فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

انتقاد رئیس اتاق بازرگانی یاسوج از نحوه ارائه اسناد خزانه اسلامی توسط دولت

فصلی نو؛ رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با انتقاد از نحوه ارائه اسناد خزانه اسلامی، گفت: توسعه بازارهای بدهی دولت خوب است اما به این شرط که اینطور نباشد که بخش خصوصی بابت مطالبات‌شان اسناد خزانه بخرند و...

modir
دی ۱۰, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو؛

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با انتقاد از نحوه ارائه اسناد خزانه اسلامی، گفت: توسعه بازارهای بدهی دولت خوب است اما به این شرط که اینطور نباشد که بخش خصوصی بابت مطالبات‌شان اسناد خزانه بخرند و بعد در بازار با ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد تخفیف این اسناد را بفروشند.

به گزارش فصلی نو جبار کیانی عصر امروز در کارگاه آموزشی ضوابط اسناد خزانه اسلامی با اشاره به اینکه دولت شرایط بسیار سختی را پیش رو دارد که همه ما با این شرایط سخت دست و پنجه نرم می‌کنیم، اظهار داشت: پروژه‌های بسیار زیاد بر جای مانده از سال‌های گذشته که عمدتا یا بر اساس رفتارهای پوپولیستی یا متأثر از رفتارهای نمایندگان و غیره بوده بار بسیار سنگینی را بر گرده دولت تحمیل کرده و با همه کارهای خوبی که توسط دولت انجام شده باز بدهی بالاتر از ۵۰۰ هزار میلیارد به بخش خصوصی را یدک می‌کشد.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با بیان اینکه فشار بدهی که بر گرده دولت است به همان میزان هم بر گرده بخش خصوصی بوده و امروز تمام شرکت‌های بزرگ شرایط سختی را می‌گذرانند، افزود: کسری بودجه سال۹۷ بر همگان روشن بوده و عدم تخصیص اعتبارات در سال ۹۶ برای همه ملموس است.

کیانی با تأکید بر اینکه دولت باید بالاجبار به مقوله‌های دیگری در حوزه اقتصاد روی بیاورد، گفت: توسعه بازارهای بدهی دولت مقوله‌ای است که نه تنها ما، بلکه همه اقتصادهای پیشرفته دنیا هم از آن برخوردار هستند، وقتی دولتی فعالیت‌هایش گسترده شده و به تبع آن درگیری‌اش بیشتر می‌شود باید به سمتی روی بیاورد که از اعتبار خود برای تامین منابع و ساخت زیرساخت‌های کشور استفاده کند.

وی با بیان اینکه در طول برنامه ششم توسعه به طور قطع با مقوله توسعه بازارهای بدهی دولت سر و کار داریم و می‌بایست به درستی و با راهکارهای صحیح با این قضیه برخورد کنیم، ابراز کرد: ما در بخش خصوصی اعتقاد داریم که این کار خوب و ارزشمند است اما به شرطی که اندازه بخش خصوصی کوچک نشود یعنی اینطور نباشد که ما بابت مطالبات‌مان اسناد خزانه بخریم و بعد در بازار با ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد تخفیف این اسناد را بفروشیم به مثابه قالب یخی که در یک ظرف آب قرار داشته و هر چه جلوتر بروی کوچک‌تر می‌شود و اگر این اتفاق بیفتد بخش خصوصی رو به انحلال می‌رود و ما نمی‌توانیم از این توانمندی‌ها استفاده کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: ما اعتقاد داریم که توسعه بازارهای بدهی وقتی همراه با ارائه کوپن هست این کوپن‌ها باید حتما سود داشته باشد، درست است که در کشور ما نرخ سود بالا بوده و این کار برای دولت سخت است اما در دنیا به این شکل است که چون دولت ها نرخ سود سه، چهار یا پنج درصدی دارند عمدتا صنعت احداث و خدمات فنی مهندسی با شبکه بانکی کشور و دولت لینک است یعنی کسی که کار می‌کند از بانک پولش را می‌گیرد و دولت آن را پرداخت می‌کند.

کیانی با اشاره به اینکه مشکلات بوجود آمده برای فعالین اقتصادی شرایط سختی را ایجاد کرده است، عنوان کرد: اولین مشکلی که برای بخش خصوصی پیش آمد، این بود که به دولت در برخی مقوله‌ها مثل مالیات بر ارزش افزوده بدهکار شد.

وی با بیان اینکه اتاق به جد پیگیر تهاتر بدهی‌های مالیاتی بود که این اتفاق افتاد و این نویدی است که امروز به فعالین اقتصادی می‌دهیم، گفت: امسال دوباره پیشنهاد داده بودیم که بدهی‌های بانکی بخش عمرانی ما به دولت تهاتر شود که در قانون بودجه ۹۷ نیز آمده و اگر این اتفاق رخ دهد ظرفیت بخش خصوصی بالا می‌رود.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری