فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

دیدار استاندار و نمایندگان مجلس با معاون اول رئیس جمهور

به گزارش فصل جنوب ،استاندار در ادامه دیدارها و رایزنی های خود در تهران امشب با آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور دیدار و گفتگو کرد. حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه...

modir
اسفند ۱۹, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصل جنوب ،استاندار در ادامه دیدارها و رایزنی های خود در تهران امشب با آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه ،بهمئی،چرام و لنده و مهدی روشنفکر نماینده مردم شهرستان های بویراحمد،دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی استاندار را در این دیدار همراهی کردند.

استاندار در ابتدا به زلزله شهرستان دنا اشاره کرد و گزارشی از آخرین روند اقدامات و امداد رسانی ها به آسیب دیدگان و همچنین آغاز آوار برداری ها و بازسازی ها ارایه داد و خواستار توجه ویژه به این شهرستان شد.

حسین کلانتری در این دیدار ضمن تشریح وضعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، توجه به ظرفیت های طبیعی، کشاورزی ،انرژی و گردشگری را مهمترین راهکارهای پیشرفت و توسعه استان خواند.

وی همچنین در این نشست مهمترین نیازها و اولویت های استانی برای پیشرفت و توسعه استان و خواسته های مردمی را تشریح کرد.

کلانتری در ادامه تامین اعتبار برای تکمیل پروژه های راه های مهم استان، سدها و تکمیل پروژه های آب رسانی به شهرهای استان و همچنین پروژه های بهداشت و درمان و بیمارستانها و طرحهای نیروگاهی و مسکن استان را خواستار شد و گفت: با تخصیص اعتبارات لازم می توان این پروژه های مهم را در اسرع وقت تکمیل کرد.

به گزارش فصل جنوب، مهدی روشنفکر در نشست مجمع نمایندگان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد با معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: تکمیل و بهره برداری از پروژه‌های عمرانی نیمه تمام در بخش‌های مختلف ضروری بوده و مسئولان در مدت باقی مانده از دولت باید در این راستا تدبیری کنند.

وی عنوان کرد: تعدادی از پروژه‌های راهسازی اعم از اصلی و روستایی، پروژه‌های آبی، کشاورزی و …برای تکمیل نیاز به اعتبار دارند که تاکنون به علت عدم اعتبار کافی در استان به صورت نیمه تمام رها شده که منجر به ایجاد نارضایتی مردم شده است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به نزدیک شدن به پایان عمر دولت امکان تعریف پروژه جدید سخت بوده ولی انتظار داریم تخصیص پروژه‌های ملی به صورت ۱۰۰ درصد انجام شود، ادامه داد:
پروژه راه‌های روستایی دلی رچ به تنگ آلک، روستاهای سادات محمودی، بخش سپیدار، جلاله، شهنیز به دلی تنگو، تاکسیه به مورزرد زیلایی، موشمی‌های(علیاوسطیسفلی)و دره ‌زیتیدره صحهچاهن زیرنالعل مینا ، راه روستایی شاه غالب و گردنگاه به دلی تا_تنگ یار اعتبار ندارند.

وی با اشاره به ضرورت رفع مشکل آب‌داران و تامین اعتبار برای پرداخت مطالبات آنان، ادامه داد: مجتمع ابرسانی لوداب، توت‌نده، اصلاح شبکه آب شهر یاسوج و شبکه جمع آپری فاضلاب جنوب شهر یاسوج(سر رود جنوبی) و تکمیل تصفیه خانه اضطراری شهر یاسوج به دلیل نبود اعتبار نیمه فعال یا تعطیل است.

نگرانی از ضعف زیرساخت‌ها در حوزه حمل و نقل

نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره ضعف زیرساخت‌ها در حوزه حمل و نقل اعم از ریلی، هوایی و زمینی تاکید کرد: دولت تخصیص پروژه‌های ملی در حوزه راهسازی شامل احداث باند دوم جاده یاسوج-سمیرم، بزرگراه یاسوج به شیراز، راه اصلی اقلید به یاسوج، یاسوج به سی سخت و احداث جاده باغچه سادات را ۱۰۰ درصد دهد.

وی خاطرنشان کرد: اعتبار سد تنگ سرخ امسال ۳۰۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۱۲۴ میلیارد ریال در قالب اسناد خزانه و نقدینگی ابلاغ شده که با توجه به مطالبات کشاورزان منطقه و پیمانکار تخصیص ۱۰۰ درصدی مورد انتظار است.

درخواست از معاون اول رئیس جمهور برای کمک به بازسازی دنا

روشنفکر خاطرنشان کرد: به دلیل زلزله ۵.۶ ریشتری ۲۹ بهمن ماه در شهرستان دنا خسارات فراوانی به منازل مسکونی، اموال، مزارع و …وارد شده و هم اکنون مردم به سخنی گذران زندگی می‌کنند.

وی یادآور شد: ضروری است دولت با تصویب، تخصیص و پرداخت به موقع اعتبار مکفی از محل قانونی ممکن از جمله ماده ۱۲ قانون مدیریت بحران نسبت به کاهش بخشی از خسارت وارده اقدام کنند.

بویراحمد بزرگ پایلوت گردشگری و دامپروری شود

روشنفکر بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۰ درصد نفت و گاز، ۱۰ درصد آب‌های سطحی، ۲۰درصد جنگل‌های زاگرس، ۳۰۰جاذبه کم نظیر گردشگری و بهره‌مندی از مراتع و زمین‌های حاصلخیز هنوز از واژه محرومیت رنج می‌برد.

وی با اشاره به اینکه این استان جزو استان‌های دارای بیشترین بیکار است، گفت: ضروری است شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون با هدف کمک به توسعه اقتصادی این استان و کاهش بیکاری، به عنوان پایلوت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و دامپروری تعیین شود.

پیشنهادهای اقتصادی روشنفکر به جهانگیری

نماینده بویراحمد، دنا و مارگون بیان کرد‌: فضای کسب و کار یکی از مهمترین مؤلفه‌های پایداری بنگاه‌های اقتصادی و ابزار رسیدن به اهداف ترسیم شده در قالب برنامه‌های توسعه بوده که این مهم در سایه توجه ویژه به ظرفیت‌های محیطی و رفع موانع تولید محقق می‌شود.

وی خطاب به معاون اول رئیس جمهوری با ارائه مجموعه پیشنهادهای برای ارتقاء بخشی به وضعیت بنگاه‌های اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: شهرستان دنا و شهر سی سخت یکی از قطب‌های گردشگری و منطقه تولید و فراوری محصولات باغی، کشاورزی و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی بوده که متاسفانه زلزله اخیر باعث از بین رفتن بخش اعظمی از زیرساخت‌های و تخریب بنگاه‌های اقتصادی این شهرستان شده است.

روشنفکر بیان کرد: بدون شک حمایت مالی و توجه جهت بازسازی این کسب وکار ها موجب رونق دوباره و اشتغال مجدد کارگران بیکار شده این واحد ها خواهد شد.

وی افزود: بالغ بر ۱۰۰ بنگاه اقتصادی استان در سال‌های ۹۶ و ۹۷ از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه با معرفی کارگروه اشتغال استان تسهیلات اشتغالزایی دریافت کرده‌اند، ولی متاسفانه تاکنون موفق به دریافت یارانه تسهیلات دریافتی نشده که پیگیری معاون اول رییس جمهور مبنی بر تامین اعتبار و پرداخت یارانه تعهد شده این تسهیلات از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی و همچنین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، کاهش هزینه‌های تولید و توسعه این کسب و کار موجب می‌شود.

روشنفکر خاطرنشان کرد: افزایش قیمت ناشی از نوسانات بازار و از طرفی بروز ویروس کرونا و به تبع آن اختلالات موجب شده در تامین نهاده‌ها به ویژه در بخش کشاورزی باعث کاهش درآمد بنگاه‌های منتفع شده از محل قانون توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستای و عشایری شده که استمهال یکساله تسهیلات دریافتی این کسب و کار ها امری ضروری است.

وی تاکید کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های فاقد صنایع مادر تخصصی و زیرساخت‌های مناسب توسعه اقتصادی است که توجه ویژه به بخش کشاورزی این استان بویژه تجدیدنظر و اصلاح رسته فعالیت‌های موضوع آیین نامه اجرایی قانون توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری است.

وی ابراز کرد: تامین نقدینگی و پرداخت تسهیلات کم بهره ۱۰۰ شرکت تعاونی تولیدی شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که هم اکنون راکد و یا نیمه فعال هستند باعث بازگشت مجدد آنها به چرخه تولید خواهد بود که دستور معاون اول در زمینه تخصیص تسهیلات قرض الحسنه (کم بهره) و یا خط ویژه اعتباری گره گشای این مشکل است.

روشنفکر بیان کرد: با تدبیر و درایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سفر معاونین و مدیران ارشد دستگاه‌ها و بانک‌های زیر مجموعه آن وزارتخانه به استان کهگیلویه و بویراحمد مصوبات خوب و تاثیرگذاری را موجب شد,بدون تردید تسریع در عملیاتی شدن آن مصوبات نقش قابل ملاحظه‌ای در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه دارد.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری