فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

انعقاد قرار داد با ۳۸۶ مرکز درمانی جهت تسهیل درمان جامعه بزرگ فرهنگیان / پرداخت ۱۳۷ میلیارد تومان تسهیلات به فرهنگیان

فصلی نو-رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از انعقاد قرار داد با ۳۸۶ مرکز درمانی جهت تسهیل درمان جامعه بزرگ فرهنگیان و خانواده های آنان خبر داد. به گزارش فصل...

modir
دی ۱۰, ۱۴۰۲
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو-رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از انعقاد قرار داد با ۳۸۶ مرکز درمانی جهت تسهیل درمان جامعه بزرگ فرهنگیان و خانواده های آنان خبر داد.

به گزارش فصل جنوب ،  علی سینایی در تشریح فعالیتهای اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: با انعقاد این قراردادها تعداد مراکزدرمانی طرف قرارداد با آموزش و پرورش از ۴۰ مرکز سال گذشته به ۳۸۶ مرکز در سال جاری رسیده است.

وی از تحت پوشش بیمه درمان قرار دادن ۲۶ هزار و ۱۰۰ نفر از فرهنگیان و خانواده های آنها در سال جاری خبر داد و گفت:سال گذشته هم ۲۸ هزار و ۲۰۰ نفر از انها تحت پوشش بیمه درمانی قرار داشتند.
160 هزار دانش آموز تحت پوشش بیمه حوادث
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: ۱۶۰هزار دانش آموز در این استان تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتند.
علی سینایی حق بیمه حوادث هر دانش آموز را ۳۰۰ هزار ریال اعلام کرد و افزود:از این تعداد دانش آموز حدود ۴۰ هزار نفر آن که تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند از پرداخت حق بیمه معاف شدند.
وی با اشاره به اینکه پارسال هم ۱۸۰ هزاردانش آموز در استان بیمه حوادث شدند گفت:از این تعداد ۵۳ هزار دانش آموز آن معاف از پرداخت حق بیمه شدند.
سینایی افزود:علاوه بر این ۵۰ دانش آموز دارای بیماری خاص و صعب العلاج در مدارس استان شناسایی و به هر کدام از آنها مبلغ ۶۰ میلیون ریال کمک بلاعوض شد.
توزیع بیش از ۲۶۹ هزار لیتر سوخت در بین مدارس نیازمند به سوخت در استان
سینایی در ادامه به دیگر فعالیتهای حوزه خدمات و امور فاهی اداره کل آموزش وپرورش استان اشاره کرد و گفت:امسال ۲۶۹ هزار و ۶۳۵ لیتر سوخت در بین مدارس نیازمند به سوخت در این استان توزیع شد.
وی افزود:از این میزان سوخت توزیع شده، ۱۴۰ هزار و ۸۸۶ لیتر آن گازوئیل و مابقی آن نفت بوده است.
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:این میزان سوخت در بین ۱۷۴ مدرسه نیازمند به سوخت در استان توزیع شده است.
سینایی افزود:این سوخت در بین مدارس استان بویژه در مدارس مناطق سردسیری استان از جمله دنا، مارگون،لوداب،دیشموک،چاروسا توزیع شد.
وی با بیان اینکه این میزان سوخت با قیمت مصوب یارانه ای در بین این تعداد مدرسه در استان توزیع شد ،گفت:اعتبار مورد نیاز برای خرید این سوخت از محل سرانه مدارس تامین شده است.
سینایی افزود:پارسال هم ۵۶۰ هزار لیتر سوخت از نوع نفت و گازوئیل در بین بیش از ۲۰۰ مدرسه استان با قیمت یارانه ای توزیع شد.
پرداخت ۱۳۷ میلیارد تومان تسهیلات به فرهنگیان
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به پرداخت تسهیلات به فرهنگیان اشاره کرد گفت: در دولت مردمی ایران قوی ۱۳۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات به کارکنان ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق این استان پرداخت شد.
سینایی با بیان اینکه این میزان تسهیلات به ۲ هزار و ۸۴۶ نفر از کارکنان پرداخت شده است افزود: از مجموع تسهیلات پرداخت شده به کارکنان، ۱۳۵ میبلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان آن از نوع تسهیلات مرابحه و بقیه قرض الحسنه بوده است.
وی با بیان اینکه ۱۳۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده از پارسال در طی دو مرحله پرداخت شده است، گفت:با همکاری معاونت پشتیبانی و رفاهی وزارتخانه در مرحله اول دی ماه پارسال مبلغ ۶۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در مرحله دوم تیرماه امسال ۷۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
سینایی از پرداخت ۱۵ میلیارد ریال تسهیلات طی یک مرحله خبر داد و افزود:۳۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه دیگربه آموزش و پرورش استان تخصیص داده شده است که به زودی به همکاران واجد شرایط در ادارات شهرستان ها و مناطق پرداخت می شود.

فرهنگیان photo 2023 12 31 09 58 43

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
خبرهای جدید از جنگ ایران و اسرائیل : درخواست از مردم برای به...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری