فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

بهره برداری از ۲ جایگاه توزیع سوخت در شهرستان بویراحمد – تصاویر

مدیر عامل پخش فراورده های نفتی استان در خصوص جایگاه  توزیع گاز CNG حسین  آباد دشتروم عنوان کرد: مساحت کل این طرح 2600 متر است که 1800 متر از این  عدد برای زمین محل طرخ است...

modir
تیر ۲۴, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، با حضور نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ،فیلی معاون  عمرانی استاندار، فرماندار بویراحمد “، مدیر عامل پخش فراورده های نفتی استان و جمع کثیری از مردم عصر امروز  مراسم  بهره برداری از دو جایگاه توزیع سوخت شهرستان بویراحمد برگزار شد.

به گزارش فصلی نو ،  مدیرعامل شرکت تهیه و پخش فرآورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با بیان اینکه یک طرح جهت توزیع سوخت بنزین و طرح دیگر در دشت روم جهت توزیع گاز مایع است بیان کرد: جایگاه توزیع بنزین آقای اکبری که بلافاصله پس از بهره برداری از پل سوم بشاره به بهره برداری رسید اشتغال زایی ۱۵ نفره را بدنبال داشته  است.

لطف الله مسعودی تعداد مخازن این جایگاه ۳ عدد معادل با ۱۵۰ هزار لیتر است گفت: تعداد سکوهای بنزین معمولی در اینجایگاه ۳ و در همین ارتباط یک جایگاه  توزیع بنزین سوپر تعبیه شده است.

وی مساحت این جایگاه را ۲ هزار متر اعلام کرد و افزود : تعداد نازل های این جایگاه ۱۶ عدد است که اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است که یک میلیارد از این مبلغ در قالب تسهیلات بوده است.

مدیر عامل پخش فراورده های نفتی استان در خصوص جایگاه  توزیع گاز CNG حسین  آباد دشتروم عنوان کرد: مساحت کل این طرح ۲۶۰۰ متر است که ۱۸۰۰ متر از این  عدد برای زمین محل طرخ است .

لطف الله مسعودی ادامه داد : زیربنای دفتر ،سرویس ها و نمازخانه ۱۰۰ متر و زیر بنای سایبان ۲۰۰ متر است.

مسعودی با اعلام اینکه تعداد دسپنسرها ۴ عدد و تعداد نازل های این جایگاه ۸ است گفت: برای تامین برق این طرح از برق ۵۰۰ کیلو وات استفاده شده و فشار گاز ۲۵۰ است.

وی اعبار این پروژه را ۲۳ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت : مبلغ ۶ میلیارد ریال از این مبلغ در قالب تسهیلات از بانک رفاه بوده است.

دذر همین ارتباط  غلام محمد زارعی نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت : یاسوج به دلیل داشتن آب و هوای مناسب، گردشگر پذیر بودن و مهاجر پذیری در آینده نه چندان دور به یکی از پرجمعیت ترین شهرهای کهگیلویه و بویراحمد و مراکز استان های کشور تبدیل می شود.

غلام محمد زارعی اظهار داشت: به همین دلیل نیز باید آینده نگری لازم در حوزه های زیرساختی، خدماتی و رفاهی برای شهر یاسوج توسط متولیان امر و مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد لحاظ شود.

وی افزود: شرکت تهیه و پخش فرآورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به مهار بحران های اخیر استان از جمله سقوط هواپیمای مسافربری تهران – یاسوج، زمین لرزه ها و اعتصاب کامیون داران عملکرد مطلوبی داشت و از هیچ تلاشی دریغ نکرد.

خیابان ابوذر
خیابان ابوذر
IMG 20250523 WA0107
تصویر واتساپ 1404 03 04 در 14.22.21 4165a293
منابع طبیعی
d5d5d70f ac9f 4783 9658 d17011ee380e 1
شورای زکات
IMG 20250525 WA0162

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری