فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

شمار قربانیان کویید۱۹ در استان کهگیلویه و بویراحمد به ۴۰ نفر رسید

فصلی نو ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونا در استان به ۴۰ نفر خبر داد و گفت: امروز متاسفانه یک مورد فوتی بیمار ۶۳ ساله اهل گچساران گزارش شد، این جان باخته دارای بیماری...

modir
تیر ۳۰, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونا در استان به ۴۰ نفر خبر داد و گفت: امروز متاسفانه یک مورد فوتی بیمار ۶۳ ساله اهل گچساران گزارش شد، این جان باخته دارای بیماری زمینه ای و در بیمارستان شهید جلیل یاسوج بستری بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدان‌پناه گفت: در ۳۰ تیرماه، ۱۹۶ بیمار در بیمارستان های استان بستری و تحت درمان اند که از این تعداد ۷۹ نفر مبتلای قطعی هستند.

وی با اشاره به اینکه ۸ بیمار کرونایی نیز در بخش آی سی یو بیمارستان‌های استان و ۵ نفر تحت درمان با دستگاه هستند، عنوان کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۱۹۸۳ مورد گزارش شده است.

دکتر یزدان‌پناه اظهار داشت: امروز نیز جواب ۱۷۶ نمونه را از آزمایشگاه تشخیصی مولکولی یاسوج دریافت نمودیم که بیشترین موارد در بویراحمد( ۵۰ درصد) و گچساران( ۳۳ درصد) و بقیه موارد در بهمئی، دنا، باشت و لنده بودند.

وی عنوان کرد: قرار گرفتن شهرستان بویراحمد در وضعیت هشدار، ما را نگران کرده و امیدواریم با همکاری و همراهی مردم از این مرحله سخت، به سلامت عبور کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تجمعات عمومی را پاشنه آشیل شیوع کووید ۱۹ در استان دانست و افزود: متاسفانه یکی از دلایل مهم شیوع کرونا و افزایش دوره زمانی آن، عادی انگاری بیماری و بی توجهی به نکات بهداشتی است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: عدم وجود برخی علائم حاد بالینی در بیماران، دال بر کم خطری این بیماری نیست، به مردم هشدار می‌دهیم که استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و عدم حضور در تجمعات را جدی گرفته و مشارکت در تامین و حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه ایفا کنند .

اخبار مرتبط

رئیس سازمان نظام پزشکی استان ؛ با راه اندازی بیمارستان زاگرس یاسوج انجام...
استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری