معاون شهرسازی ومعماری اداره کل و رئیس راه و شهرسازی شهرستان دنا منصوب شدند
فصلی نو- مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد با صدور احکام جداگانه معاون شهرسازی و معماری و رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دنا را منصوب کرد . به گزارش فصل جنوب به نقل از پایگاه خبری...
فصلی نو- مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد با صدور احکام جداگانه معاون شهرسازی و معماری و رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دنا را منصوب کرد .
به گزارش فصل جنوب به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کهگیلویه وبویراحمد)،طی حکمی از سوی علی پارسایی، نوشین سلیمی به عنوان معاون شهرسازی و معماری این اداره کل منصوب شد.
در این حکم آمده است:
سرکار خانم مهندس نوشین سلیمی احتراماً با توجه به تخصص تجارب و سوابق جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت شهرسازی و معماری منصوب میگردید.
امید است با توکل به خداوند متعال و بهرهگیری از وصایای گرانقدر حضرت امام خمینی( ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری سیاستهای دولت وفاق ملی در راستای تحقق اهداف کلی وزارت راه و شهرسازی و خدمت رسانی به مردم موفق و مؤید باشید.
بدیهی است مسئولیت کامل اجرای شرح وظایف ابلاغی و امورات محوله به عهده آن سرکار محترم میباشد.
گفتنی است نوشین سلیمی دارای مدرک لیسانس برنامه ریزی شهری از دانشگاه شیراز، لیسانس مهندسی شهرسازی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی است که سابقه سه سال ریاست اداره طرح های توسعه شهری ،سه سال رئیس اداره معماری ، طراحی شهری و بافت های واجد ارزش و ۲۴ سال سابقه کار در اداره کل استان کهگیلویه و بویراحمد را در کارنامه کاری خود دارد.
همچنین طی حکم دیگری علی پارسایی ، خسرو رگ جان را بعنوان رئیس اداره شهرستان دنا منصوب کرد .
خسرو رگ جان با مدرک تحصیلی مهندسی عمران سابقه ۲۰ سال فعالیت در راه و شهرسازی و دو سال خدمت در نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد را دارا است .
وی جایگزین محمدامین فلاحی شد/
سلام آقای پارسایی عجب///// دادی
چه فایده وقتی نتوانند آن تکه جاده خاکی پنجاه متری بین بیاره وکریک را حل کنند،
سلام بزرگوار جاده سی سخت کریک از پروژه های اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای است و ارتباطی با اداره راه و شهرسازی ندارد
نگران نبییت بهرامی همشه درست ایکنه
سرتونه بنیت بخوسیت