فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

دیدار مطالبه گران زلزله زده دنا و مدیران کشوری ،استانی و شهرستانی‌بنیاد مسکن به همت فرماندار دنا

فصلی نو ، فرماندار دنا مطالبه گران زلزله زده دنا و مدیران کشوری ،استانی و شهرستانی‌بنیاد مسکن را رودرروی هم قرار داد. به گزارش فصل جنوب،برای تعامل بهتر و بیشتر و رسیدگی به مشکلات و مطالبات عدیده مردم...

modir
تیر ۷, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، فرماندار دنا مطالبه گران زلزله زده دنا و مدیران کشوری ،استانی و شهرستانی‌بنیاد مسکن را رودرروی هم قرار داد.

به گزارش فصل جنوب،برای تعامل بهتر و بیشتر و رسیدگی به مشکلات و مطالبات عدیده مردم و سرعت در در روند بازسازی جلسه ای به ریاست عبدالحمید پناهی فرماندار دنا،مهندس جودی معاون بنیاد مسکن کل کشور،جنتی با مجموعه معاونین و مدیران بنیاد مسکن و اعضای ستاد بازسازی،شورای اسلامی شهر سی سخت و منتخبین شورای اسلامی سی سخت ،نمایندگان روستاها و دهستانهای زلزله زده در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.

پناهی در ابتدا از حضور پرشور مردم در رفراندوم ۱۴۰۰ تشکر کرد و گفت قدردان صحنه های زیبای دنا نشین در پای صندوق های رای هستیم و خود را هر روز بهتر از دیروز خدمتگزار مردم می دانیم و به داشتن همچنین سرمایه اجتماعی و سیاسی افتخار می کنیم.

بر اساس این گزارش ،در ۱۶ ماه گذشته یک روز آرامش در دنا نبودمشکلات اقتصادی ، ویروس کرونا،آتش سوزی زلزله و انتخابات انرژی زیادی را از مردم و مسئولین گرفت.

در چهار ماه اخیر تنها شهرستانی که با بیشترین مشکلات و شرایط ویژه داشته مشکلات آوار برداری و بازسازی و متوقف شدن منبع درآمد شهرونداندبا توجه به پتانسیل های خاص گردشگری در کنار همدیگر فشار سختی به مردم وارد نموده که این سختی ها تنها با صبر و حوصله مردم همه ما را همراهی نموده است.

تلاشهای شبانه روزی بنیاد مسکن و همه ادارات از تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی تا انتقادات تند در جلسه مطرح شد.

آقای مهندس جودی مدیر کل بازسازی بنیاد مسکن کشور و مهندس جنتی با حوصله به تمامی سوالات پاسخ دادند.

پناهی با اشاره شرایط حاکم بر کشور گفت:در کنار این بحران ها کرونا،زلزله و کمبود اعتبارات بخشی از مردم علی رغم‌ همه خدماتی که انجام شده خواسته های به حقی دارند.
مجوز ۲۰۰ واحد احداثی در شهرستان بگیرید.

تعدادی آواربرداری کردند ولی پرونده راکد مانده که همین امر باعث نگرانی‌های شده است.

فرماندار دنا گفت:  در بازدید ها یا مراجعات مکرر در خصوص راکد ماندن پرونده های زلزله پیگیری‌های لازم از این قرار شد که جا ماندگان ۱۰۰ میلیون تسهیلات ۲۰ ساله و ۲۰ میلیون بلا عوض می گیرند.

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری