فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

جوان گرایی، تخصص و شایسته سالاری ملاک انتخاب شورای شهر شود

فصلی نو ،مهندس حمید رضا فرخان از جامعه مهندسی و پر انرژی جوانان با مبنا قرار دادن شعار جوان گرایی در گام دوم انقلاب ضمن حضور در دفتر پیشخوان خدمات دولت “بندیر نشان دنا” مبادرت به نام نویسی جهت شرکت...

modir
اسفند ۲۳, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ،مهندس حمید رضا فرخان از جامعه مهندسی و پر انرژی جوانان با مبنا قرار دادن شعار جوان گرایی در گام دوم انقلاب ضمن حضور در دفتر پیشخوان خدمات دولت “بندیر نشان دنا” مبادرت به نام نویسی جهت شرکت در انتخابات ششمین دوره شورای شهر یاسوج شد .

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت جوانگرایی و پتانسیل جوانان خواهان توجه و باور این قشر از طرف شهروندان یاسوجی شد.
مهندس فرخان در گفتگو با این پایگاه تحلیلی- خبری افزود: با عنایت به قوانین و مقررات شوراهای اسلامی و بر اساس تکلیف سیاسی- اجتماعی و نیز انگیزه وخدمت به شهر و شهروندان و همچنین توانایی ذاتی قشر جوان در عرصه انتخابات شورای شهر یاسوج ورود و نام نویسی می نمایم.

انتخابات شورای شهر یاسوج

 

وی انتخابات شورای شهر را نماد مردم سالاری خواند و اظهار داشت: سرنوشت امور شهر و مدیریت شهری من و شمای شهروند در چنین شورایی رقم میخورد که در حقیقت باید علاوه بر تعهد و تخصص، افرادی باید وارد شورای شهر شوند که نه تنها مرعوب مراکز زر و زور و تزویر نباشند بلکه بهرمند از صفت شجاعت، آزادگی و خلاقیت باشند تا در طول دوران خدمت خود بتوانند تمامی خلاهای قانونی شهر و مشکلات ساختاری یک شهر را به خوبی شناخته و تحلیل محتوا نمایند.
وی با اعلام اعتقاد راسخ به ظرفیت عظیم جوانان به عنوان سرمایه بی بدیل تصریح کرد: جوانان معتقد به بیانیه گام دوم انقلاب می توانند در صورت کسب اعتماد مردم و باور به این ظرفیت، ایده پردازی، سیاستگذاری و برنامه ریزی مطلوب ارائه دهند.

انتخابات شورای شهر یاسوج

جوان داوطلب شورا در ادامه این گفتگو افزود: اگر شورای شهر بر اثر بی کفایتی ، بی تفاوتی و کسب منفعت فردی نمایندگان تبدیل به یک کانون بی حاصل و محل دعوا، منازعه و گروکشی سیاسی یک عده شود ، آن وقت باید فاتحه رشد و پیشرفت و توسعه آن شهر را خواند.
وی مشارکت بالا در انتخابات در هر سطحی را رسالت انقلابی جوانان دانست و با دعوت از این قشر خواهان حضور در پای صندوق های رای و تقویت نظام الهی اسلام شد.

مهندس فرخان تصریح کرد: با هر عقیده و گرایش سیاسی باید برای تحقق خواسته های جوانان در انتخابات شرکت کنیم که در لوای آن توطئه های مختلف دشمنان نظام نسبت به مام میهن را خنثی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: در طول بیش از ۴۰ سال از عمر جمهوری اسلامی عده ای آنچنان غرق در کسب پست و مقام و قدرت و مناسبات اداری و سیاسی این شهر شده اند که گویی همواره باید پدر خوانده سیاسی و بر مسند امور باشند در حالیکه نه تنها با این نگاه هیچگونه رشد و پیشرفت و منفعتی برای این شهر و مردمش نداشتند بلکه به انباشت ثروت و قدرت چشم دوخته اند. وی خطاب به شهروندان و بویژه جامعه مهندسین گفت: با توکل بخدا و میمنت ایام خجسته رجب و باور به فهم سیاسی مردم، پا در عرصه انتخابات گذاشته ایم و انتظار هست با انسجام مثال زدنی جامعه مهندسین و هدایت افکار عمومی، توسط مردم عزیز شهرم باور شویم زیرا با رویکرد جوانگرایی و نگاه حرفه ای و فنی می توان شادی و نشاط را به شهر و شهروندان هدیه نمود.

انتخابات شورای شهر یاسوج

وی در پایان از همه مردم شهر یاسوج خواست که با انتخاب صحیح و درست و بر اساس شاخص های تخصص، شایسته سالاری و جوانگرایی خدمت بزرگی به خود و شهر یاسوج بعنوان خانه دوم نمایند.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری