فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

افزایش دو برابری اقامت گردشگران خارجی در هتل پارسیان یاسوج

فصلی نو ،؛مدیرکل  هتل پارسیان یاسوج از افزایش دو برابری اشغال گردشگران خارجی در هتل پارسان در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ خبر داد. به گزارش فصلی نو،حجت عاقلی نژّاد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام این...

modir
مرداد ۲۵, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها
فصلی نو ،؛مدیرکل  هتل پارسیان یاسوج از افزایش دو برابری اشغال گردشگران خارجی در هتل پارسان در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ خبر داد.

به گزارش فصلی نو،حجت عاقلی نژّاد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام این مطلب گفت : در ۴ ماهه اول سال جاری به نسبت مشابه در سال قبل نیز ۵ درصد افزایش اشغال گردشگران خارجی در هتل پارسیان یاسوج داشته ایم.

عاقلی نژاد به تاریخچه احداث و فعالیت هتل پارسیان اشاره کرد و افز.د: هتل پارسیان تنها هتل شهریاسوج بوده و بقیه میهمان‌سرا هستند، ضمن اینکه مرکز شهر یک واحد اقامتی قابل قبول نیاز داشت که در سال ۷۶ راه‌اندازی شده اما در طول ۲۰ سال گذشته هیچ‌گونه درآمدزائی نداشته است.
صضضض۱۱ض
مدیر هتل پارسیان یاسوج گفت: بلژیکی‌ها و چینی‌ها اصلی‌ترین مسافران این هتل هستند.

وی افزود: از سال ۹۱ تاکنون در این هتل کار انجام می‌شود و ۴ میلیارد تومان هزینه نوسازی، توسعه و مرمت هتل آزادی در دو سال اخیر صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: سال گذشته دو طبقه در طبقه چهار سالن بود که قابل استفاده نبود، این سالن ‌ها را به اتاق تبدیل کردیم و ۱۷ اتاق جدید احداث کردیم، همچنین اتاق پرنسس برای عروس و داماد درست کردیم و اتاق‌های دو تخته با استاندارد ۵ ستاره درست ایجاد کردیم که برای این کار دو میلیارد تومان هزینه شد.

عاقلی‌نژاد با بیان اینکه برای کارهای دیگر مانند فضاسازی و فضای سبز مبلغ ۴ میلیارد هزینه شد، گفت: تمام اعتبارات ما داخلی و سازمانی بود، و اتاق‌های جدیدی که احداث کردیم را با چوب ساختیم که سه برابر ام‌دی‌اف برای ما هزینه در پی داشت.

وی با اشاره به اینکه رستوران قدیمی را به فضای آموزشی و فضای سالن تبدیل کردیم به برخی مشکلات هتل اشاره کرد و افزود: به دلیل شرایط خاص استان به درآمدزائی نرسیدیم اما با این وجود ۵۵ اتاق را به ۷۷ اتاق رساندیم که استاندار در این زمینه مشوق ما بود.

 

مدیر هتل پارسیان یاسوج با بیان اینکه  از سال ۹۳ به دلیل برجام گردشگری جهش خوبی پیدا کرد و رشد خوبی داشتیم، اضافه کرد: میانگین درصد  اشغال در سال ۵۰ درصد است به این معنی که روزانه ۳۶ اتاق هتل پر است اما در پاییز و زمستان ۱۰ تخت ما پر می‌شود، ضمن اینکه درصد اشغال باید ۷۵ درصد باشد که وضعیت ما بهتر باشد که هنوز زیان‌ده هستیم.

عاقلی‌نژاد تصریح کرد: وضعیت ما در بحث گردشگران خارجی قابل قبول است درصد اشغال گردشگران خارجی ما در  سال ۹۵ نسبت به ۹۴ دو برابر شده است و امسال در چهار ماه اول نسبت به مدت مشابه سال قبل گردشگران خارجی ما ۱۵ درصد بیشتر شده است.

مدیر هتل پارسیان یاسوج(آزادی) تصریح کرد: بیشترین درصد مسافران ما بلژیکی‌ها، چینی‌ها و پاکستانی بودند اما گردشگران انگلیسی‌ها و آمریکایی کمتر شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: یاسوج نباید صنعتی شود بلکه باید کمک کنیم که این شهر با گردشگری توسعه پیدا کند.

هتل پارسیان یاسوج

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری