فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

همکاری دانشگاه علمی کاربردی و ستاد کل نیروی مسلح /ظرفیت خالی ۴۰۰ هزار نفری دانشگاه علمی کاربردی

فصلی نو،رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی و ستاد کل نیروی مسلح برای آموزش‌ مهارتی سربازان خبر داد. به گزارش فصلی نو، محمدحسین امید عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه...

modir
آذر ۲۲, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی و ستاد کل نیروی مسلح برای آموزش‌ مهارتی سربازان خبر داد.

به گزارش فصلی نو، محمدحسین امید عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که در کشور بیش از ۵۰۰ هزار نفر ظرفیت پذیرش دانشجو در تعداد ۸۵۰ مرکز علمی کاربردی فعال داریم اظهار کرد: همچنین تعداد ۵۰ هزار مدرس در این مراکز مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به این که در مهرماه ۹۶ در کشور ظرفیت پذیرش ۵۵۰ هزار دانشجو را داشتیم افزود: اما ۱۵۰ هزار نفر پذیرش داشتیم.

وی با بیان این که نیازهای کشور را در کشاورزی، صنعت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در این دانشگاه مد نظر داریم افزود: در این ۴ رشته تعداد ۸۰۰ رشته تحصیلی در دوره‌های مختلف از کاردانی گرفته تا کارشناسی ارشد فعال هستند.

این مسوول به هدف‌گذری دانشگاه در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: ارتقای کیفیت و دیگری مأموریت‌گرایی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

امید در بخش دیگری از اظهارات خود به اهداف مأموریت‌گرایی در دانشگاه اشار کرد و گفت: هدف این است که یک مرکز تنها در حوزه خودش فعالیت داشته باشد.

وی به اهداف دیگر این دانشگاه به خصوص در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: در پژوهش ایجاد مراکز نوآوری در دستور کار است و دنبال اخذ مجوزهای این مراکز هستیم.

امید، راه‌اندازی شتاب‌دهندها را نیز یکی دیگر از اهداف این دانشگاه دانست و گفت: با راه‌اندازی آن‌ها دانش‌آموختگان ما به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان می‌روند و برای آن‌ها تسهیلات هم پیش‌بینی شده است.

این مسؤول نیاز کشور را در حال حاضر آموزش‌های مهارتی دانست و گفت: تا پایان برنامه ششم باید ۳۰ درصد جمعیت دانشجویی کشور مهارتی باشند که در حال حاضر ظرفیت‌ها برای پذیرش موجود است اما متقاضی نداریم.

وی با بیان این که امسال بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوزه علوم تجربی تنها برای ۸ هزار ظرفیت در سه تا چهار رشته رقابت کردند افزود: باید پرسید که ۴۹۲ هزار باقی مانده از این تعداد برای آینده چه برنامه‌ای دارند و چرا به سمت آموزش‌های مهارتی روی نمی‌آورند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به پیشنهاد خود به سردار باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: این پیشنهاد در خصوص آینده سربازان کشور بود تا مهارت‌های لازم به آن‌ها از طریق دوره‌های ضمن خدمت داده شود و این پیشنهاد مورد استقبال قرار گرفت.

وی گفت: اکنون قراردادی با فنی و حرفه‌ای برای سربازان زیر دیپلم بسته شده و ما نیز قرارداد آموزش‌های مهارتی را برای سربازان دیپلمه به بالا امضا کرده‌ایم تا این افراد چند پودمان را پاس کنند و با پاس کردن چند پودمان بیرون از خدمت سربازی، مدرکی در اختیار آن‌ها گذاشته شود.

اخبار مرتبط

واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری