بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد، مدرسه ای که کلاس درس ایثار در آن تعطیل است
فصلی نو-سید سعید مهریان پژوهش به ویژه هر زمینه ای به ویژه درباره فرهنگ ایثار و شهادت بسیار حائز اهمیت است ولی متاسفانه در جامعه ما هزینه ای بسیار ناچیزی به تحقیق و پژوهش که موتور محرکه توسعه در ابعاد...
فصلی نو-سید سعید مهریان
پژوهش به ویژه هر زمینه ای به ویژه درباره فرهنگ ایثار و شهادت بسیار حائز اهمیت است ولی متاسفانه در جامعه ما هزینه ای بسیار ناچیزی به تحقیق و پژوهش که موتور محرکه توسعه در ابعاد مادی و معنوی ست،اختصاص داده می شود.
بی شک اگر همچنان این روند ادامه یابد و بودجه کافی به تحقیق و پژوهش اختصاص داده نشود و موسسات و نهادهای پژوهشی و محققین را طفیلی جامعه بدانیم، هیچ گاه نخواهیم توانست فاصله خود را با کشورهای صاحب تکنولوژی و صنعتی کم نمایم چرا که پژوهش بسترساز خلاقیت، نوآوری و اساسی ترین نیاز یک جامعه برای رسیدن به پیشرفت، توسعه، رفاه اجتماعی و استقلال واقعی است.
و اما با وجود این که فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک پدیده اجتماعی و دینی همواره دارای ارزش زیادی می باشد ولی متاسفانه در اشاعه و توسعه آن در جامعه کوتاهی شده است .
بی گمان همه نهادها و سازمان های فرهنگی و مذهبی، رسانه ها و تمام نهادهای ذیربط در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قصور و کوتاهی داشته اند و در این بین بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان متولی اصلی فرهنگ ایثار و شهادت به دلیل ساختار نامناسب، در تبلیغ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیار ضعیف عمل کرده است و در واقع بنیاد شهید و امور ایثارگران مدرسه ای است که کلاس درس ایثار و شهادت در آن تقریبا تعطیل است.
عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه معرفی شهدا و ایثارگران در قالب،اقدامات اجتماعی از قبیل گسترش نمادها و سمبل های دفاع مقدس، ایجاد موزه نمایشگاه و موزه دفاع مقدس، استفاده از ظرفیت های رسانه ای، تبلیغات محیطی و فضاسازی فرهنگی به عنوان الگوهای راستین برای جامعه به ویژه جوانان اصلا رضایت بخش نیست.
اگر چه وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران گسترده است وبنده به هیچ وجه قصد ندارم سایراقدامات ارزنده این نهاد را نادیده بگیرم ولی این نهاد در زمینه پژوهش و تحقیق که اساس کار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است عملکرد و خروجی مناسبی نداشته و در صورتی که وضعیت فعلی تداوم داشته باشد نباید چشم انداز خوبی را برای این نهاد متصور بود.
علیرغم این که بنیاد شهید و امور ایثارگران بایستی در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیار توانمند وحرفه ای باشد ولی متاسفانه حتی آماتور هم نیست. اصلا انگار پژوهش و تحقیق در این نهاد هیچ معنایی ندارد.نمی دانم چرا عنوان دهان پرکن مرکز مطالعات و پژوهشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به وجود آمده و فلسفه آن چیست؟
بدون نظر! اولین نفر باشید