فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

مشکل آب آشامیدنی پنج آبادی روستای پرشکفت/ عدم پاسخگویی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب

به گزارش فصل جنوب ، اکثریت آبادی های روستای پرشکفت سیستم آبرسانی فرسوده‌ای دارند که مدام با قطعی آب آنهم در فصل تابستان پاییز و در این ایام گرمای شدید هوا مواجه اند و این مشکل باعث می‌شود اهالی...

modir
مهر ۵, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصل جنوب ، اکثریت آبادی های روستای پرشکفت سیستم آبرسانی فرسوده‌ای دارند که مدام با قطعی آب آنهم در فصل تابستان پاییز و در این ایام گرمای شدید هوا مواجه اند و این مشکل باعث می‌شود اهالی روستاها برای تامین آب مصرفی به آب رودخانه رو بیاورند.

روستای پرشکفت بویراحمد در چهل پنج کیلومتری شهر یاسوج یکی از پر آب ترین روستاهای استان کهگیلویه بویراحمد و حتی کشور محسوب می شود،که از دید مسؤلان سالهاست که مفقود مانده است.

مسؤلان شهرستان جهت جبران تاکنون چند تانکر آب آشامیدنی فرستاده اند که جا دارد خسته نباشید گفت و نیت شان خیر خواهانه است اما ما مردم پرشکفت اعتقاد داریم که آوردن آب آشامیدنی با تانکر آب رسانی یک توهین نابخشودنی به پرآب ترین روستای این کشور است و از نظر هزینه های مالی آیا ۴۰۰متر لوله انتقال آب مقرون به صرفه تر نیست.

اهالی شهید پرور پرشکفت بویراحمد تاکنون چندین بار است که چند سال گذشته با مراجعه به آب فاضلاب شهرستان بویراحمد و استان انجام شده است اما نتیجه اش احداث یک ساختمان ۳ در ۴که نیمه به حال خود رها شده است و مطمئنا در این روستا با این همه چشمه های دائمی که سرچشمه رودخانه کبگیان می باشد نیازی نبود به حفر چاه اما با همه تفاصیل وقتی که آب آن وارد مدار اصلی نشود و زمان بر باشد، هیچ گونه کارآیی و اثر بخشی در پی نخواهد داشت.

هر موقع به مسؤلان آب فاضلاب در رأس مدیر محترم شهرستان بویراحمد مراجعه شده همکاری های گوناگون داشته اند، اما در نهایت گره اصلی این آب فاضلاب استان است که می بایست پاسخگو باشد.

متاسفانه ریاست قبلی آب فاضلاب با وعده های امروز فردا مشکل آب آشامیدنی سالم تحقق پیدا نکرد، و مدیر عامل فعلی هر موقع تماس گرفته شده یا رد تماس زده یا پیامکی آمده است تحت عنوان«من در جلسه هستم»

همه اهالی روستای پرشکفت بویراحمد علی رغم اینکه طی سال‌های اخیر در فصل پر بارش تمامی لوله های انتقال در مسیر آب را با خود می برد اما همت مضاعف مردم با جمع آوری هزینه ها بصورت خود یاری اقدام به بازسازی شده است و نهایت این کار تمامی خانوارهای ساکن این روستای توریست پذیر و بهشتی گم شده در جنوب غربی ایران اسلامی دارای امتیاز آب که تارهای عنکبوت دور کنتورهای آب را محاصره کرده و ما ساکنان پرشکفت بویراحمد باید به سبک سنتی با هزاران مشقت و بدبختی کیلومترها راه را باید رفت.

نکته پایانی این که از طرف دهیار، آبدار منطقه پرشکفت بویراحمد منبع قدیمی انتقال آب بدلیل عدم نزولات آسمانی خشک شده و چشمه ای دائمی دیگر که می تواند آب آشامیدنی سالم کل روستا را تامین کند به چهار صد متر لوله چهار اینچ نیاز است که آب فاضلاب شهرستان بویراحمد و مدیر محترم شهرستان موافقت کرد اما هم اکنون علی رغم چندین بار مراجعه به آب فاضلاب استان تاکنون نتیجه و پاسخگویی مطلوب دریافت نشده همین باعث شد که ما هم شرمنده ساکنان روستا بشویم.

امیدوارم رسانه‌ها که چشم بینای مردم هستند اینبار به یاری این روستای پرآب بشتابند شاید گره ای که سالهاست از دیدگان مسؤلان آب فاضلاب استان غافل مانده است رفع نقص بشود.

با احترام فراوان
از طرف اهالی روستای پرشکفت بویراحمد

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری