توقیف ملک آب و فاضلاب در یک مزایده پر حرف و حدیث/مردم دهدشت هوشیار باشند
فصلی نو- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از حکم دادگاه مبنی بر توقیف ملک این شرکت در میدان مرکزی شهر دهدشت خبر داد و گفت: برنده این مزایده پر حرف و حدیث به تعهدات خود در خصوص پرداخت ثمن...
فصلی نو- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از حکم دادگاه مبنی بر توقیف ملک این شرکت در میدان مرکزی شهر دهدشت خبر داد و گفت: برنده این مزایده پر حرف و حدیث به تعهدات خود در خصوص پرداخت ثمن معامله عمل نکرده و طبق قانون،این ملک باید به شرکت آب و فاضلاب برگردد.
به گزارش فصل جنوب ، امید صالحی در گفتوگو با خبرنگاران از توقیف ملک متعلق به شرکت آب و فاضلاب در شهر دهدشت خبر داد وگفت:شخصی بنام
آقای سید محمد دلباز در سنوات گذشته و در فرایند یک مزایده از سوی آب و فاضلاب استان شرکت کرده، ولی بعد از برنده شدن در این مزایده،بهای آن را در وقت مقرر پرداخت نکرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود، بر اساس تعهدات، این فرد مکلف به پرداخت قیمت ملک در وقت مقرر به شرکت آب و فاضلاب بوده که بنا به هر دلیل، از انجام آن سر باز زده است.
وی با تاکید بر تضییع بیتالمال در این مزایده گفت: با توجه به اینکه حکم توقیف این ملک را برابر اسناد پیوست از دادگاه گرفته ایم ولی فرد مذکور، با چشم پوشی و عدول از قانون، شبانه اقدام به ساخت و ساز در ملک مورد نظر کرده است.
صالحی با اشاره به اینکه در دوران مدیریت سابق وکنونی آب وفاضلاب، بارها به این شخص فرصت داده شد تا نسبت به پرداخت بهای ملک اقدام کند که متاسفانه در این خصوص کوتاهی کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
وی یادآور شد:به همین منظور طی شکوائیه ای و با حکم دادگاه و ادارهکل ثبت اسناد این ملک توقیف شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، از مردم خواست تا با آگاهی از این موضوع و برای جلوگیری از اتلاف سرمایه ی خود،از هر داد و ستدی با فرد مذکور در ملک مورد نظر خودداری کنند.
صالحی تصریح: ملک مورد بحث، کما فی السابق متعلق به دولت و شرکت آب و فاضلاب است و هر گونه معامله و خرید و فروش از سوی هر شخصی، از درجه ی اعتبار ساقط ودارای تبعات و پیگرد قانونی است.
بدون نظر! اولین نفر باشید