فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

برگزاری مسابقات فرهنگی ویژه برق اُمید در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری مسابقات فرهنگی ویژه برق اُمید در این استان...

modir
آبان ۲۰, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصلی نو ،” داود راهزادی ” در تماس های تلفنی با برخی از اعضای انجمن های اولیاء و مربیان یاسوج با بیان این مطلب گفت: برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر در بین اقشار مختلف بویژه کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، مسابقات فرهنگی ویژه مرتبط با طرح برق اُمید در فضای مجازی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این مسابقات در قالب های طراحی و نقاشی ویژه سنین کودک و نوجوان برگزار می شود، اظهارداشت:‌ اطلاعات این مسابقات بزودی در سایت شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد به آدرس https://www.kbedc.ir/ منتشر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: به برندگان این مسابقات در رده های مختلف سنی جوایزی به رسم یادبود اهداء می شود.

راهزادی، برگزاری این مسابقه را بستر مناسبی برای آشنایی دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی با طرح برق اُمید ذکر و تصریح کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان بدلیل شیوع ویروس کرونا در فضای مجازی مشغول به فراگیری علم هستند امیدواریم در این مسابقه مشارکت فعالی داشته باشند.

وی گفت: از فرهنگیان و همچنین خانواده ها می خواهیم با مشارکت فعال در این مسابقه، ضمن بالابردن سطح آگاهی خود و دانش آموزان با طرح برق امید، صیانت و حفاظت از سرمایه های آیندگان را از هم اکنون به فرزندان خود بیاموزند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با برشمردن مزایای اجرای طرح برق امید در کشور، ادامه داد: این طرح فرصت مناسبی برای همه مشترکان ایجاد می کند که مصرفشان را کم کنند و از تخفیف صد درصدی بهای برق برخوردار شوند.

راهزادی گفت: ۶۰ درصد از جمعیت کم مصرف های برق کشور در روستاها و ۴۰ درصد نیز در مناطق شهری هستند ولی ما امیدواریم با آگاه سازی و تبلیغات مناسب، جمعیت بیشتری به گروه های کم مصرف اضافه شوند.

وی با اشاره به برخی از آمارهای مشترکین کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد در طرح برق اُمید، یادآورشد: هم اینک ۳۶ میلیون مشترک برق در کشور وجود دارند که از این میان نزدیک به ۳۰ میلیون مشترک خانگی هستند و در میان مشترکان خانگی حدود ۲۸ درصد در گروه کم مصرف ها، ۱۵ درصد در گروه پر مصرف‌ها و ۵۶ درصد جزو خوش مصرف‌ها هستند.

وی گفت: این استان نیز ۲۶۵ هزار مشترک برق دارد که از این تعداد ۶۵ هزار اشتراک معادل ۴۰ درصد مشترکین در طرح برق امید قرار دارند و البته ما معتقدیم که مشترکین خوش مصرف و پُرمصرف نیز می توانند با رعایت الگوی مصرف در جمع مشترکین کم مصرف قرار گیرند.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری