فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

بازخواست استاندار از ۳ مدیر درخصوص قطعی برق شهر گچساران

به گزارش فصل جنوب، سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از ایستگاه پمپاژ آبرسانی امامزاده جعفر و تنگ ملاقون شهر دوگنبدان عنوان کرد: قطعی مکرر برق، افت ولتاژ، فرسودگی خط انتقال و...

modir
خرداد ۱۵, ۱۴۰۲
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصل جنوب، سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از ایستگاه پمپاژ آبرسانی امامزاده جعفر و تنگ ملاقون شهر دوگنبدان عنوان کرد: قطعی مکرر برق، افت ولتاژ، فرسودگی خط انتقال و وجود تخلفات در انشعابات از عمده دلایل قطعی چند ساعته آب در گچساران است‌.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در تماس تلفنی با مرادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: قطعی مکرر برق که برخی مربوط به انتقال برق از سد چم‌شیر است مشکلاتی برای پمپاژ دشت امامزاده جعفر ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: قطعی برق باعث شده پمپاژهای ۱۰ حلقه چاه انتقال آب از دشت امامزاده جعفر به گچساران و روستاهای اطراف برای چند ساعت از مدار خارج شوند لذا تدابیری اتخاذ شود که با هر قطعی برق پمپاژهای انتقال آب از مدار خارج نشود و مردم برای تامین آب شرب با مشکل مواجه شوند.

احمدزاده با اشاره به افت ولتاژ برق دشت امامزاده جعفر افزود: سریعا گروهی از شرکت توزیع نیروهای برق استان برای بررسی این مشکل اعزام شوند و این مورد هر چه سریعتر رفع شود.

وی در تماس با مصلح مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: برخی مشکلات باعث شده گچساران با تنش آبی مواجه شود.

احمدزاده بیان کرد: وزیر نیرو به مدیرعامل شرکت آب کشور و همچنین صالحی مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد دستور داد تنش آبی در این شهرستان هر چه سریعتر رفع و موتورپمپ و خط انتقال برای شهرستان طراحی شود.

‌استاندار کهگیلویه ‌و بویراحمد پس از شنیدن اقدامات صورت گرفته توسط آب منطقه‌ای استان گفت: مشکلی برای تامین آب گچساران از سد کوثر نیست و تنها مشکل در خط انتقال است که باید رفع شود.

اخبار مرتبط

سردار سلامی به شهادت رسید
ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری