فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

انتخابات پیش رو سرنوشت ساز است

انتخابات پیش‌رو انتخابات مهم و سرنوشت‌سازی است؛ چراکه سرنوشت چهار سال مدیریت کشور، مدیریت شهری و دهیاری‌ها را رقم خواهد...

modir
اسفند ۳, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

جلسه ستاد انتخابات شهرستان بویراحمد صبح امروز به ریاست عبدالحمید پناهی -معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار بویراحمد- با حضور اعضای ستاد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار بویراحمد با بیان اینکه برگزاری انتخابات سالم یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: باید با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و با تکیه بر قانون از این آزمون سربلند بیرون بیاییم.

پناهی با اشاره به شرایط کنونی جامعه، تلاش برای برگزاری انتخاباتی باشکوه وسالم را وظیفه ی عمومی دانست واظهار کرد: انتخابات پیش‌رو انتخابات مهم و سرنوشت‌سازی است چراکه سرنوشت چهار سال مدیریت کشور، مدیریت شهری و دهیاری‌ها را رقم خواهد زد.

دبیر ستاد انتخابات شهرستان بویراحمد تصریح کرد: هماهنگی کمیته‌های چندگانه در ستاد انتخابات شهرستان ضروری بوده لذا انتظار می‌رود تمامی اعضا همکاری و هماهنگی لازم را در راستای برگزاری انتخابات سالم و پرشور داشته باشند.

این مسؤول در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه اطلاع‌رسانی در حوزه انتخابات بسیار مهم و ضروری بوده، گفت: مواردی در ایام ثبت‌نام و حین اجرای انتخابات وجود دارد که اطلاع‌رسانی شفاف و به موقع آن می‌تواند از گمانه‌زنی، شایعات در افکار عمومی بکاهد.

معاون سیاسی فرماندار بویراحمد با تاکید بر اینکه هدف تمامی دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات عمل به قانون و صیانت از آرای مردم و فراهم‌سازی حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای است، گفت: ایجاد تعامل، هماهنگی و همکاری بین اعضای هیأت اجرایی نظارت و بازرسی، سرلوحه فعالیت ستاد انتخابات شهرستان باشد.

پناهی تصریح کرد: با هماهنگی و تعامل دو سویه میان دستگاه‌ها و اعضای ستاد باید بستر مناسب برای برگزاری انتخابات سالم و باشکوه فراهم شود.

اخبار مرتبط

پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
بحران دارو : بدهی بیمه‌ها جان بیماران را تهدید می‌کند
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...
چرایی دفاع یک اصولگرا از تاجگردون
امحای ۲۲۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد 
یادداشت سید محمد دانشی – دکتر محمد بهرامی و یکسال تلاش صادقانه
رئیس اتاق اصناف مرکز کهگیلویه و بویراحمد در نشست هم اندیشی روسای اصناف...
هم صدایی در قله دنا جایی که وحدت، مسیر توسعه را باز می‌کند

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری