فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

بازدید سر زده زارعی و سبز از بزرگترین بیمارستان استان – نوریان :بیمارستان ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

فصلی نو ، ظهر امروز نماینده مردم بویرزاحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی به همراه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی یاسوج بصورت سر زده بازدید بعمل آورد . به گزارش فصلی نو استان...

modir
اردیبهشت ۸, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، ظهر امروز نماینده مردم بویرزاحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی به همراه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی یاسوج بصورت سر زده بازدید بعمل آورد .

به گزارش فصلی نو استان کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست بیمارستان جدید التاسیس یاسوج در جمع خبرنگاران گفت : امروز نماینده محترم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بازدیدی از بیمارستان داشتند که موچانع موجود را بررسی و برای حل مشکلات پی گیری های لازم را انجام دادند .

دکتر خیر الله نوریان گفت : تلاش ما اینست که بیمارستان در اسرع وقت خرده  کارهای اقی  مربوط به پیمانگاری ،تاسیسات و ساختمان انجام شود .

نوریان ادامه داد : بیمارستان روند ۱۲ ساله دارد و با فرسی که از طریق نماینده محترم ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت محترم درمان دانشگاه و خودم داشتیم  روند پیشروی پروژه بشکل بسیار مطلوبی است.

وی اضافه کرد: تقریا ۹۹ درصد پروژه پیشرفت داشته است و یک درصد باقی مانده کارهای ناتمام از جمله تاسیسات ،رخت شور خانه ، جایگذاری هودهای آشپزخانه است که امید می رود ظرف ۱۵ تا ۲۰ روز دیگر به سر انجام برسد.

سرپرست بیمارستان جدید التاسیس یاسوج گفت :  نصب کف پوش ها از دیگر کارهای باقی مانده است که  هم اکنون در حال انجام است اما به دلیل  اینکه ۶ هزار متر کف باید کف پوشی شود حدود ۵۰ روز بطول می انجامد.

دکتر خیر الله نوریان در ادامه با اعلام اینکه بیمارستان اید از طرف اداره راه ،مسکن و شهرسازی تحویل داده شود بیان کرد: ما امیدوار هستیم که بیمارستان حداکثر تا دو ماه آینده تحویل دانشگاه علوم پزشکی شود و بعد از آن ما عملیات نصب تجهیزات را انجام دهیم .

نوریان از اعلام تاریخ دقیق بهره برداری بیمارستان جدید خودداری کرد و گفت : این بیمارستان بزرگترین بیمارستان استان است و در حوزه جنوب کشور بعد از بیمارستان های سعدی و نمازی سومین بیمارستان است که این بیمارستان با تمامی تجهیزات باید بهترین خدمات را ارائه دهد.

 

IMG 20250208 182155 306
IMG 20250208 182151 850
IMG 20250208 182149 291
IMG 20250208 182147 456
IMG 20250208 182145 220
آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
IMG 20250208 182140 216

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری