فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

حمایت از ۹۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج کهگیلویه و بویراحمدی با اجرای طرح شفا

فصلی نو،مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کهگیلویه و بویراحمد به حمایت از ۹۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج کهگیلویه و بویراحمدی با اجرای طرح شفا اشاره کرد و گفت: طرح‌های دیگری برای حمایت از محرومین در...

modir
خرداد ۲۳, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کهگیلویه و بویراحمد به حمایت از ۹۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج کهگیلویه و بویراحمدی با اجرای طرح شفا اشاره کرد و گفت: طرح‌های دیگری برای حمایت از محرومین در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.

فرید محبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان برنامه‌های مختلفی از سوی کمیته امداد برای مددجویان زیر پوشش این مجموعه حمایتی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برنامه‌های مختلفی که یکی از آن‌ها طرح مفتاح‌الجنه و بازدید مسؤولان و خیرین از مستمندان در استان است.

وی با بیان مزایا و محسنات این طرح گفت: در طرح مفتاح‌الجنه مسؤولان و خیران از نزدیک با مردم مستضعف و خانوارهای محروم آشنایی پیدا می‌کنند.

محبی گفت: مزیت این طرح به این است که مسؤولان از نزدیک محرومیت‌ها را مشاهده کرده و همین موجب می‌شود که درد آن‌ها را فهمیده و به فکر کمک هر چه بیشتر و حمایت از محرومین و مستضعفین باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد از دیگر طرح‌هایی که همه ساله توسط کمیته امداد در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود را طرح اطعام و سفره‌های افطاری ذکر کرد.

محبی با بیان اینکه امسال نیز چنین برنامه‌هایی تدارک دیده شده است، افزود: این کار در قالب‌های مختلف برگزار می‌شود.

این مسؤول نهاد حمایتی در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: سبد غذایی، سفره‌های افطاری و همچنین اهدای غذای گرم و جیره خشک از دیگر راه‌های اجرای این طرح برای همراهی با نیازمندان در ماه مبارک رمضان و ضیافت‌الله است.

وی در ادامه یکی از مشکلات اساسی محرومین و مستضعفان را بیماری‌های صعب‌العلاج برخی از آن‌ها عنوان کرد و گفت: ۹۰ بیمار صعب‌العلاج و بیمار خاص در استان داریم.

محبی اجرای طرح شفا را کاری مهم در این حوزه دانست و گفت: در ماه مبارک رمضان یکی از راه‌های کمک و دستگیری از این بیماران صعب‌العلاج اجرای طرح شفا در استان است.

این مسؤول تأمین دارو و همچنین هزینه‌های درمان این عده از بیماران را بسیار سخت دانست و گفت: به همین جهت در طرح شفا خیرین و کسانی که تمکن مالی دارند به کمک این بیماران می‌شتابند.

طرح اکرام از دیگر طرح‌های حمایتی کمیته امداد از محرومان جامعه بود که محبی به آن اشاره کرد و گفت: در این طرح به حمایت از یتیمان می‌پردازیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در استان تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ یتیم با گروه سنی زیر ۱۸ سال زیر پوشش حمایتی کمیته امداد داریم که نیازمند کمک همه خیرین و مردم هستند.

محبی از حامی‌یابی به عنوان یکی از اقدامات کمیته امداد برای حمایت از ایتام سخن به میان آورد و گفت: در حال حاضر بیش از ۶ هزار حامی داریم که تلاش بر افزایش این تعداد داریم.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری