فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

سید هدایت اکبری : دنا سنبل استان است – تقدیر از محمد بهرامی بدلیل ممانعت – سنگ تمام عباس نژاد برای شهردار یاسوج – دانشی: یک سال خاموشی در شورا حاکم بود

فصلی نو- جلسه این هفته شورای شهر یاسوج با حضور ۶ تن از اعضای شورا و در غیاب فرشید احمی کیش به ریاست سید هدایت اکبری برگزار شد . به گزارش فصل جنوب ، سید هدایت اکبری در اولین جلسه چهارمین سال شهر یاسوج...

modir
مرداد ۲۹, ۱۴۰۳
چاپ
11 دیدگاه ها

فصلی نو- جلسه این هفته شورای شهر یاسوج با حضور ۶ تن از اعضای شورا و در غیاب فرشید احمی کیش به ریاست سید هدایت اکبری برگزار شد .

به گزارش فصل جنوب ، سید هدایت اکبری در اولین جلسه چهارمین سال شهر یاسوج با انتقاد از غفلت برخی از مسئولین استانی در خصوص بحث واگذاری دنای شمالی به اصفهان اظهار داشت : دنا سنبل مقاومت و مردانگی مردم استان ما بوده است و اخیرا اعلام شده است که خوشبختانه دکتر بهرامی با پی گیری های متعدد مانع از اجرای واگذاری شده است که جای تقدیر دارد .

اکبری ادامه داد : حرکت دوستان در استان اصفهان در خصوص واگذاری دنای شمالی بسیار بی اخلاقانه بوده است چرا که وجود دنا به نفس مردمان غیور استان بسته است و از همه مسئولین درخواست داریم که ایت دغدغه مردم شریف استان را برطرف کنند .

وی گفت : در اولین جلسه سال چهارم از همه همکاران عزیز درخواست دارم طوری عمل کنند که بتوانیم با همکاری و همدلی در جهت رفاه شهروندان عزیز گام برداریم .

عطاء الله دانشی دیگر عضو شورای شهر یاسوج در این جلسه بیان کرد: حدود یک سال بی صدایی و خاموشی در شورا حاکم بودو امروز امیدوار هستیم یک حرکت جدی در راستای توسعه شهری و رفاه شهروندان شکل گیرد .

دانشی گفت : با تایید سخنام مهندس اکبری بنده هم اعتقاد دارم که به عنوان نماینده مردم در شورا این وظیفه را داریم که نسبت به حقوق شهروندان در این خصوص اقداماتی انچام دهیم .

وی ادامه داد : ما شاهد هستیم جغرافیا و منابع مردم عزیز این استان بین دیگر استان ها مثل گوشت قربانی تقسیم شده است سدهایی که همه آبریز آنها در استان ما است کمترین سهم به این مردم تعلق دارد و منابع آنها به سمت و سوی دیکر استان ها می رود .

دانشی در ادامه به سخنانی از امام جمعه یاسوج متوصل شد و افزود : ایشان در جلسه کنگره شهدا تاکید داشتند مسئولینی از استان ما کم کاری و سهل انگاری می کنند .

وی اظهار امیدواری کرد : با تغییر دولت مسئولین جدید بتوانند برای حل این معضلات گام بردارند .

بهنام عباس نژاد دیگر عضو شورای شهر یاسوج ذر این جلسه بیان کرد : در این سال آخر شورای ششم احساس می کنم که شورا به یک شکوفایی و همدلی و همبستگی دست یافته است و نتیجه آن هیات رئیسه جدید است که بدون سهم خواهی و خودخواهی به بار نشست .

عباس نژاد در ادامه از زحمات کیوان آشنا شهردار یاسوج تقدیر کرد و افزود :  از شهردار محترم و همه مدیران و معاونین محترم شهرداری که در یک ماه اخیر کنار هم شبانه روزی جهت بازیابی فضای سبز تلاش فراوان داشتند تقدیر و تشکر می کنم .

وی تاکید کرد : البته کم کاری ها در حوزه فضای سبز از چشم مردم و شهردار محترم پنهان نبوده و آنهایی که همه موارد را فدای منیت ها و خودخواهی می کنند بدانند که مردم و جامعه بزودی پاسخ آنها را خواهد داد .

عضو شورای شهر یاسوج گفت: همانگونه که مستحضر هستید استان ما در گذشته نه چندان دور بواسطه پایمردی پدران ما و با رشادت شیرزنان ما بوجود آمد و در این برهه از زمان مافیای آب با اعمال و اقدامات سودجویانه اقدام به الحاق بخشی از کوه دنا که اصالت و تاریخ این قوم را بر دوش کشیده، کرده است .

بهنام عباس نژاد یادآوری کرد: از تمام مسئولین استانی و امنیتی خواهشمنددیم که جلوی این موضوع مهم را که خاطر همه لرزبانان را آزرده کرده است بگیرند .

 

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

11 دیدگاه ها

  1. شهروند گفت:
    مرداد ۲۹, ۱۴۰۳ در ۴:۰۳ ب٫ظ

    درود بر مهندس عباس نژاد ،انسانی ازاده وکاردان

    پاسخ
  2. فرعی 9بنسنجان گفت:
    مرداد ۲۹, ۱۴۰۳ در ۵:۳۶ ب٫ظ

    باسلام وقتی که جلسه بگیرن خروجی نداشته باشه وهیچکدوم به نفع شهروندان نباشه به چه درد میخوره یه نگاه به فرعی ۹بنسنجان که به قول خودتون جزحوزه شهری که دهات مثل فرعی ۹سمت چپ کوچه دوم نیست ودیگر کوچه هاش که هیچ امکاناتی ندارن نه آسفالتی نه جدولی اونوقت برای خونه ساختن میخوادپول شهرداری هم بدی به نوعی خودش دزدیه

    پاسخ
    1. مارگون گفت:
      مرداد ۳۰, ۱۴۰۳ در ۴:۴۹ ق٫ظ

      من تعجب می کنم آقای عباس نژاد شما آدم اینکار نیستی

      پاسخ
  3. علی گفت:
    مرداد ۲۹, ۱۴۰۳ در ۵:۴۱ ب٫ظ

    جناب اقای عباس نژاد چه خوب صحبت میکنید از تعامل صحبت میکنید و از کم کاری ایا خودتون با وجدان خودتون تا حالا شدید که توی شرف اباد به خاطر تلفن زدن شماها به اشخاص متفاوت چه کارهای که نشده
    واقای دانشی چه جالب گفتید که یکسال گذشته شورای خاموش بود والان که شما جزئ هیئت ریئسه شدید شوارای شد گل بلبل
    به امید تفکر

    پاسخ
  4. ساقی شرف آباد گفت:
    مرداد ۲۹, ۱۴۰۳ در ۷:۰۵ ب٫ظ

    وقتی //// شرف آباد پاش باز بشه به همچین پارلمانی تکلیف شهر مشخصه

    پاسخ
  5. امیری گفت:
    مرداد ۲۹, ۱۴۰۳ در ۹:۰۰ ب٫ظ

    ماخالصانه دوست داریم به جای این تعارفات جناحی کمی هم بفکرعمل باشین وفکری بحال پارکهای شهرکنیدکه جاده بقولاسلامت ماشده پیست ماشین سواری وجوانان بیکاری که هرروزتخلیه عقده هاشونودراین محل ها میکنن عاجزانه خواهشمندیم این مشکل حل شود.این تخریبهاوقلم زدنهاکاری به جایی نمیبرد.

    پاسخ
  6. عسکر گفت:
    مرداد ۳۰, ۱۴۰۳ در ۴:۳۴ ق٫ظ

    شورای بی لیاقت و بی اثر
    هیچ خاصیت و کار مثبتی از شورای این شهر ندییدیم
    نزدیک انتخابات بیدار شدن

    پاسخ
  7. Lavin گفت:
    مرداد ۳۰, ۱۴۰۳ در ۱۰:۱۴ ق٫ظ

    درود بر مهندس عباسنژاد
    دلسوز مردمی

    پاسخ
  8. ناشناس گفت:
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۳ در ۴:۰۹ ق٫ظ

    اعضای شورای شهر یاسوج:

    خدا وکیلی به داد شهر یاسوج برسید

    شهرداری چه بر سر بلوار مطهری آروده؟

    این چه نوع معماری و مبلمان شهری است؟

    من مهندس عمران نیستم ، ولی تفاوت بین اجرا خوب و بد را متوجه می شوم

    نوع مصالح ( سنگ سفید ) و نحوه اجرا جای اشکال داره!!!

    به نظر میرسد که از وسایل سنتی بنایی ریسمان و تراز هم استفاده نمی کنند ، چه رسد به دوربین !؟

    اکثریت درختان هم که قطعا خشک خواهند شد

    سازمان بازرسی تا دیر نشده لطفا لطفا لطفا ورود کنید ….

    جلوی ضرر را هر جایی بگیرید منفعته!!!!!!!!!!

    پاسخ
  9. Citizen گفت:
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۳ در ۸:۵۹ ق٫ظ

    مگه یاسوج شورا داره؟؟!!؟؟

    پاسخ
  10. عمران حاتمی گفت:
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۳ در ۳:۳۵ ب٫ظ

    درود بر مهندس عزیز جناب اکبری .و بزرگ مرد و جوان عزیز جناب عباسینژاد…مطلب و متن رو میتوان با غرض نوشت و بهترین کلامها هم مخاطبانی دارد که فقط ناله میکنند …به جرات جناب اکبری هر موقع نه برای کار خود بلکه کسی دیگر خدمتشون رسیدیم با آغوش باز استقبال کرده و سعی در مرتفع کردن آن داشته .جوان عزیز جناب عباسنژاد هم به مانند دیگر اعضاء در حد پتانسیل شهر کار کرده اند.مشکلات شهر یاسوج زیر ساختی هست و با درایت و سیاست مدیریتی میتوان انجام گرفت .به امید فردای بهتر.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری