فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

“۳”مرگ مشکوک در یاسوج خودکشی بوده است به شایعات دامن نزنید

فصلی نو،رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد ، آخرین وضعیت پرونده های سه مرگ مشکوک به قتل در یاسوج مرکز این استان را تشریح کرد. به گزارش فصلی نو سرهنگ خداکرم پاک روان با تشریح سه مرگ...

modir
مهر ۱, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد ، آخرین وضعیت پرونده های سه مرگ مشکوک به قتل در یاسوج مرکز این استان را تشریح کرد.

به گزارش فصلی نو

سرهنگ خداکرم پاک روان با تشریح سه مرگ مشکوک به قتل در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد که هر سه مرگ عنوان شده ” خودکشی ” بوده است.

وی گفت: سه حادثه مشکوک به قتل یاسوج مرکر کهگیلویه و بویراحمد که هرسه حادثه بصورت حلقه آویز بوده و باطناب دار صورت گرفته، همگی ” خودکشی ” بوده است.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: هر مرگی که اتفاق می افتد و به پلیس گزارش می شود بعنوان فوت مشکوک محاسبه شده و پلیس، تحقیقات ویژه خود را انجام می دهد.
پاک روان با بیان اینکه حتی کسانی که در بیمارستان ها فوت می کنند به دیدگاه پلیس یک مرگ مشکوک است، اظهارداشت: قصور پزشکی نیز جزء برنامه های تحقیقاتی پلیس است.
وی گفت: پلیس ابتدا به دقت محل جرم را بررسی و سپس استعلامات لازم را از پزشکی قانونی دریافت و سایر برنامه های لازم را پیگیری و اجرا نموده تا به حصول نتیجه برسد.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: نظرنهایی پزشکی قانونی در زمان کالبدشکافی جسد برای ما بسیار اهمیت دارد و به همین خاطر دقت های لازم در این زمینه باید صورت گیرد.
پاک روان در ادامه به تشریح سه حادثه مرگ حلقه آویز شده در یاسوج در یکماهه گذشته که شایعات فراوانی از قتل را نیز بهمراه داشت پرداخت.
وی گفت: برای مرگ مشکوک یک مغازه دار که در خیابان جمهوری شغل کباب فروشی داشت تحقیقات گسترده و ۱۰ شبانه روزه بطور بسیار فشرده انجام گرفت که تقریبا به نتیجه نهایی رسیده ایم.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: براساس آخرین کارهای کارشناسی صورت گرفته در حوزه پلیس آگاهی، ما به این نتیجه رسیده ایم که وی ” خودکشی ” نموده و خود اقدام به ” خودکشی ” کرده است.
پاک روان در پاسخ به این سوال که شایعه شده ، زن و مردی باهویت هایی معلوم اقدام به قتل این مغازه دار از طریق اخاذی در ازای پرداخت ۵۰ میلیون تومان نموده اند هم تاکید کرد که چنین چیزی به هیچ عنوان صحت ندارد.
وی گفت: چنین چیزی جز شایعه هیچ چیزی نیست و ما با اطمینان کامل می گوئیم که مطالب مطرح شده در بازار و در بین مردم یاسوج در این زمینه جز شایعه، هیچ پایه و اساسی ندارد.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سوال ایلنا از یاسوج که گفته می شود مرگ ۲ جوان در جاده روستای سروک یاسوج هم قتل بوده و تعدادی دستگیر شده اند نیز خاطرنشان کرد: چنین چیزی هم صحت ندارد و شایعه است.
پاک روان افزود: متاسفانه این ۲ جوان خودشان اقدام به خودکشی نموده و پلیس حتی مغازه داری که طناب دار را به آنان فروخته بود پیدا و بازجویی نمود.
وی با تاکید براینکه پرونده این سه مرگ تاکنون از دیدگاه پلیس آگاهی یاسوج، ” خودکشی ” است نه ” قتل “، تصریح کرد: متاسفانه دامنه تحمل و صبر افراد کم شده و از سویی انتظارات نسبت به جامعه از سوی جوانان دوچندان شده است.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: گاها خودکشی هایی را شاهد بوده ایم که با انگیزه های بسیار ضعیف شکل گرفته که برای خود ما نیز جای تعجب دارد.
پاک روان افزود: در اینکه چرا آستانه مردم نسبت به گذشته بسیار کم شده ما معتقدیم باید کارشناسان چنین چیزهایی را بررسی کنند اما مردم مطمئن باشند که تنها هدف پلیس ، احساس راحتی و امنیت برای آنان است و در این بین از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
ایلنا

اخبار مرتبط

فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد
برخورد شدید با خودروهای مسافرکش پلاک شخصی فاقد مجوز قانونی
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری