فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

بخش ناشنوایان کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمدافتتاح شد

فصلی نو ، همزمان با هفته کتاب، بخش ناشنوایان کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد در کتابخانه مرکزی آیت الله ملک جسینی(ره) شهر یاسوج افتتاح شد. به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی اداره کل...

modir
آذر ۱, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، همزمان با هفته کتاب، بخش ناشنوایان کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد در کتابخانه مرکزی آیت الله ملک جسینی(ره) شهر یاسوج افتتاح شد.

به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد، همزمان با هفته کتاب و برنامه گرامیداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، بخش ناشنوایان استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور یاسر رحیمیان مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ؛ محسن مرادی، مدیرکل بهزیستی استان؛ عباس تقی زاده، معاون توانبخشی بهزیستی استان ؛ رهام ولایتی، رئیس بهزیستی شهرستان بویراحمد؛ مریم صادقی  مربی زبان اشاره و مدیر مدرسه آموزش استثنایی ویاسوج؛ صدرالله طیبی، کارشناس آموزش  آموزش و پرورش استثنایی استان؛ سردار پاریاد، رئیس انجمن ناشنوایان استان و مربی تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران و جمعی از ناشنوایان استان در کتابخانه مرکزی آیت الله ملک حسینی(ره) شهر یاسوج افتتاح شد.
10f0385b 5fcb 490c a317 16047f903c04

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد در مراسم افتتاح ، ضمن تشریح خدمات بخش ناشنوایان، گفت: یکی از سیاستهای نهاد کتابخانه های عمومی تلاش برای تسهیل، تقویت و توسعه دانستنیهای ضروری برای گروه های در معرض فقر اطلاعاتی است که خدمات رسانی اطلاعاتی و فرهنگی برای گروه ناشنوایان در همین راستا است.
رحیمیان تصریح کرد:این بخش در حدود ۳۵ مترمربع با هزینه‌ای بیش از ۶۵۰ میلیون ریال آماده سازی شده است و امکاناتی نظیر سیستم‌های رایانه‌ای، دستگاه به دید، تلویزیون، منابع ویژه نابینایان، میز و صندلی مطالعه و بخش نشریات در آن تجهیز ودراین بخش خدمات آموزشی و فرهنگی به ناشنوایان ارائه می شود.
وی اظهار داشت: قصه گویی، نشست های کتاب‌خوان، نمایش فیلم  به زبان اشاره، نمایش عروسکی، جمله نویسی و مسابقه نقاشی از جمله برنامه های کتابخانه مرکزی در این بخش خواهد بود.

وی بیان داشت: بخش تخصصی ناشنوایان به منظور ایجاد ارتباط بیشتر با این قشر ایجاد شده است تا بتوانیم به آنها خدمات بهتر و گسترده‌تری ادامه دهیم و البته بیش از این ایجاد بخش نابینایان کتابخانه مرکزی آیت الله ملک حسینی(ره)  به عنوان یک بخش موفق توانسته است در مسیر اهداف تعریف شده گام برداشته و به دستاوردهایی برسد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: امید است که بتوانیم ارتباط بیشتری با ناشنوایان و نابینایان در سراسر استان ایجاد کنیم.
وی همچنین یادآور شد: ناشنوایان عزیز می توانند به صورت رایگان عضو کتابخانه شوند.
در ادامه محسن مرادی، مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با ابراز خرسندی از راه اندازی این بخش، خواستار ارائه خدمات به ناشنوایان در تمام بخش های کتابخانه شد وگفت: ما باید فضاها و بسترهای لازم را برای ناشنوایان به منظور حضور گسترده‌ و مطلوب در جامعه فراهم کنیم تا استعدادهای آنها ظهور و بروز پیدا کند.
عباس تقی زاده، معاون توانبخشی بهزیستی استان نیز بیان داشت : نهایت همکاری را با کتابخانه های عمومی استان در بحث تجهیزات این بخش های ناشنوایان و نابینایان کتابخانه های عمومی استان خواهیم داشت.
رهام ولایتی، رئیس اداره بهزیتی شهرستان بویراحمد نیز در این مراسم افزود: تلاش می کنیم از ظرفیت خیرین حوزه بهزیستی  شهرستان نیز تجهیزاتی برای بخش های نابینایان و ناشنوایان تهیه و در اختیار اداره کل کتابخانه های عمومی استان قرار دهیم.
Z
Z
2Q==
Z
9k=
9k=
9k=

9k=

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری