فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

زایشگاه بیمارستان امام سجاد یاسوج افتتاح شد /زارعی: اعزام بیماران به استان های همجوار را به صفر می رسانیم

زارعی گفت : در حوزه بهداشت و درمان خوشبختانه در مرحله ای قرار گرفته ایم که اعزام بیماران به بیمارستان های استان های همجوار به کمترین حد ممکن خود رسیده است و تلاش داریم این آمار در آینده ای نزدیک به...

modir
اسفند ۲۵, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، با حضورز استاندار کهگیلویه و بویراحمد ، نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زایشگاه بیمارستان امام سجاد یاسوج افتتاح شد .

به گزارش فصلی نو ، ناینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تقریبا تمامی پروژه های بهداشتی و درمانی نیمه تمام دو شهرستان بویراحمد و دنا به مرحله بهره برداری رسیده اند گفت : دو بیمارستان پاتاوه و سی سخت مرحله تخصیص اعتبار آنا انجام شده است و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد .

غلام محمد زارعی ادامه داد : با بهره برداری از بیمارستان بزرگ یاسوج سرانه تخت های بیمارستانی در شهرستان بویراحمد رشد قابل توجهی داشته است که تلاش می کنیم در آینده ای بسیار نزدیک اعتبار وی›ه ای جهت احداث بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی در یاسوجاجرایی شود .

زارعی گفت : در حوزه بهداشت و درمان خوشبختانه در مرحله ای قرار گرفته ایم که اعزام بیماران به بیمارستان های استان های همجوار به کمترین حد ممکن خود رسیده است و تلاش داریم این آمار در آینده ای نزدیک به صفر برسد .

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: یکی از درخشان ترین و برجسته ترین دستاوردها و خدمات ارزشمند دولت تدبیر و امید در این سالها بدون شک اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت بوده است.

غلام محمد زارعی افزود: نتایج و دستاوردهای این طرح اکنون و به خوبی برای مردم مناطق محرومی همچون این استان رضایت‌بخش و قابل ملموس است.

وی گفت: همواره یکی از مشکلات و دغدغه‌های اصلی مسئولان و مردم ارجاع روزافزون بیماران به استان‌های همجوار به دلیل نبود امکانات، تجهیزات و پزشکان متخصص بود.

نماینده مردم بویراحمد در مجلس شورای اسلامی گفت: شمار بیماران ارجاعی از این استان به استان‌های همجوار از ۳۰ نفر به ازای هر یک هزار نفر تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت اینک به کمتر از سه نفر نفر به ازای این میزان رسیده است.

زارعی گفت: در برخی بخش های بیمارستانی همچون بخش زنان و زایمان هم اینک ارجاع به صفر رسیده است.

وی افتتاح زایشگاه بیمارستان امام سجاد (ع) به عنوان یکی از ضروری ترین نیازها و دغدغه های مردم و مسئولان در استان و شهرستان بویراحمد را یادآور شد و گفت: این زایشگاه از مجهزترین و به روز ترین بخش های زایشگاهی حتی در جنوب کشور است.

وی گفت: از سال ۹۳ و با شروع عملیات اجرایی آن وعده بهره برداری از آن در سال ۹۸ داده شد که اکنون با پیگیری ها، و اهتمام ویژه وزارت بهداشت و همچنین تلاش فراوان از سوی مسئولان اجرایی استان این مهم محقق شد.

سرپرست بیمارستان امام سجاد گفت : عملیات اجرایی این زایشگاه با زیر بنای ۱۸۰۰ متر مربع در اسفند سال ۹۳ بصورت فاز به فاز آغاز شد .

سجاد حسن زاده ادامه داد : ۱۴ اتاق زایمان ۳ تخت پره اکلامپسی ، یک اتاق زایمان در آب و یک اتاق برای  اعمال اورژانسی زنان در این زایشگاه تعریف شدهاست .

حسن زاده با اعلام اینکه این زایشگاه سالانه ظرفیت ۵ هزار زایمان را دارد عنوان کرد: ۸ پزشک متخصص و فوق تخصص در این زایشگاه فعالیت خواهند کرد .

وی اعتبار هزینه شده برای این زایشگاه را ۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد .

 

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری