فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

زارعی : وزیر راه و شهرسازی در اجرای فرودگاه یاسوج نقش کلیدی داشت/هاشمی پور: مردم چاروسا فقط خدا را دارند

نماینده ۴ شهر ستان حوزه کهگیلویه اضافه کرد: تا الان  ۱۱۰ میلیارد  تومان دفتر مقام  رهبری کمک کرده من خواهش دارم با یک زمانبندی فشرده و بهنگام راه  تمام بحرانها را ببینید، و طرح را در اختیار  مجری...

modir
فروردین ۱۹, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت : رمز عبور از بحران سخت سیل  همکاری مردم ، مساعدت مسئولان و حضور در صحنه نیروهای نظامی و انتظامی بود .

به گزارش فصلی نو ،  غلام محمد زارعی در جلسه شورای بحران استان که با حضور وزیر راه و شهرسازی  و به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد بیان کرد : حضور مهندس اسلامی از دو منظر برای ما حایز اهمیت است از منظر اول  بلحاظ اینکه سوابق  خیلی خوبی که  دارند ایشان  در اجرای فرودگاه یاسوج نفش کلییی ذاشتند  در حوزه جاده بابامیدان نقش ویژ ه داشتند.

غلام محمد زارعی گفت : ایشان علاقه خاصی به استان دارنذ ، و در جلسه ای که با ایشان بودم ایشان نگاه ویژه ای به مناطق محروم و مستعد کشور دارند .

زارعی تاکید کرد: حضور ایشان به عنوان نماینده دولت در رسیدگی به خسارات انجام شده که قطعا نظر ایشان تعیین کننده بود برای ما خیلی اهمیت دارد ، مسئله ما در استان مسئله راه و زیر ساخت ها است که حضور ایشان قطعا برای ما مفید خواهد بود .

وی در ادامه ضمن بیان خاطره ای از سفر مقام معظم رهبری که تاکید بر احداث سریع جاده پاتاوه دهدشت در آن زمان داشتند،  افزود: سرمایه گذاری در این راهها  سرمایه گذاری برای توسعه اقتصادی خواهد بود  که به  اقتصاد کشور و صرفه جویی سوخت و وقت کمک کرده است ،تکمیل این طرح واقعا به رسالتی که راه خدمت داریم جامعه عمل می پوشاند .

نماینده بویراحمد و دنا در مجلس گفت: در حوزه راهها ما شروع خوبی داشتیم و کارهایی انجام شده است ، اما تکمیل آنها نیاز به نگاه ویژه دارد وقتی راه بوشهر و بندر امام به پایتخت کشور از طریق یاسوج است وقتی راه مشهد به جنوب از این مسیر می گذرد وقتی اتوبوس های یزد علیرغم اینکه راه ارتباطی آنان به سمت جنوب فرعی است اما از یاسوج عبور می کنند، ما نیاز به یک آزاد راه برای تخلیه ترافیک داریم .

غلام محمد زارعی در ادامه به بحث راه آهن اشاره کرد و گفت : فاز اول به مناقصه گذاشته شده است که پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی دارد انتظار داریم فازهای بعدی را در دستور کار قرار دهید تا زمان کوتاه تری مردم بهره مند شوند .

نماینده کهگیلویه بزرگ در این جلسه  گفت : از مدیریت ارشد  استان تشکر می کنم که در این مدت کاملا رصد می کردند اگر نبودند مطمئنا خسارات بیشتری  به استان تحمیل می شد .

عدل هاشمی پور  ادامه داد :  : زلزله  دیگر استان ها ، خسارات جانی و مالی استان ما را کمرنگ کرد، هر چند که در آن استان ها  باید  مدیریت می شد خصوصا سپاه و ارتش تلاش وافری داشتند همه نیرها به همراه دولتمرادن در جمع کردن بحران  کمک کردند .

هاشمی در ادامه درخواست هایی از وزیر راه و شهرسازی داشت که عنوان کرد : در بحث جاده پاتاوه دهدشت که شرم دارم اسم این جاده را بیاورم سال ۷۳ استاندار کنونی در جریان هستند در سفر رهبری این طرح ۶۳ کیلومتری جز مصوبات  مقام معظم رهبری بود سال ۸۵ من در قرار گاه بودم  که قرار داد منعقد شد ۶۳ کیلومتر که سخت ترین قطعه شهرضا به بهبهان است همین ۶۳ کیلومتر از  جاده است .

وی ضمن  انتقاد تند از نحوه پیشرفت فیزیکی جاده پاتاوه دهدشت بیان کرد:  الان این جاده ۷۸ درصد پیشزفت فیزیکی دارد که با توجه به زمان آغاز بکار این جاده  هر سال ۶ درصد پیشرفن فیزیکی داشته است، امیدوارم پرونده این طرخ در زمان شما بسته شود و بعد از شما اسمی از این طرح  مطرح نشود .

نماینده ۴ شهر ستان حوزه کهگیلویه اضافه کرد: تا الان  ۱۱۰ میلیارد  تومان دفتر مقام  رهبری کمک کرده من خواهش دارم با یک زمانبندی فشرده و بهنگام راه  تمام بحرانها را ببینید، و طرح را در اختیار  مجری دارای ااختیار بگذاریند تا موانع از سر راه برداشته شود .

عدل هاشمی پور در ادامه به دیگر درخواست های خود اشاره کرد و گفت: جاده چاروسا دیشموک که در دو بخش نزدیک ۳۵ هزار نفر جمعیت دارند غیر از خدا هیچ کس را ندارند ، هلال احمر محموله برد و جانشان را نجات داد اولین نماینده ای که بعد از ۴۰ سال به آنجا رفت من بودم ، گاز دو بخش تامین شد الان یه جاده درست حسابی نیاز دارند  این جاده باید ملی شود تا تا به محور پاتاوه دهدشت وصل شود و از بن بست خارج شود .

هاشمی پور افزود: جاده تنگ چویل برای ارتباط این دو بخش به خوزستان ، ۶ میلیارد تومان اعتبار  گرفتیم  اما ۱۱ سال چشم انتظار مسئول هستند  الان باید عملیات اجرایی انجام شود ، که تقاضا داریم مناقصه  این طرح را برکزار کنید .

وی ادامه داد : جاده لنده به تشان  که خئا کمک کرد دقیقه نود سازمان مدیریت اعتبار را ابلاغ کردند  که فاز اول لنده حدود ۴ کیلومتر است در صورتیکه مردم ۱۲۰ کیلومتر باید مسافت را برای  رسیدن  به خوزستان  طی کنند که تقاضا دارم  نیم نگاهی شود .

وی در پایان گفت : ورودی شعرهای حوزه های انتخابی ، چهره های شهرها را زشت کرده تمام این ورودی ها نصف نیمه کاره  رها شده کمک کنید تا ورودی شهر ها مدیریت شود .

 

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری