرافیاپرستی بود اما آنچه از صدر تا ذیل آن مشاهده شد یک نتیجه بیشتر در بر نداشت و آن هم دوباره دامن زدن به قومیت گرایی بود.

 

تاجگردون ۶ سال است که نماینده مجلس است و در این سال ها کارهای عظیمی برای گچساران انجام داده و البته کاستی هایی هم داشته است که برخلاف دیگر نمایندگان منکر آن نشده است اما هر بار تیتر افتتاح و آغاز و قس علی هذا که توسط تاجگردون صورت گرفته است در صدر اخبار استان و کشور قرار می گرفت بودند کسانی که از فقدان چنین نماینده کاریزماتیکِ توانمند احساس سرخوردگی از انتخاب نماینده حوزه خود کنند بنابراین قلم های خسته و بی جان خود را حرکت داده و خطوطی سیاه کردند حال آنکه کم غلط املایی و نگارشی هم نبوده اند.

 

مقدمه را تمام می کنم و به اصل می پردازم.

 

این نگارنده که از قضا خود را عالم الدهر سیاسی می دانند،مدعی شکست پروژه های تاجگردون علیه بویراحمد شده است که چنین ادعایی از کسی که خود را فعال سیاسی و آن هم اصلاح طلب می داند حرکتی نابجا و لطمه زدن به مدعی سیاسی بودن و اصلاح طلب بودنش است.

 

یکی یکی از پروژه های شکست خورده نام می برد که به تفصیل توضیحاتی بیان می شود.

نگارنده محترم حال که از تغییر نام گفتی و آن را از ناحیه تاجگردون می دانی و چندین مصداق از صحبت های تاجگردون ذکر کردی مگر تاجگردون همان نبود که گفت: ما واو بین نام این استان هستیم و به آن افتخار می کنیم.

 

در مورد سهم بودجه نفت افاضاتی تقریر شده است که در نهایت غرض ورزیِ جغرافیایی بوده و شک دارم نگارنده بیش از ۲ روز در گچساران سکنی گزیده باشد تا بفهمد بوی نفت را و خفه شود از بوی گاز.

شک دارم به این توجه کرده باشد که گچساران قطب نفت و گاز ایران است و اگر منطقی وجود داشته باشد این نباید وضعیتش باشد حال آنکه اگر تاجگردون تا به الان نبود از این بدتر شده بود.

ادعای مضحک بعد جدایی گچساران از استان بوده است و بازهم شک دارم راقم آن یادداشت بداند که این استان را با گچساران می شناسند کما اینکه همیشه گچسارانی ها به آن واو بودن افتخار کرده اند چرا که هم نقطه اتصال و اتحاد استان گیر کرده در تحجر و جغرافیائیسم است هم شاهراه اتصال مرکز به جنوب پس نیازی نیست گچساران جدا شود بنابراین بهتر است اتاق فکرتان یک بازنگری بفرمایید تا اطلاعات غلط غرض ورزانه به شما ندهند چرا که لازمه فعال سیاسی بودن و آن هم اصلاح طلب بودن دوری از جغرافیائیسم و قومیت گرایی است.

 

در مورد استیضاح وزیر بی تدبیر راه هم چند کلامی عرض شود آن زمان که نماینده اصولگرای شمایی که ادعای اصلاح طلبی داری سکوت کرده بود توسط تاجگردون و وکیلی و هاشمی پور استارت خورد تا نشان دهد که بر سر منافع مردم حاضر به معامله نبوده و نیست اما نماینده‌تان بر سر وزیر نفت که مافوق اوست حاضر به چنین کاری نشد کما اینکه تاجگردون و وزیر همدیگر را با نام کوچک صدا می زنند

 

سید ضیا هاشمی طبق سیاست ضعیف نگه داشتن لرها گزینه وزارت نشد و این خود یک مثنوی حرف در پشت خود دارد و اگر نقد جدی به تاجگردون در این مورد دارید چرا تا به حال به وکیلی و حسینی دیگر نمایندگان هم استانی و البته غیرگچسارانی تهران چنین نقدی نداشته اید جز اینکه مجری اندیشه جغرافیائیسم خود بوده اید.

 

در یک بخش نگارنده به مفتخر بودن مردم حوزه سرد استان به تاجگردون به عنوان چهره ملی هم استانی شناخته شده اشاره کرده است بنابراین این خود نشان از مقبولیت و محبوبیت تاجگردون دارد.

 

اما بعد…
تاجگردون طبق انتظار و تایید مردم و نه خواصِ غرض ورز به عنوان یک فرااستانی برای استان کار کرده است که مطلوب است به ردیف بودجه های استان قبل و کنون تاجگردون نگاهی بیاندازید بلکه متنبه شوید.

 

تاجگردون رفتارها و نظرات متفاوتی با توجه به زمان موضوع دارد و همیشه از مقام دفاع از خود سخن گفته است و وقتی او را اشخاص غرض ورزی چون شما به بویراحمد ستیزی متهم می کند از خود دفاع می کند و خود را بویراحمدی تر می داند چرا که می داند و می گوید بویراحمدی بودن به این نیست که هر روز به دنبال مسئله ای جدید برای گسست وحدت بین اقوام مختلف بود، بویراحمدی است ولی خود را تر می داند چرا که منش بویراحمدی نفی تفرقه و جغرافیائیسم و ناسیسونالیسم قومیتی بوده است.

 

کسب رخصت می کند در بویراحمد کاندیدا شود(که نگارنده هنوز نمی داند کاندیدا درست است نه کاندید) چرا که می داند مردم بویراحمد به دنبال خدمت هست و خدمتگزار می خواهند.

 

اما جالبترین نتیجه گیری نگارنده مذکور به اینجا ختم می شود با دیدگاه غرض ورز بنده، تاجگردون بویراحمد ستیز است که این نوع نگاه برای یک فعال سیاسیِ دانشجویی که باید نمود منطق و منش دانشجویی باشد سم مهلکی است که نیازمند پادزهری فوری است.

 

تشویش در نوشتن این یادداشت را از آنجایی می توان دریافت که هیچ بخشی با بخش دیگر مرتبط نبوده و از نفی تاجگردون به نقد نمایندگان استان وارد می شود و در نهایت چون فیلم های اصغرفرهادی باز تمام می شود.

 

فعال دانشجویی

اخبار مرتبط

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
به قلم منوچهر حسن زاده -آن‌گاه که وطن در خطر باشد، دیگر نه...
به قلم مهران محرابی دولت آباد – این بار پایان قوم یهود خواهد...
برای اولین بار ، ایران در “روز” به اسرائیل حمله کرد / منزل...
سپاه: تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌های اسرائیلی هدف قرار گرفت
موشک های ایران به تل آویو و حیفا (اسرائیل) رسیدند/ حمله به پایگاه...
حمله گسترده موشکی ایران به اسرائیل: اصابت موشک ها به تل آویو /...
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری