فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

ازدواج زودهنگام دلیل بازماندن دختران و پسران روستایی استان از تحصیل

زارع پور بیان کرد: بیماری صعب‌العلاج کودک، مشکلات جسمی و حرکتی، اختلالات ذهنی کودک، کودک بدسرپرست، مهاجرت یا انتقال به استان‌های دیگر، ازدواج زودهنگام در روستاها و مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و اشتغال...

modir
آذر ۲۰, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:۶۸۰ کودک دختر و پسر بازمانده از تحصیل در این استان شناسایی شده که اکثر این کودکان در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند.

به گزارش فصلی نو  “هادی زارع پور” روز دوشنبه، ۱۹ آذرماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان افزود: ۱۸۰ نفر (۸۳ دختر و ۹۷ پسر) از این کودکان امسال تحت پوشش تحصیلی قرار گرفته اند .

وی اظهارکرد: ۵۰۰کودک بازمانده از تحصیل استان شامل ۲۵۰ دختر و ۲۵۰ پسر هنوز تحت پوشش قرار نگرفته‌اند .

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از این کودک بازمانده از تحصیل استان ۱۶ نفر فوتی هستند، ۱۰۰ نفر بیمار صعب العلاج و ۷۵ نفر مهاجرت به استانهای دیگر داشتند

زارع پور تصریح کرد: انسداد مبادی بی‌سوادی یکی از راهکارهای ریشه‌کن کردن بحث بی‌سوادی است که در این راستا باید بستر لازم برای تحصیل همه کسانی که در سن تعلیم هستند را فراهم کنیم .

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۵مدرسه تک دانش‌آموزی در سطح استان داشتیم و تلاش کردیم که حتی یک دانش‌آموز هم از تحصیل باز نماند . هم‌اکنون پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی استان ۹۸.۸۲درصد است.

ازدواج زودهنگام در روستاها یکی از علل بازمانده از تحصیل دانش آموزان

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در صورتیکه بستر لازم برای پوشش تحصیلی این کودکان را فراهم کنیم، می‌توانیم پوشش تحصیلی استان را به ۱۰۰درصد نزدیک کنیم .

زارع پور بیان کرد: بیماری صعب‌العلاج کودک، مشکلات جسمی و حرکتی، اختلالات ذهنی کودک، کودک بدسرپرست، مهاجرت یا انتقال به استان‌های دیگر، ازدواج زودهنگام در روستاها و مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و اشتغال کودکان(کودکان کار) از مهمترین علل عدم بازگشت تعدادی از دانش‌آموزان تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش استان است.

وی تاکید کرد: منظور از افراد و کودکان بازمانده از تحصیل، کودکان ۶تا ۱۱سال بیشتر مدنظر است.

کهگیلویه بالاترین درصد بی سوادی کهگیلویه و بویراحمد را دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر این استان در مدارس شبانه روزی تحصیل می کنند.

زارع پور از آغاز طرح انسداد مبادی بی سوادی در راستای کاهش میزان بی سوادی در استان خبرداد و افزود: این طرح می تواند نرم بی سوادی استان را به میانگین کشور برساند .

وی بابیان اینکه شهرستان کهگیلویه بالاترین درصد بی سوادی استان را دارد، تصریح کرد: که با اجرای طرح جامع پایلوت سواد آموزی در این شهرستان دنبال کاهش این فاصله هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وجود دانش آموختگان بیکار، افزایش هزینه‌های تحصیلی در مناطق محروم، نامناسب بودن مدارس شبانه روزی، اجرا ‌نشدن دقیق طرح روستا مرکزی و پرداخت نشدن به موقع هزینه ایاب و ذهاب، البسه و … از مهمترین دلایل بالا بودن نرخ بی سوادی در شهرستان کهگیلویه هستند.

بیشترین نرخ انصراف از تحصیل در کهگیلویه بین دختران سوم راهنمایی به بالاتر

زارع پور ادامه داد: براساس قانون در هشت‌سال اول تحصیل( دو دوره تحصیلی)، آموزش اجباری و در سال‌های بعدی اختیاری است که یک خلاء قانونی می باشد.

وی اضافه کرد: بیشترین نرخ انصراف از تحصیل و ترک تحصیل در شهرستان کهگیلویه، استان کهگیلویه و بویراحمد بین دانش آموزان دختر مقطع سوم راهنمایی به بعد است که پس از آن دیگر ادامه تحصیل نمی دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه، همچنین ۴۰ نوع مهارت آموزی در حوزه دانش اموزی در استان آغاز شده است، بیان کرد: آمادگی داریم تا برای افرادی غیر از دانش اموزان نیز با دستگاه های مختلف استان در این خصوص برای مدل اجرا تفاهمنامه امضاء کنیم .

زارع پور اظهار کرد: در هفته شوراها از شوراهای برتر در حوزه آموزش و پرورش تجلیل می شود و در برنامه کشوری هم برترین ها دعوت خواهند شد.

همچنین قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: ۵ خوابگاه شبانه روزی دانش آموزی در راستای جلوگیری از ترک تحصیل و بازماندن از تحصیل دانش آموزان مناطق محروم استان داریم که متاسفانه سیاست کمیته امداد در سطح کشور تعطیلی این خوابگاههاست اما با توجه به محرومیت استان تا کنون مقاومت کرده ایم.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
خبرهای جدید از جنگ ایران و اسرائیل : درخواست از مردم برای به...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری