فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

مردم اجازه حاکمیت ،پدیده شوم امنیتی را ندهند

وکیلی گفت: ما نمی‌خواهیم کشور به شکل پارتیزانی اداره شود و بدانید که پدیده‌هایی همچون بابک زنجانی با وجود این همه شبکه اطلاعاتی به دلیل سیستم معیوب و عدم ارتباط با کشورهای دیگر به وجود...

modir
اردیبهشت ۹, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،

دبیر هیئت رئیسه مجلس دهم با بیان اینکه منتقد دولت روحانی بودیم، گفت: عملکرد برخی از اعضای دولت یازدهم ضعیف است.

به گزارش فصلی نو،،

محمدعلی وکیلی عصر امروز در جمع هواداران حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و به مناسبت افتتاح ستاد انتخاباتی این نامزد در شهرستان بویراحمد، اظهار داشت: باتوجه به اینکه در آستانه انتخابات قرار داریم  انتظار می‌رود این پیوند عشیره‌ای را به خاطر مناسبت‌های سیاسی به حراج نگذارید چرا که این فرصت‌ها زودگذر است و به طور قطع پیوندهای قومی و عشیره‌ای ماندگار هستند.

دبیر هیئت رئیسه مجلس دهم در این آیین با تاکید بر اینکه باید به این مسئله به عنوان یک دوره کوتاه مدت نگاه کرد، بیان کرد: بعد از پایان انتخابات این اختلافات را کنار بگذارید اما با این وجود این مسائل انتخابات را جدی گرفته چرا که سرنوشت همه ما در این انتخاب شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه علاقه و عرق خاصی نسبت به استان خودم دارم، عنوان کرد: اما می‌خواستم برای سخنرانی کمتر در استان حضور داشته باشم ولی هنگامی که متوجه خدعه بزرگی که در حال اتفاق است، شدم؛ حضور خود را لازم دیدم.

وکیلی گفت: ما در کشور بزرگی چون ایران با سرمایه معنوی عظیم همچون شهدا و رزمندگان چیزی کم نداشتیم اما سرانجام در سال ۹۱ مطابق با مصوبات سازمان ملل و خواست آمریکا، اروپایی‌ها و جامعه جهانی، ایران را از فروش نفت محروم و صادرات از ۴ میلیون بشکه به ۷۰۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرد.

وی افزود: کشتی‌های غول پیکر ایران در اسکله‌ها لنگر انداختند و ۷۰۰ هزار بشکه را در زیر سایه کشورهای ذره‌ای همچون جیبوتی به فروش می‌رساند و معادل آن  را از کشورهای چین و هند اجناس بنجل خریداری می‌کردند و این مسئله چیزی جز عزت فروشی ایران نبود.

وی تصریح کرد: به عنوان یک بچه عشایر هیچ گاه حاضر نیستم به هر قیمتی در اریکه قدرت حضور یابیم و بارها آقای روحانی را مورد انتقاد قرار دادیم و این تعلق گفتمانی سبب نشد ضعف عملکرد برخی از وزرای دولت روحانی را نادیده بگیریم.

وکیلی با تاکید بر اینکه چشم بسته تمجیدگوی روحانی نیستیم، تصریح کرد: ما روحانی را دارای هاله نور نمی‌دانیم  و این دولت را قدسی فرض نکرده‌ایم.

مدیر مسئول روزنامه ابتکار بیان کرد: به اعتراف مسئولان اروپایی سایه شوم جنگ  بعد از پیروزی تیم مذاکره کننده از سر ایران عزیز دور شد و در حالی که دشمن به نام انرژی هسته‌ای حتی معادلات چگونگی جنگ را نیز ترسیم کرده بود.
وی تصریح کرد: اگر برجام نبود ترامپ دیوانه و غیرقابل مهار دست به هر کاری علیه ایران می‌زد و همینطور تا قبل از برجام به هرکاری دست می‌زدیم جامعه جهانی مانع می‌شد اکنون با پیروزی برجام جامعه جهانی پشت سرما است.

وکیلی گفت: ما نمی‌خواهیم کشور به شکل پارتیزانی اداره شود و بدانید که پدیده‌هایی همچون بابک زنجانی  با وجود این همه شبکه اطلاعاتی به دلیل سیستم معیوب و عدم ارتباط با کشورهای دیگر به وجود آمد.

وی تصریح کرد: وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و کارشناس ما اجازه نداشتند با هیچ کشور در تعامل باشند و نفت ما از طریق دلال‌های همچون بابک زنجانی به فروش می‌رفت اما اکنون با کشتی‌های غول پیکر ایران و با سربلندی نفت خود را به فروش می‌رسانیم.

وکیلی با اشاره به اینکه یکی از اشکالات دولت روحانی این است که زبانش در بیان دستاوردهایش الکن است، بیان کرد: در دو هفته پیش یکی از عقده‌های تاریخی  ما رفع شد و در پارس جنوبی به میزانی از اکتشافات دست یافتیم که قطری‌ها با اتکای به شرکت‌های چند ملیتی آن را به دست آوردند ولی ما به اتکا به جوانان خود به آن رسیدیم.

مدیر مسئول روزنامه ابتکار با بیان اینکه یکی از بی‌توجهی‌ها عدم تعادل در منابع انسانی بود و بارها گفتیم که سهم زاگرس در تامین منابع آب، هوا، اکسیرژن و انرژی قابل مقایسه نیست، اظهار داشت: ما خواستار یک تحولی در دولت شدیم آقای روحانی پذیرفت که حضور اهالی زاگرس در دولت پررنگ شود و تا بتوانند در تخصیص منابع به این مناطق و توازن منطقه‌ای موثر باشند.

G208868 1600x1200 Copy

 

وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید با گذر از گردنه های سخت در سال ۹۵ توانست حدود ۷۰۰ هزار شغل پایدار و واقعی ایجاد کند که با کار برنامه ریزی شده، عقلایی، سرمایه گذاری و استفاده از فرصت ها و ظرفیت های موجود امکان افزایش این میزان به یک میلیون تا حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز وجود دارد.
وی برخی بداخلاقی ها در نخستین مناظره تلویزیونی نامزدها را در تراز جمهوری اسلامی ندانست و اضافه کرد: که یکی از نامزدها که آغاز گر این معرکه بود و خود را علامه دهر می نامید باید ببیند که عملکردش در کلان شهر بزرگ تهران در طول ۱۲ سال چگونه بوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح ۹۶ به چهار در صدی نامزد انتخاباتی که مدام در مناظره به دولت حمله می کرد، برگرفته از جنبش خیابانی وال استریت در آمریکا بود و حرف های این نامزد نیز بر اساس این مدل مشورتی کپی برداری شده است.
وکیلی ادامه داد: شهرداری تهران تا پیش از یک دهه گذشته به عنوان یکی از شهرهای با درآمد بالا در دنیا مطرح بود ولی اکنون پس از ۱۲ سال مدیریت ناکار آمد شهردار فعلی بیش از ۶۰۰هزار میلیارد ریال بدهی دارد.

** ادعای یارانه ۲۵۰ هزار تومانی توهین به کرامت مردم
وکیلی ادعای برخی نامزدها در مناظره ها و تبلیغات انتخاباتی مبنی بر افزایش یارانه نقدی به بیش از ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان را شبیه به جوک سال توصیف و بیان کرد که چنین ادعایی توهین به شعور و کرامت مردم است.

** مردم فریب ادعاها و بازی های سیاسی را نخورند
دبیر هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مردم فریب برخی ادعاهای دروغین و بازی های سیاسی را در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری نخورند، کشور اکنون در نقطه طلایی و عقلایی قرار گرفته و مسیر توسعه کشور هموار شده و این راه باید با قوت با محوریت و پرچم تدبیر، عقلانیت و اعتدال ادامه یابد.

** زمان برداشت محصول برجام فرا رسیده
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین توافق هسته ای جمهوری اسلامی را که با تدبیر و درایت حسن روحانی، ظرافت و تیزهوشی تیم مذاکره کننده و البته با حمایت های داهیانه رهبری فرزانه انقلاب به ثمر نشست را یکی از دستاوردهای بزرگ ایران در طول سه دهه گذشته دانست و گفت:هم اینک زمان برداشت محصول برجام فرا رسیده است.
وی گفت که نباید اجازه داد که افرادی با فریب و شیوه پارتیزانی و روش های قاچاقچی اداره امور کشور و مملکت به ویژه در حوزه حساس سیاست خارجی را بر عهده گیرند.
سخنگوی ستاد انتخاباتی دکتر روحانی بیان کرد: نباید اجازه داد مجدد پدیده شوم رفتارهای امنیتی بر این کشور حاکم شود.
وی با تاکید براینکه دولت روحانی تاکنون مشغول آوار برداری خرابی های گذشته ناشی از سوء مدیریت ها و بی تدبیری ها بوده است، افزود: کشور اکنون به ریل و مسیر اصلی خود بازگشته و البته هرچند باید اذعان داشت که روند و شتاب این مسیر کند است.
وی ابراز داشت تا زمان قبل از توافق هسته ای(برجام) جامعه جهانی مقابل ایران بودند و حتی برنامه و تاریخ جنگ علیه کشورمان نیز مشخص شده بود، گفت: امروزه وضعیت بر عکس شده و جامعه جهانی با پشتوانه برجام و درایت دولتمردان تدبیر و امید پشت سر ایران قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

۴۹ اتاق هنر برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی شد
سپاه: تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌های اسرائیلی هدف قرار گرفت
پیام رئیس اتاق اصناف بویراحمد در پی شهادت جمعی از فرماندهان عالی رتبه...
پیام تسلیت قائم مقام سیاسی حزب اسلامی ایران زمین در پی شهادت سردار...
ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری