فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

با پول بیت المال چک افراد خاص را در یاسوج نقد کردند و بعد همان شخص شد رییس پست بانک تهران

مزارعی با انتقاد از عملکرد برخی از بانک ها ابراز کرد : فلان معلم با حکم حقوقی و سفته و ضامن به بانک مراجعه می کند وام نمی دهید می گویید چون معلم است ما وام نمی دهیم...

modir
آبان ۲۹, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد از پرونده دیگری از بدهکاران عمده بانکی پرده برداشت .

به گزارش فصلی نو، حجت الاسلام غلامرضا مزارعی صبح امروز در جلسه سیاست های ملی اقتصاد مقاومتی گفت : وام های اشتغال را به افرادی دهید که واقعا اشتغال زایی کنند ، اینطور نباشد که کارخانه قند ۵نفر , فلان کارخانه پلیمر ۱۲نفر آن هم بخاطر یک سری مسائل پشت پرده برای آن همه وام های کلان این مقدار اندک اشتغال زایی انجام شده است.

مزارعی ادامه داد :پرونده ای در پست بانک هست که خانواده ای هر چه وام دریافت کرده اند بدهی بانکی آنها از طریق بیت المال به حساب بانک واریز شده است .

ایشان اضافه کرد : همین آقایی که این همه اعمال خلاف در پست بانک یاسوج انجام داده است الان پست ریاست پست بانک تهران را به او داده اند .

مزارعی با انتقاد از عملکرد برخی از بانک ها ابراز کرد : فلان معلم با حکم حقوقی و سفته و ضامن به بانک مراجعه می کند وام نمی دهید می گویید چون معلم است ما وام نمی دهیم .

رییس کل دادگستری ادامه داد : کاری نکنید که از فردا سیل مردم را روی بانک ها خراب کنم  الان بانک ملی چرا این همه وام را به یک خانواده خاص داده است.

حجت الاسلام غلامرضا مزارعی افزود : شما حکم جلب مدیرعامل کارخانه فولاد بویراحمد را گرفتید چرا اجرا نمی کنید .

نماینده بانک ملی گفت :همه این ۲۶۰میلیارد تومان بدهی ایشان نیست این ها با سود و جریمه استهمال شده است کل بدهی تسهیلات نبود .

گودرزی گفت :در تاریخ ۱۳مردادماه سال جاری کارگروه رفع موانع تولید مصوب کردند اقدامات قضایی علیه ایشان متوقف شود .

رییس کل دادگستری گفت :رفع موانع تولید برای افرادی عدم پیکیری مصوب می کند که اشتغال زایی کند نه برای کسانی که به اسم اشتغال وام گرفته اند و نمی پردازند شما چرا ملکی که از خانواده خاص فک رهن کردید اجرایی نمی کنید .

نماینده بانک ملی گفت :ملکی برای رهن وام از ایشان فک شده که ۹۲میلیارد تومان قیمت گذاری شده است .

نماینده بانک ملی گفت :بدهی دنا صنعت به بانک ملی همراه با جریمه ،دیرکرد، سود، اجراییات ۲۶۰میلیارد تومان است ،اما اواخر سال ۹۶ تقاضای احضار ایشان پذیرفته شد.

رییس کل دادگستری گفت :این ملک را شما ۸ میلیارد تومان می خواهید برای خودتان بردارید .

نماینده بانک ملی گفت :این ملک ۳میلیارد تومان هم ارزش ندارد .

حجت الاسلام غلامرضا مزارعی گفت :مگر حکم جلب مدیر عامل کارخانه فولاد بویراحمد را در دست ندارید چرا اقدام نمی کنید .

نماینده بانک ملی گفت :حکم جلب را در اختیار داریم اما سال ۹۳که ارتش که کارخانه را خریداری کرد با مشکلاتی مواجه شدیم .

گودرزی گفت :طلب ما از فولاد ۱۵۰میلیارد تومان است و با دلار ۲۵۰۰تومانی کارخانه ۳۰۰میلیارد ارزش گذاری شده است .

در این جلسه رییس بانک صنعت و معدن استان گفت :کوبودنا از همین خانواده است و از ما وام گرفته اند اما تاکنون برای دریافت اقساط با این کارخانه مشکلی نداشته ایم .

نیک اقبال افزود : اشتغال زایی هم در این کارخانه به نحو مطلوب شکل گرفته است .

رییس کل دادگستری گفت :شما باید با صد در صد ظرفیت خودتان فعالیت کنید ،کارهای عرف را انجام دهید .

حجت الاسلام غلامرضا مزارعی عنوان کرد : از «می تواند» که در اساسنامه تان هست درست استفاده کنید ,

محمدی نماینده بانک کشاورزی گفت :همه قصورات بدهی کلان این کارخانه ها از بانک ها نیست این همه دستگاه اجرایی چرا در دادن مجوز سهل انگاری کرده اند شما نباید فقط بانک ها را در این راه مقصر دانست اتفاقا بانک ها برای پول خود بیشتر از همه دستکاهها حساسیت به خرج می دهند .

رییس کل دادگستری با پذیرش انتقاد مدیر بانک کشاورزی گفت :اتفاقا بحث خوبی است و از این به بعد آنها را احضار می کنیم .

مزارعی گفت :مثلاً سر رسید چک فلان شخص به پست بانک ارسال می شود از پول بی زبان بانک بر می دارند و چک شخص خاص را نقد می کنند یک مورد و دو مورد و سه مورد هم نبوده است .

مزارعی ادامه داد:به مردم کمک کنید نه به آدمهای بد سابقه مهلت دهید تا بانک ها به تاراج بروند .

IMG 20181120 113027 874 1

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری