آیین تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا با حضور مسئولان استانی برگزار شد*
مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا با حضور جمعی از مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری و شبکه بهداشت برگزار گردید. در این مراسم، دکتر احسان صیدالی به عنوان سرپرست جدید...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا با حضور جمعی از مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری و شبکه بهداشت برگزار گردید. در این مراسم، دکتر احسان صیدالی به عنوان سرپرست جدید شبکه معرفی و از زحمات دکتر جواد هارونی تجلیل شد.*
در این آیین، دکتر هادینیا، مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن تبریک به دکتر صیدالی و تقدیر از خدمات ارزنده دکتر هارونی، بیان داشت: «تغییرات مدیریتی، فرصتی برای پویایی بیشتر سیستم است. دکتر هارونی با متانت، مسئولیتپذیری و روحیهی بالای تعامل، دوران موفقی را رقم زدند و قطعاً تجارب ایشان، سرمایهای ارزشمند برای حوزه بهداشت استان خواهد بود.» وی همچنین انتخاب دکتر صیدالی را انتخابی مدبرانه دانست و ابراز امیدواری کرد که با حمایت تیم توانمند شبکه، مسیر رشد همچنان تداوم یابد.
دکتر مسلم شریفی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان نیز در سخنانی با اشاره به پویایی موجود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا، گفت: «یکی از افتخارات ما در سطح استان، جوان بودن، فعال بودن و پرتلاش بودن تیم بهداشت و درمان دناست که این جو پرانرژی را مدیون تلاشهای دلسوزانه دکتر هارونی و همراهی کمنظیر همکارانشان هستیم.» وی ادامه داد: «امیدواریم با حضور دکتر صیدالی، این مسیر با قدرت و نشاط بیشتری ادامه یابد.»
در ادامه، مهندس کریمی، معاون محترم فرماندار شهرستان دنا، با قدردانی ویژه از دکتر هارونی، اظهار داشت: «دکتر هارونی مدیری دلسوز، مسئولیتپذیر و همدل با مجموعه فرمانداری بود که همواره نگاه حمایتی به توسعه سلامت شهرستان داشتند. ما بهعنوان نماینده مردم، قدردان زحمات ایشان هستیم و برای دکتر صیدالی آرزوی موفقیت داریم.» وی همچنین بر تداوم همکاری نزدیک شبکه بهداشت و فرمانداری تأکید کرد.
دکتر جواد هارونی، سرپرست پیشین شبکه بهداشت و درمان دنا نیز در سخنانی صمیمانه، با تشکر از حمایتهای همکاران و مسئولان در طول دوران مسئولیت خود گفت: «اگر در این مدت کاری انجام شد، نتیجهی همدلی و تلاش بیوقفهی همکارانم بود. من به داشتن چنین تیمی افتخار میکنم و برای دکتر صیدالی عزیز، در ادامهی راه، بهترینها را از خداوند خواستارم.» دکتر هارونی همچنین به بخشی از دستاوردها و خاطرات دوران مدیریتی خود اشاره کرد و آنها را نتیجه اعتماد و همراهی تیم دانست.
در پایان مراسم، دکتر احسان صیدالی، سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا، با ابراز تشکر از اعتماد مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و همراهی همکاران، گفت: «با تمام توان در کنار شما خواهم بود تا بتوانیم مسیر خدمترسانی را با جدیت، دقت و دلسوزی ادامه دهیم. امیدوارم لایق این مسئولیت بزرگ باشم و از خداوند متعال برای دکتر هارونی، ادامهی مسیر همراه با عزت و موفقیت طلب میکنم.»
وی همچنین افزود: «سالها در حوزه بهداشت و درمان فعالیت کردهام و امروز خوشحالم که این مسیر را در دانشگاه علوم پزشکی استان از زادگاه فخر پزشکی کشور، پروفسور سامان نیکاقبالیان، آغاز میکنم. امیدوارم با تکیه بر ظرفیتهای ارزشمند همکاران پرتلاش، گامهای مؤثری در ارتقای سلامت مردم شریف شهرستان دنا برداریم.»
بدون نظر! اولین نفر باشید