فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

شرایط و مقررات بیمه پزشکان و پیراپزشکان اعلام شد

به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان ، مدیرکل تامین اجتماعی استان کهکیلویه و بویراحمد با اعلام این خبر هم زمان با روز پزشک گفت: بر اساس توافق‌نامه سازمان تأمین‌اجتماعی...

modir
شهریور ۱, ۱۴۰۱
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان ، مدیرکل تامین اجتماعی استان کهکیلویه و بویراحمد با اعلام این خبر هم زمان با روز پزشک گفت: بر اساس توافق‌نامه سازمان تأمین‌اجتماعی و صندوق رفاه و تعاون سازمان نظام‌پزشکی، تمامی پزشکان و پیراپزشکان عضو سازمان نظام‌پزشکی در قالب بیمه توافقی مشمول مقررات تامین اجتماعی قرار گرفته‌اند.


رسول چراغ سحر افزود: بیمه تأمین‌اجتماعی پزشکان و پیراپزشکان عضو سازمان نظام‌پزشکی، ماهیت اختیاری دارد و مشمولان می‌توانند با انجام تشریفات مقرر قانونی و پرداخت حق بیمه از حمایت‌های بیمه ای سازمان تأمین‌اجتماعی بهره‌مند شوند.
وی گفت: پزشکان و پیراپزشکان عضو سازمان نظام‌پزشکی که براساس این توافق‌نامه زیر پوشش خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی قرار می‌گیرند، از همه حمایت‌های مقرر در ماده (۳) قانون تامین‌اجتماعی مصوب تیرماه سال ۱۳۵۴ (به جز غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری) و هم چنین سایر حمایت‌ها با رعایت مقررات مربوط و تغییرات بعدی بهره‌مند می‌شوند.
به گفته وی بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی، مستمری بازماندگان، درمان، کمک هزینه ازدواج، کنم هزینه پروتز و اروتز، کمک هزینه مراسم ترحیم و کمک هزینه سفر بیمار و همراه، حمایت‌های کوتاه‌مدت و بلند‌مدت موضوع قانون تأمین‌اجتماعی در خصوص پزشکان و پیراپزشکان است.
مدیرکل تامین اجتماعی کهکیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با توجـه به اینکه این گروه از بیمه‌شدگان، رابطه مزدبگـیری با سازمان نظام‌پزشکی ندارند، شمول بیمه بیکاری نیستند و بر این اساس حق بیمه بیکاری (۳ درصد مبنای پرداخت حق بیمه) نیز از آنان وصول نخواهد شد.
وی افزود:خدمات درمانی این بیمه‌شدگان، تابع ضوابط مورد عمل سازمان تامین‌اجتماعی (همانند بیمه‌شدگان اجباری) و تغییرات و اصلاحات بعدی آن خواهد بود. ضمن اینکه از پرداخت فرانشیز در مراکز درمانی سازمان (اعم از ملکی و استیجاری) معاف هستند.
چراغ سحر اضافه کرد: معرفی افراد مشمول به واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی توسط سازمان نظام پزشکی انجام می پذیرد.
وی حداکثر سن به منظور بهره‌مندی از این پوشش بیمه‌ای را برای مردان و زنان ۵۰ سال تمام در تاریخ ثبت معرفی‌نامه در واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد و گفت: درصورتی‌که متقاضیان، دارای سابقه قبلی پرداخت حق بیمه قابل قبول نزد سازمان تأمین اجتماعی باشند، معادل مدت سابقه پرداخت حق بیمه قبلی جهت ورود به دایره شمول، به سقف سنی مجاز (۵۰ سال) اضافه می‌شود..
به گفته وی پرداخت حق بیمه این دسته از بیمه‌شدگان به صورت گروهی توسط مرجع معرفی‌کننده (سازمان نظام پزشکی) انجام می‌شود.
چراغ سحر گفت: در این روش، بیمه‌شده حق بیمه هر ماه را به حساب سازمان نظام‌پزشکی واریز و مرجع ذیربط با تنظیم لیست، حق بیمه مربوطه را تاپایان آخرین روز ماه بعد به حساب سازمان تأمین‌اجتماعی واریز می‌کند.
مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: متقاضیان این پوشش بیمه‌ای برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن مرکز ارتباطات مردمی این سازمان (۱۴۲۰) تماس برقرار کنند.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
آتش سوزی جنگل‌های یاسوج مهار و خاموش شد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری