اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب مناطق امامت و محمود آباد یاسوج
فصلی نو،معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب در مناطق امامت و محمود آباد شهر یاسوج خبرداد. به گزارش فصلی نو، مسعود مرادیان در بازدید از پروژه اجرای...
فصلی نو،معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب در مناطق امامت و محمود آباد شهر یاسوج خبرداد.
به گزارش فصلی نو، مسعود مرادیان در بازدید از پروژه اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب شهر یاسوج گفت: در حال حاضر پروژه اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب در مناطق امامت و محمود آباد شهر یاسوج در حال اجرا است .
وی با بیان اینکه پروژه شبکه جمعآوری فاضلاب منطقه امامت یاسوج به صورت فاینانس عمرانی اجرا میشود، افزود: اعتبار این پروژه دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان است .
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد طول این پروژه را بیش از ۷ کیلومتر عنوان و خاطرنشان کرد: حدود ۸۰۰۰ نفر در قالب ۱۵۰۰مشترک از مزایای این طرح بهرهمند خواهند شد .
مرادیان با بیان اینکه پروژه اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب منطقه امامت شهر یاسوج ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: تلاش خواهد شد این پروژه در موعد مقرر یعنی تا پایان سال جاری تکمیل گردد .
وی با اشاره به اهمیت اجرای شبکه فاضلاب در ارتقاء بهداشت عمومی و حفاظ محیط زیست اضافه کرد: شهروندان در خرید انشعاب فاضلاب و اتصال به شبکه فاضلاب علاوه بر افزایش ارتقاء بهداشت عمومی شهر و محل سکونت خود، شرکت آبفا را در تکمیل شبکه فاضلاب شهرها کمک کنند.
بدون نظر! اولین نفر باشید