فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

۶ هزار تن قیر برای آسفالت خیابان های دوگنبدان اختصاص یافت

این میزان قیر رایگان با تلاش و پیگیری های نماینده مردمی گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی به شهرداری دوگنبدان اختصاص...

modir
مرداد ۱۳, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

گچساران- فصلی نو – شهردار دوگنبدان گفت: ۶ هزار تن قیر رایگان برای سرعت دادن به آسفالت معابر شهری کمتر توسعه یافته شهر دوگنبدان امسال اختصاص یافت.

مسعود ظفری روز یکشنبه در گفت و گو با فصلی نو_ارزش ریالی این میزان قیر اختصاص یافته را ۳۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
وی بیان کرد: با جذب این میزان قیر رایگان ۸۹۳ هزارو ۲۰۰  متر مربع از معابر کمتر توسعه یافته شهر دوگنبدان آسفالت خواهد شد.


شهردار دوگنبدان با اشاره به مشکلات زیرسازی و فرسوده یا خاکی بودن بخش عمده‌ای از معابر شهر دوگنبدان تصریح کرد: اولویت شهرداری در سال ۹۸ در بخش آسفالت، توجه به محلات کمتر توسعه یافته و حاشیه‌ای است.


وی افزود: با این میزان قیر می‌توان بیش از ۹۰ درصد از معابر خاکی این شهر را آسفالت کرد.
وی ابراز کرد: با انجام آسفالت معابر شهر دوگنبدان تحول بزرگی در خدمات شهری دوگنبدان ایجاد خواهد شد.
ظفری افزود: سهمیه قیر رایگان با هدف بهبود عبور و مرور در معابر، رفع نقاط حادثه خیز و لکه گیری خیابان های از سوی دولت اختصاص داده شد.


وی گفت: این میزان قیر رایگان با تلاش و پیگیری های  نماینده مردمی گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی به شهرداری دوگنبدان اختصاص یافت.

ظفری در ادامه، آسفالت مناسب خیابان‌ها و معابر شهر را یکی از خواسته‌های به حق شهروندان از شهرداری عنوان کرد و گفت: کمترین حقوق شهروندی برخورداری از خدمات شهری مناسب از قبیل خیابان‌های استاندارد با ایمنی مناسب است که مسئولان در راستای تحقق این امر بصورت شبانه روز در حال تلاش هستند.


 شهردار دوگنبدان  جلب رضایت شهروندان را  از اهمیت ویژه‌ای برای مدیریت شهری اعلام کرد و گفت: امید است اقدام مدیریت شهری دوگنبدان در بهسازی و آسفالت معابر رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.


ظفری همچنین توسعه و ترمیم فضای سبز، ساخت پارک‌های محله، آسفالت، پیگیری مشکلات آتش‌نشانی، پیگیری و رفع مشکلات کشتارگاه را مهمترین برنامه های در دست شهرداری دوگنبدان اعلام کرد.

در شهر دوگنبدان با ۶۹۰ هکتار مساحت یک میلیون و ۲۹۶ هزار متر مربع فضای سبز و۲۱ پارک عمومی با بیش از ۱۵۰ هزار متر مربع وجود دارد.
شهر نفت خیز دوگنبدان در ۱۵۰ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری