برپایی نمایشگاه دستاوردهای ادارات بیمه سلامت ۱۰ استان کشور در یاسوج
فصلی نو،مدیر کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد از برپایی نمایشگاه دستاوردهای ادارات بیمه سلامت ۱۰ استان کشور در یاسوج خبر داد. به گزارش فصلی نو،سید یدالله حسینی ظهر امروز نشست خبری با اصحاب...
فصلی نو،مدیر کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد از برپایی نمایشگاه دستاوردهای ادارات بیمه سلامت ۱۰ استان کشور در یاسوج خبر داد.
به گزارش فصلی نو،سید یدالله حسینی ظهر امروز نشست خبری با اصحاب رسانه در ارتباط با این نمایشگاه گفت : از روز شنبه ۱۶ مردادماه ۱۰ استان از کشور دستاوردهای خود را در این نمایشگاه ارائه خواهند داد و کلیه عملکرد ادارات بیمه سلامت آنها در ایننمایشگاه قابل مشاهده خواهد بود.
حسینی با اعلام اینکه ۴۸۵ هزار نفر در سطح استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اذعان داشت: بالای ۷۰ درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۹۸ هزار نفر کارکنان دولت ،۳۰۴ هزار و ۶۰۰نفر تحت پوشش بیمه روستایی ،۳۴ هزار و ۴۰۰ نفر سایر اقشار و ۴۸ هزار نفر بیمه همگانی سلامت تحت پوشش هستند.
وی تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت در کشور را ۱۱ میلیون نفر اعلام کرد و عنوان کرد: نرم افراد تحت پوشش در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به کشور مطلوب است و ۱۵ درصد از جمعیت استان فاقد بیمه هستند .
مدیر کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۴۲۴ موسسه درمانی طرف حساب بیمه سلامت هستند ادعا کرد:کل هزینه پرداختی درمان در سال ۹۴ مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ ۸۲ میلیارد تومان پرداخت شده است .
سید یدالله حسینی اضافه کرد:تقریبا در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۵۶۰ نفر بیمار خاص شناسایی شده اند که از این تعداد ۱۰۲۴ نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که هزینه کلیه داروهای مرتبط با بیماری آنان به صورت رایگان توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.
حسینی بزرگترین مشکل بیمه سلامت استان را کمبود فضای فیزیکی عنوان کرد و گفت :در بحث فضای فیزیکی مشکلاتی داریم که همه تلاش ما بر اینست که ساختمان شعبه یاسوج و گچسازان که به ترتیب ۷۰ و ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند تا پایان امسال به مرحله بهره برداری برسانیم.
بدون نظر! اولین نفر باشید