فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

مسمومیت ۸ عضو دو خانواده با گاز منوکسید کربن در یاسوج

فصلی نو- سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از نجات جان ۸ نفر در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در شهر یاسوج خبر داد. به گزارش فصل جنوب ، محمدامین نیکویی نژاد روز شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۲ در جمع...

modir
دی ۹, ۱۴۰۲
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو- سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از نجات جان ۸ نفر در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در شهر یاسوج خبر داد.

به گزارش فصل جنوب ، محمدامین نیکویی نژاد روز شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران گفت: امروز  شنبه  نهم دی ماه در ساعت ۶:۳۹ دقیقه صبح طی تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ استان یک مورد مسمومیت گاز co  در منطقه شهرک بلکو یاسوج گزارش شد.

وی اظهارکرد: مرکز پیام اورژانس۱۱۵  پس از دریافت این گزارش بلافاصله پایگاه های اورژانس ۱۱۵ شهری شماره ۳ و ۴ یاسوج را به محل حادثه اعزام کرد.

سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: علت اولیه این حادثه، نصب غیراستاندارد لوله و دودکش بخاری گزارش شده است که متاسفانه  مصدومیت ۸ نفر که بین ۲۲ تا ۲۸ سال سن داشتند، را در پی داشت.

نیکویی نژاد با بیان اینکه تکنسین های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه  حاضر شدند، تصریح کرد: پس از اقدامات اولیه پزشکی ۷ نفر از مصدومان این حادثه را به بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج منتقل کردند.

وی ادامه داد: شایع‌ترین علائم مسمومیت با CO عبارت‌اند از: سردرد کسل کننده، احساس ضعف، حالت تهوع، استفراغ، گیجی، سرگیجه و مشکل در تنفس.

سرپرست اورژانس۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اقدامات‌ لازم در مواجهه با این حادثه بیان کرد: سریعا فرد را از محل آلودگی با گاز خارج نمایید. کمک های اولیه را برای افرادی که دچار علائم شدید هستند انجام دهید. درب و پنجره های محل را باز کنید با اطلاع به مراکز کمک رسانی مثل آتش نشانی و اورژانس ۱۱۵ از طریق تلفن سریعا اقدام به انتقال مصدوم به اولین مرکز درمانی نمایید.

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری