آرسس امیری نوجوان ۱۴ساله از صخره نوردی تا دعوت به تمرینات فوتبال پایه پرسپولیس
فصلی نو- آرسس امیری نوجوان ۱۴ ساله کهگیلویه و بویراحمدی علیرغم سن کم همپا با صخره نوردان بزرگسال به فعالیت حرفه ای در این ورزش فعالیت می کند . به گزارش فصل جنوب ، کسانی که با ورزشکاران هم استانی به...
فصلی نو- آرسس امیری نوجوان ۱۴ ساله کهگیلویه و بویراحمدی علیرغم سن کم همپا با صخره نوردان بزرگسال به فعالیت حرفه ای در این ورزش فعالیت می کند .
به گزارش فصل جنوب ، کسانی که با ورزشکاران هم استانی به ویژه در حوزه دوچرخه سورای ، کوهنوردی و اسکی آشنایی دارند قطعا از زحمات کرامت امیری که سالها در هیات های ورزشی استان فعالیت می کرد آشنایی دارند .
اما هم اکنون آرسس امیری صخره نورد نوجوان کهگیلویه و بویراحمدی فرزند کرامت امیری به دلیل تلاش و مداومت های پدرش اکنون دست ها و پاهای بسیار قوی برای بالا رفتن از هر کوه و صخره ای را دارد، او از ۳سالگی بارها به کوهستان هاو صخره های مختلف صعود کرده، بنابراین نه از ارتفاع می ترسد و نه از سقوط.
صخره نوردی از ورزش های سخت و طاقت فرسایی است که هر کسی نمی تواند از پس آن بر آید. این ورزش غیر از آمادگی جسمانی بسیار بالا صبر، استقامت و شجاعت هم می خواهد.
اما کرامت امیری رئیس باشگاه کوهنوردی قدویس دنا زمانی که به کوهنوردی می رود، پسر نوجوان خود یعنی آرسس را هم می برد تا با کمک هم از سخت ترین صخره ها صعود کنند.
آرسس هم اکنون با انجام تمرینات طاقت فرسا علاوه بر کوهنوردی در رشته فوتبال و پست دروازبانی فعالیت ویژه دارد و همراه با دیگر ورزشکاران این رشته به امید روزهای درخشان تمرینات خود را ادامه می دهد .
در کارنامه فوتبالی آرسس امیری دعوت به تیم های پایه پرسپولیس تهران از جمله سوابق وی محسوب می شود که علیرغم پذیرش در تیم بدلیل مشکلات شخصی امکان ادامه حضور را پیدا نکرد اما سخت در تلاش است در سالهای آتی به این مهم جامعه عمل بپوشاند .
رئیس هیات فوتبال استان نیز از آرسس امیری بعنوان یک استعداد برتر فوتبال تجلیل بعمل آورد .
انتظار می رود اداره کل ورزش و جوانان و هیات فوتبال استان با شناسایی استعدادها برای توسعه ورزش استان با حمایت و استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت ها زمینه افتخار آفرینی انان برای استان را فراهم نمایند.
بدون نظر! اولین نفر باشید