فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

برخورد با مدیرانی که قصد دست درازی دارند

فصلی نو،استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران متخلف که قصد دست درازی در انتخابات دارند هشدار داد. به گزارش فصلی نو ، نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از ظهر امروز در حالی به ریاست حسین...

modir
بهمن ۵, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران متخلف که قصد دست درازی در انتخابات دارند هشدار داد.

به گزارش فصلی نو ، نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از ظهر امروز در حالی به ریاست حسین کلانتری استاندار برگزار شد که به مانند چند ماه اخیر این جلسه نیز محلی برای اعلام هشدارهای انتخاباتی استاندار و معاون سیاسی امنیتی استاندار بود.

حسین کلانتری در این نشست ابتدا ماده ۱۱ انتخابات را برای مدیران حاضر در نشست شورای اداری خواند و از همه دستگاه‌ها خواست تا نسبت به همکاری و اعزام نیرو و همچنین در اختیار قرار دادن لوازم اداری مثل کامپیوتر و سایر ملزومات به ستاد انتخابات استان همکاری کاملی داشته باشند.

سپس نوبت به هشدارهای انتخاباتی رسید و کلانتری در این خصوص چنین اظهار کرد: خوشبختانه همدلی و انسجام خوبی در بحث برگزاری انتخابات میان همه از جمله هیات‌های اجرایی و نظارت وجود دارد.

وی با بیان این که همه به دنبال برگزاری انتحابات سالم هستیم خطاب به برخی از مدیرانی که ممکن است در نشست‌های انتخاباتی شرکت کنند گفت: صادقانه بگویم دون شان مدیران است که در نشست‌های انتخاباتی شرکت کنند هر چند بعضی می‌گویند تخلف نیست اما هر چه باشد شرکت در چنین نشست‌هایی دون شان مدیر که هست.
استاندار با تاکید بر این که نمی‌پذیریم مدیری در نشست‌های انتخاباتی شرکت کند افزود: کاری نداریم که افراد در خانه خود چه کاری انجام می‌دهند اما در محیط اجتماعی و عمومی این حضور مدیران در نشست‌های انتخاباتی دون شان است.

وی به برخی از وعده و وعیدهایی که مدیران به زیر مجموعه خود برای حمایت از افراد خاص می‌دهند اشاره و اظهار کرد: این اقدامات را به جد زیر نظر داریم و برخورد می‌کنیم.

استاندار به موضوعی اشاره کرد که اصلا قابل بخشش و مماشات نیست و گفت: اما اگر کسی بخواهد در انتخابات دست درازی کند کوچکترین اهمالی نخواهیم کرد و با آن مدیر برخورد قاطع خواهد شد.

کلانتری از مدیران خواست تا آویزان این ‌و آن در انتخابات نشوند و در ادامه گفت: اگر مدیری در انتخابات به نفع کاندیدایی اقدام کند و آن کاندیدا هم نماینده شود یک هفته بعد از انتخابات این مدیر را عزل خواهم کرد و از سوی دیگر اگر فردی در انتخابات قانون‌مدار عمل کند اجازه برخورد با چنین مدیری را نمی دهم مگر این که من در استان نباشم که با چنین مدیری برخورد شود.

اخبار مرتبط

پیام تسلیت قائم مقام سیاسی حزب اسلامی ایران زمین در پی شهادت سردار...
ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری