فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

رودخانه بشار در تکاپو برای باز پس گیری حریم خود

بلوار رجا نخستین بار پس از بارش های سیل آسای فروردین ماه امسال دچار ریزش شد و ساکنان آن با چالش جدی روبه رو شدند تا جایی که دستور تخلیه برخی از ساختمان های این محله صادر...

modir
آذر ۲۳, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو _ فاطمه رشیدی در ایرنا نوشت :با نخستین بارش جدی برف و باران در شهر یاسوج رودخانه بشار برای بازپس گیری حریم خود در خیابان و بلوار رجا دست به کار شده است آنچنان که مدیرکل بحران هشدار می دهد باید برای موضوع چاره ای اندیشیده شود تا این محله در بارندگی های آینده با بحران جدی روبه رو نشود.بارش باران و  برف در شهر یاسوج ازشنبه شب آغاز و تا ظهر یکشنبه ادامه داشت و بر اساس اعلام هواشناسی میزان بارش ها در این بازه زمانی ۴۶میلیمتر بوده است.

اگرچه مدیریت بحران استان در نشست اضطراری  پیش از شروع بارندگی ها، بارش تا ۱۵۰ میلیمتر را در منطقه پیش بینی کرده  و از دستگاه ها  و مردم خواسته بود در آماده باش کامل باشند اما بارندگی ها کمتر از میزان پیش بینی شده بود  وتعطیلی مدارس در شیفت عصر روز ۱۷ آذر و تخریب بخشی از بلوار و خیابان رجا را باید مهمترین خسارت این بارندگی ها به شهر یاسوج دانست.

بلوار رجا نخستین بار پس از بارش های سیل آسای فروردین ماه امسال دچار ریزش شد و ساکنان آن با چالش جدی روبه رو شدند تا جایی که دستور تخلیه برخی از ساختمان های این محله صادر شد.

اما پس از آرام شدن رودخانه بشار وضعیت بلوار رجا  به حالت عادی بازگشت با این حال همانگونه که پیش بینی می شد با اولین بارندگی  مستمر و جدی پاییزه وضعیت این بلواربحرانی تر از سابق شد.

مدیر کل مدیریت بحران استان درباره وضعیت این بلوار و چرایی ریزش آن می گوید: عدم رعایت بستر و حریم رودخانه در صدور مجوزهای ساخت و ساز، بی توجهی به حریم و بستر رودخانه و طرح تفصیلی و عدم رعایت اصول فنی شهرسازی در ساخت و سازها درسالهای گذشته باعث این بحران شده است.

وحید محمدی تبار ادامه داد: نوع لایه های خاک این تراشه خاکی که در حال ریزش است مملو از پسماند ها و نخاله های ساختمانی است که این نشان می دهد که حتی خیابان جلوی این منازل در بستر طبیعی رودخانه ساخته شده است.

مدیر کل بحران یادآوری کرد: اینکه چه کسانی زمین فروخته و یا مجوز و پروانه ساخت داده اند یک روی سکه است و روی دیگر آن شهروندانی هستند که خود و منازلشان در معرض خطر قرار دارند و باید با تدبیر مسئولان ارشد استانی ، شهرداری و همکاری مردم این مساله  به سرعت حل شود.

بلوار رجا در حاشیه رودخانه بشار و در پایان بخش شرقی شهر یاسوج قرار گرفته و با چشم اندازی به سمت جنگل و رودخانه جز مناطق گران قیمت شهر یاسوج محسوب می شود. با این حال شواهد نشان می دهد این بلوار و حتی برخی از ساختمان های آن در حریم رودخانه احداث شده اند که از فروردین ماه امسال رودخانه بشار با قدرت پس گیری حریم خود را اغاز کرده است .

رودخانه بشار در سالهای کم بارش مورد بی مهری قرار گرفت و بخش هایی از آن از طریق کانال های فرعی از مسیر اصلی رودخانه جدا شد. بخشهای دیگری از حریم رودخانه نیز برای ایجاد طرح های عمرانی و صنعتی واگذار شد که بارندگی های فرودین ماه باعث شد رودخانه بشار تمامی ساخت و سازهای با مجوز و بدون مجوز را با خود به قعر خلیج فارس ببرد. 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
خبرهای جدید از جنگ ایران و اسرائیل : درخواست از مردم برای به...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری