شمار قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به ۹۹۴ نفر رسید
فصلی نو ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به ۹۹۴ نفر خبر داد و گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار جان خود را از دست داد. به گزارش فصل جنوب به...
فصلی نو ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به ۹۹۴ نفر خبر داد و گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار جان خود را از دست داد.
به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۲۱۹ بیمار در بیمارستان های استان بستری می باشند که ۱۱۰ نفر مبتلای قطعی و ۱۳ نفر از این بیماران در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی ادامه داد: از مجموع مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد ۷۸ هزار و ۲۸ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
وی بیان کرد: از ۶۳۷ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج و دهدشت که شامل تست های PCR حدود ۲۷ درصد موارد مثبت بودند بیشترین موارد مثبت در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران و از ۲۲۸ نمونه رپید تست ، ۲۰ درصد مثبت و بیشترین آمار در شهرستان های کهگیلویه و چرام بودند.
دکتر یزدان پناه ابراز داشت: مردم شریف استان توجه داشته باشند که نکات پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا باید حتی پس از واکسیناسیون رعایت شود. استفاده از ماسک، رعایت بهداشت دست، حفظ فاصله فیزیکی در مکان های عمومی و عدم حضور در تجمعات نباید به دلیل تزریق واکسن کنار گذاشته شود.
وی از مردم خواست بیماری کرونا و قدرت کشندگی این بیماری را جدی بگیرند و با پرهیز از عادی انگاری و بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی حتما از ماسک استفاده کرده و از شرکت در تجمعات، دورهمیها و همچنین از رفتن به سفرهای غیرضروری و مکانهای پر خطر مثل مراکز بهداشتی و درمانی، آرامستان ها، بوستانها و بازار خودداری کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کسانی که تاکنون واکسن نزده اند هر چه سریعتر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند تا چنانچه گرفتار کرونا شوند شدت بیماری در آنها کمتر، احتمال بستری کاهش یافته و مرگ و میر کرونا در استان به حداقل برسد.
در همین ارتباط بخوانید
پیک ششم کرونا در کهگیلویه و بویراحمد شروع شد
بدون نظر! اولین نفر باشید