فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

منابع تبصره۱۸بودجه برای اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد ضعیف است

کلانتری افزود: دستگاههای اجرایی تنها گزارشی شش ماهه ارائه می دهند و باید اگر پرونده ای به بانک ارسال می کنند تا حصول نتیجه پیگیری...

modir
مهر ۱۱, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو, استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:بازگشت منابع تخصیصی تبصره ۱۸ بودجه برای اشتغال از هیچ دستگاه اجرایی و بانکی پذیرفته نمی شودو دستگاهها در این خصوص ضعیف عمل کرده اند.

به گزارش فصلی نو، حسین کلانتری در نشست شورای اشتغال استان افزود: عملکرد دستگاهها در شش ماهه نخست سال جاری در این راستا ضعیف بوده است.

وی با بیان اینکه برخی از حوزه ها در این تبصره بسیار ضعیف عمل کرده و از بسیاری از منابع استفاده نکرده اند، گفت: در راستای اشتغالزایی، منابع تخصیصی تبصره ۱۸ بودجه فرصت مناسبی است اما عملکرد دستگاهها رضایت بخش نبوده و نیاز به آسیب‌شناسی دارد.

کلانتری افزود: دستگاههای اجرایی تنها گزارشی شش ماهه ارائه می دهند و باید اگر پرونده ای به بانک ارسال می کنند تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه باید در صورت همکاری نکردن بانک، گزارش دهند، گفت: در نشست بعد، عملکرد دستگاهها در تبصره ۱۸ ملی و اشتغال روستایی آسیب شناسی می شود.

استاندار تاکید کرد: چنانچه دستگاهها عملکردی مشابه شش ماهه نخست در این راستا داشته باشند، منابع جدیدی دریافت نمی کنند.

وی افزود: حتی برخی دستگاهها از میزان منابع خود از تبصره ملی در سال ۹۷ اطلاع نداشتند و باید در جلسه بعد گزارش عملکرد ارائه دهند.

کلانتری اظهار داشت: عملکرد ضعیف دستگاها به بانکها برنمی‌گردد و خود دستگاهها ضعیف عمل کرده و تا حصول نتیجه پیگیری نمی کنند.

وی افزود: در راستای برون رفت از این مشکل باید کمیته ای با حضور دستگاههای اجرایی، بانکها و نماینده استانداری تشکیل شده و نقاط ضعف دستگاهها شناسایی و راهکارهای مناسب در این خصوص ارائه شود.

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری