فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

خلاصه ای از اقدامات معاونت تربیت بدنی و سلامت (اداره سلامت و تندرستی) در شش ماه اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش اجرای برنامه پیشگیری از بیماری واگیر ( پدیکلوزیس ) و توزیع تعداد ۳۰۰۰ عدد شامپو پرمترین جهت پیشگیری از این بیماری را عنوان کرد و اظهار...

modir
اردیبهشت ۹, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش عملکرد این معاونت رزا در ۶ ماهه اول سال تحصیلی ۹۸-۹۹تشریح کرد.

به گزارش فصلی نو ، سیده فریبا حسینی امروز در جمع خبرنگاران گفت:معاینه و درمان رایگان بیش از ۲۶۰۰ دانش آموز همزمان با آغاز سال تحصیلی باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی استان و بنیاد خیریه نوآوران سلامت در قالب تیم های تخصصی و فوق تخصصی در یکی از مناطق محروم استان به مدت سه ماه ( از اول مهرماه لغایت پایان آذرماه ) صورت گرفت .

وی با بیان اینکه طراحی وچاپ محتوای آموزشی در زمینه بیماری آنفلوآنزا- ایدز- دیابت – تغذیه سالم برای دانش آموزان به تعداد ۳۰۰۰ آموزشگاه در استان در ۶ ماهه اول سال تحصیلی ۹۸-۹۹ انجام شد عنوان کرد:راه اندازی پایگاه ثابت دندانپزشکی با چهار دستگاه یونیت در مرکز استان و اجرای برنامه سلامت دهان و دندان ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی وپایه هفتم در راستای پیشگیری از پوسیدگی دندانهای شیری و دائمی و ارتقاء سطح سلامت دهان و دندان آنان

وی اجرای برنامه سفیران سلامت را با شرکت ۲۱ هزار و ۲۰۰ نفر دانش آموز سفیر سلامت در استان اعلام کرد و افزود:تفاهم نامه پیشگیری از بیماریهای واگیر با اولویت ایدز با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و اجرای طرح ملی سلامت محور دادرس با همکاری جمعیت هلال احمر استان ویژه دانش آموزان پایه هشتم در ۹۵ آموزشگاه استان از دیگر اقدامات این معاونت در این مدت بوده است .

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش اجرای برنامه پیشگیری از بیماری واگیر ( پدیکلوزیس ) و توزیع تعداد ۳۰۰۰ عدد شامپو پرمترین جهت پیشگیری از این بیماری را عنوان کرد و اظهار داشت:برگزاری برنامه های روزجهانی غذا وهفته پیشگیری از مسمومیت ها واجرای برنامه صبحانه سالم در مدارس استان با همکاری معاونت محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان که در این راستا فراخوانی در قالب آثار فرهنگی وهنری دانش آموزان به تعداد ۱۲۵۰ اثر داشتیم.

سیده فریبا حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات کمیته های استانی و اجرای برنامه های ( آهن یاری و ویتامین D – آنفلوآنزا -آموزش اصول ایمنی وسوانح وحوادث – پدیکلوزیس- بیماریهای واگیر و غیر واگیر- ارتقاء سلامت نوجوانی- مدارس مروج سلامت- سفیران سلامت- بهداشت دهان و دندان- طرح دادرس – پیشگیری از معلولیت ها و پایگاه تغذیه سالم) نیز از اقدامات معاونت تربیتا بدنی و سلامت بوده است .

حسینی در ادامه از برگزاری برنامه های هفته دیابت در سطح مدارس استان و دعوت از کارشناسان علوم پزشکی جهت آموزش به دانش آموزان و اولیاء آنان خبر داد و افزود :برگزاری کارگاه تغذیه با دعوت از کارشناس تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی ویژه کارکنان اداره کل و جمع آوری دکل ها و آنتن های مخابراتی در محیط مدارس و مجاورت دیوار مدارس از طریق شرکت مخابرات استان به علت تشعشعات مخاطره آمیز برای دانش آموزان نیز در ۶ ماهه اول سال تحصیلی انجام گرفت .

وی گفت : برگزاری دوره آموزشی ۱۶ ساعته برای مراقبین سلامت ومدیران مدارس در زمینه خودمراقبتی ،تغذیه وارتقای سلامت دراستان و تولید بیش از ۲۱ هزار ماسک و بیش از هزار ۱۵ دستکش یکبارمصرف توسط مراقبین سلامت و سفیران سلامت دانش آموزی نیز اجرایی شد .

وی اضافه کرد: شرکت ۴۵۰۰ نفر در کمپین سفیران سلامت دانش آموزی وفرهنگی با ارائه محتوای آموزشی و توزیع اعتبارات بین تمامی مدارس استان جهت ضدعفونی و گندزدایی مدارس بهمراه ساخت اپلیکیش کرونا توسط سفیر سلامت دانش آموزی با نام(همه باهم برای مقابله با کرونا ویروس) نیز از دیگر اقدامات این معاونت در راستای مبارزه با کرونا بوده است .

سیده فریبا حسینی در رابطه با آموزش مجازی توسط این معاونت اظهار داشت: آموزش های مجازی برای تعداد ۱۳۴ هزار دانش آموز، ۱۳۸۲۷ معلم، ۳۲۵ نیروی خدماتی، ۷۶۵ نفر از کارکنان اداری و ۱۲۵ هزار نفراز والدین تهیه وارسال محتوای آموزشی(بروشور، پوستر وپمفلت ، پیام های بهداشتی و… ) جهت آموزش واطلاع رسانی لازم به خانواده های دانش آموزان در راستای اقدامات پیشگیرانه از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون انجام شد .

حسینی تصریح کرد: برگزاری دوره آموزشی در خصوص بیماری کروناویروس و روشهای پیشگیری از آن بصورت آنلاین برای تمامی فرهنگیان استان وبرگزاری آزمون آنلاین به تعداد ۱۰۸۷۵ نفر فرهنگی شرکت کننده نیز با موفقیت انجام شد .

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری