به همت اداره حمل و نقل جاده روستای سرآستانه پیچاب تا عید نوروز بازگشایی می شود
فصلی نو ، همزمان با چهل و سومین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی، مدیرکل اداره حمل و نقل و راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد از روستای سرآستانه پیچاب باشت جهت بررسی مشکلات جاده ای از این روستا بازدید...
فصلی نو ، همزمان با چهل و سومین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی، مدیرکل اداره حمل و نقل و راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد از روستای سرآستانه پیچاب باشت جهت بررسی مشکلات جاده ای از این روستا بازدید کرد .
به گزارش فصل جنوب ، بنا به گفته اهالی، جاده روستا در زمان مدیریت سابق راهداری با سنگ اندازی ها و کارشکنی های مختلفی از جمله نداشتن پیکور جهت خرد کردن سنگ کنار رودخانه مواجه بود.
با پیگیریهای مکرر معاون عمرانی استاندار و بازدید فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان و مدیر سابق بانک رفاه کارگران استان جناب آقای حاج فروزان از روستای سرآستانه دستورهای لازم جهت اقدام سریع از طرف سردار حکمتیان صادر و در سریع ترین زمان ممکن در سه مرحله سنگ کنار رودخانه با موفقیت منفجر شد .
بر اساس این گزارش بدنبال بازدید کارشناسان اداره کل راهداری و برآورد هزینه با اعتباری به مبلغ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان ،مناقصه برگزار و پیمانکار جاده سرآستانه انتخاب که با حضور مدیران کل استان و خبرنگاران شبکه دنا آیین کلنگ زنی جاده برگزار و پروژه تحویل پیمانکار شد .
جانی پور مدیرکل راهداری و هیات همراه و عباسیان کارشناس راهداری ، پنچ شنبه ۲۱ بهمن مهمان اهالی روستای محروم و مهمان نواز سرآستانه پیچاب بودند و به گلایه اهالی این روستای صعب العبور که ۳۰ خانوار در آن سکونت دارند مبنی بر محروم ماندن از امکانات اولیه زندگی آب،برق، گاز و موبایل ،مدرسه خانه بهداشت و جاده جهت زنده ماندن جاده گوش دادند .
جانی پور در این بازدید ضمن تقدیر از مهمان نوازی اهالی روستای سرآستانه پیچاب باشت و تاکید بر ارائه خدمات به مناطق محروم از پیمانکار جاده جهت تجهیز کارگاه در هفته آینده قول مساعد دریافت کرد .
در پایان این بازدید اهالی روستا از تلاش و پیگیری های جانی پور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای تقدیر کردند
در همین ارتباط بخوانید
عشایر پیچاب باشت محروم از امکانات اولیه+فیلم
بدون نظر! اولین نفر باشید