فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

سید علی معتمدی‌پور: مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها در صف مقدم تولید هستند

به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد،سید علی سید علی معتمدی‌پور   سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مدیران شهرستانی‌اش گفت: اگر من به...

modir
دی ۱۳, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد،سید علی سید علی معتمدی‌پور   سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مدیران شهرستانی‌اش گفت: اگر من به عنوان خادم جامعه کشاورزی، وعده تحول و پیشرفت دادم دقیقا به پشتوانه نیروی انسانی متعهد و توانمند در بدنه سازمان است و به تنهایی نمی‌شود کار خاصی کرد.

معتمدی‌پور افزود: کارها در روستاها، بخش‌ها و نهایتا شهرستان‌ها انجام می‌شود و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها در صف مقدم تولید هستند.

او بعد از شنیدن نقطه‌نظرات مدیرانش، خطاب به آنها گفت: مشکلات وجود دارد و من هم به آنها واقف هستم اما مدیری می‌تواند ادعای خدمت به مردم کند که اولا برای رفع این مشکلات طرح و برنامه داشته باشد و بعد هم در دل همین مشکلات کاری کند و خدمتی کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد  ادامه داد: اگر بخواهیم مشکلات و موانع را بهانه کنیم و دست روی دست بگذاریم و تلاشی نکنیم، این کار را همه بلد هستند لذا انتظار من خلاقیت و هنر مدیریتی از شماست.

معتمدی‌پور با تاکید بر دو عنصر مهم در تشکیل یک تیم مدیریتی قوی و کارآمد تصریح کرد: مدیران من هم باید برنامه و طرح علمی و به روز داشته باشند و هم انگیزه، انرژی و امید به تحول و اثربخشی داشته باشند.

مدیر ارشد بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در گام دوم، به همراه معاونین و مدیران ستادی، به گلزار شهدای یاسوج رفت و ضمن زیارت قبور شهدا، با دو شهید جهادگر آرمیده در این گلزار تجدید بیعت کرد.

سید علی معتمدی‌پور در این آیین معنوی،  مکتب شهدا را چراغ راه مدیریتش در سنگر مقدس تولید و کشاورزی دانست و تاکید کرد: فرماندهان جنگ تحمیلی و یادگاران دفاع مقدس گنجینه ارزشمندی هستند که همواره ارشادات آنها را به کار خواهم گرفت‌.

وی افزود: به دنبال این هستم تا ترکیبی از تجارب پیشکسوتان جنگ و جهاد و نیروی جوانی و پرانرژی را با چاشنی تکنولوژی به روز و علمی به عنوان یک الگوی مدیریتی نهادینه کنیم تا در پایان مسئولیت خود قدمی به جلو رفته باشیم.

معتمدی‌پور، در گام سوم و در حرکتی جالب با لغو همه دیدارهای تبریک و ملاقات‌های غیرضروری شخصا به اتاق تک تک کارمندان ستادی رفت و از نزدیک پای حرف‌های آنان نشست.

مدیر تازه‌نفس جهاد کشاورزی که با صبر و حوصله به صحبت‌های همکارانش گوش می‌داد، روی انگیزه کاری و امید تاکید می‌کرد.

او همچنین در این دیدارها که یک نیم‌روز به طول انجامید، به صورت اتفاقی با ارباب‌رجوع‌ها رودرو می‌شد و صحبت‌ها، مشکلات و نارضایتی‌های آنان را می‌شنید و دستورات لازم را صادر می‌کرد.

سید علی معتمدی‌پور در پایان این دیدارها خاطرنشان کرد: همه معاونین، مدیران ستادی و مدیران مستقل برنامه‌ها، چالش‌ها و پیشنهادات خود را برای اداره واحد تحت مدیریت‌شان آماده کنند و در این هفته با هماهنگی حوزه ریاست به من تحویل دهند و از برنامه خود دفاع کنند.

سرپرست جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بعد از آن در آیین باشکوه نماز جماعت همکاران جهادی شرکت کرد و بعد از آن در اتاق کارش پاسخگوی مراجعان شد و رسما کارش را در جهاد کشاورزی این استان شروع کرد.

IMG 20220103 WA0036 IMG 20220103 WA0040 IMG 20220103 WA0039 IMG 20220103 WA0038 IMG 20220103 WA0037 IMG 20220103 WA0042 IMG 20220103 WA0041 IMG 20220103 WA0043 IMG 20220103 WA0044

اخبار مرتبط

سپاه: تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌های اسرائیلی هدف قرار گرفت
پیام رئیس اتاق اصناف بویراحمد در پی شهادت جمعی از فرماندهان عالی رتبه...
پیام تسلیت قائم مقام سیاسی حزب اسلامی ایران زمین در پی شهادت سردار...
ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری