فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

موانع اظهار صادرات محصولات سیمان مارگون در گمرک یاسوج چیست؟

بهنام احمدی افزود: گمرک یاسوج برای حمایت از صنایع داخلی و تسهیل در رویه صادرات محصولات کارخانه سیمان مارگون چندین جلسه مشورتی با مدیران ستادی صادرات در گمرک ایران در تهران برگزار...

modir
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، مدیر گمرک کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه «دپوی محصولات در انبارهایی خارج از نظارت گمرکات بوشهر »، مهمترین مانع اظهار صادرات محصولات سیمان مارگون در گمرک یاسوج است، گفت گمرک همواره آماده ارایه خدمت به صادرکنندگان و برطرف کردن مشکلات آنهاست.

به گزارش فصلی نو ،  استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته در نشست کارگروه توسعه صادرات استان با گلایه از محقق نشدن چشم انداز صادراتی استان، مهمترین دلیل این موضوع را عدم اظهار صادرات سیمان مارگون در گمرک یاسوج عنوان کرد.

مدیر اداره گمرک یاسوج در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه گمرک جمهوری اسلامی ایران حمایت از تولید و رونق صادرات و ارایه خدمت به صادرکنندگان را وظیفه خود می داند، تاکید کرد: با اینکه مسئولیت گمرک در قبال هر یک از رویه های گمرکی و ارائه خدمت به آن از زمان اظهار کالا در گمرک آغاز می شود اما گمرک برای حمایت از تولید پیگیر سایر مسائل صادرکنندگان نیز می شود.

بهنام احمدی افزود: گمرک یاسوج برای حمایت از صنایع داخلی و تسهیل در رویه صادرات محصولات کارخانه سیمان مارگون چندین جلسه مشورتی با مدیران ستادی صادرات در گمرک ایران در تهران برگزار کرد.

وی ادامه داد: از آنجایی که گمرک بوشهر مرجع مرز خروج دریایی کالا تلقی می شود پس نشست هایی با بخش بازاریابی، بازرگانی و صادرات کارخانه سیمان و مسئولان گمرک استان بوشهر برگزار کردیم تا امکان اظهار کالا در گمرک یاسوج فراهم شود.

وی یادآوری کرد در حال حاضر مرکز دپوی کالا در اسکله نگین بوشهر است که این اسکله تحت نظر گمرک استان بوشهر نیست.

احمدی گفت: پس از افزایش نرخ ارز حاصل از صادرات در پی فشارهای ظالمانه خارجی، حساسیت های سازمان بر روند صادرات در گمرکات خروجی بیشتر شده و گمرک بوشهر نیز همکاری با صادرکنندگان را منوط به دپوی کالا در انبارهای تحت نظارت خود کرده است.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر صادرکننده به منظور کاهش قیمت تمام شده، موفقیت و رقابت در بازارهای جهانی امکان تغییر اسکله و انبار دپوی خود را ندارد.

احمدی تاکید کرد: تلاشهای انجام شده نشان می دهد که این گمرک نه تنها بی تفاوت نبوده که برای رونق تولید و صادرات از هیچ تلاشی دریغ نکرده است و در راه حمایت ازبرنامه های دولت وظیفه قانونی خود را به جد پیگیری کرده و ارایه خدمت شبانه روزی را راه برون رفت از شرایط فعلی اقتصاد و تحقق شعار سال می داند.

در چشم انداز صادرات سال ۹۷ برای استان ۱۲.۸ میلیون دلار پیش بینی شده بود که در نشست توسعه صادرات عنوان شد ۸ میلیون دلار آن محقق شده و گفته می شود در صورت اظهار سیمان مارگون در گمرک یاسوج، میزان صادرات استان می توانست مرز ۲۰ میلیون دلار را رد کند.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری