فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

نظری :به کهگیلویه بی احترامی نشد/استاندار : در کهگیلویه بیکاری زیاد است و درگیری حواشی زیاد

محمدکاظم نظری گفت: من تعجب می کنم برخی تودیع یک فرماندار را به بی احترامی به مردم عزیز کهگیلویه نسبت می دهند در حالی که فرماندار نماینده دولت است نه مردم و قطعا هیچ دولتی نمی خواهد به نماینده خود بی...

modir
بهمن ۱۱, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، معاون سیاسی امنیتی استاندار کهیلویه و بویراحمد گفت : متاسفانه حواشی در برخی مناطق استان بالاست و تغییر فرماندار و حتی یک بخشدار هم در این مناطق سخت است اما در شهرستان دیگری این کار راحت تر است لذا هیچ بی احترامی به مردم نشده است.

به گزارش فصلی نو ، سیدمحمدکاظم نظری در نشست خبری مدیران ارشد استانی با اصحاب رسانه در پاسخ به انتقاد برخی از خبرنگاران مبنی بر تبعیض تودیع و معارفه فرمانداران شهرستان های کهگیلویه و گچساران جواب داد : باید توجه داشته باشیم که فرماندار نماینده دولت است نه نماینده مردم  در ان زمینه هم اقای پوزش  فرماندار سابق شهرستان کهگیلویه توضیح دادند.

نظری ادامه داد : نگاهها در شهرستان های استان متفاوت است و در برخی از شهرسان ها حاشیه وجود داشت در کهگیلویه پیشنهاد شد مراسم  کوچکی برگزار شود .

وی با انتقاد از برخی رسانه ها و بیان اینکه بی انصافی است که مردم را مقابل دولت قرار دهیم  اظهار کرد: قرار بود مراسم موقت برگزار شود و بعد از چند روز  مراسم باشکوهی با حضور برخی از مدیران ارشد استانی برگزار شود که از طرف دوستان در حوزه کهگیلویه  موافقت نشد

محمدکاظم نظری گفت: من تعجب می کنم برخی تودیع یک فرماندار را به بی احترامی به مردم عزیز کهگیلویه نسبت می دهند در حالی که فرماندار نماینده دولت است نه مردم و قطعا هیچ دولتی نمی خواهد به نماینده خود بی احترامی کند.

علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به این انتقاد خبرنگاران عنوان کرد: واقعیت این است که دوز سیاست در برخی مناطق ما بالاتر است؛ در گچساران بخاطر منابع نفتی و ارتباطاتی که با جنوب کشور دارند، درگیر مسائل سیاسی نمی شوند، حتی در یاسوج هم همین طور است اما در کهگیلویه شغل کم هست و زیاد درگیر سیاست و حواشی آن می شوتد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هیچ نگاه متفاوتی به فرماندارانم ندارم، ادامه داد: اگر در کهگیلویه شغل و کار بیشتر باشد، کمتر وارد جزئیات و این بحث های فرسایشی می شوند.

وی گفت که عرف بر این است که معارفه فرمانداران مرکز استان و احیانا شهرهای بزرگ را می روم و هرگز هم قرار نبود به گچساران بروم اما از ۱۰ روز پیش معاون وزیر برنامه سفر به گچساران را داشت و قول دادم که با او گجساران عروم، آن موقع هم معارفه ای قرار نبود در این روز برگزار شود اما این سفر و این معارفه همزمان شدند و حضور یافتم.

احمدی گفت؛ ابتدا هم قرار بود من به پروژه ها بروم و معاونم در معارفه حضور یابد اما دیگر شد و حالا که فرماندار فامیل ها و طایفه خود را به نشست آورد و شلوغ شد، مشکلی از ما حل می شود؟ مهم این است که نگاه ما به همه فرمانداران استان، یکسان است.

وی توضیح داد: برخی قلم به دستان که موقعیت ها را درک نمی کنند، فکر مردم را درگیر این مسائل می کنند که این به فهم و شعور سیاسی این قلم به دستان بر می گردد نه خود مردم چرا که به همان اندازه که مردم یاسوج و گچساران عزیزند، مردم دهدشت و سی سخت و بهمئی و… هم عزیز و محترم هستند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد؛ من خوشحال می شوم که شما خبرنگاران و دیگر افراد دغدغه پروژه های کلان کهگیلویه را داشته باشید نه این مسائل را چرا که در این شرایط ما به بیش از نحوه معارفه فرمانداران به این دغدغه ها نیاز داریم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار در ادامه این جلسه به خدمات نظام در حوزه سیاسی ، فرهنگی و امنیتی اشاره کرد و  گفت : در بحث امنیت یکی از افتخارات ایران اسلامی که در یک منتطقه نا امنی جایگاه بسیار مناسبی داریم .

سیدمحمدکاظم نظری ادامه داد : در استان که رصد می کنید وضعیت مطلوبی داریم در شاخص هایی که نقطه ضعف داشتیم الان دوم هستیم در بحث نزاع های دسته جمعی و سرقت های خش  رتبه خوبی داریم .

نظری عنوان کرد: در بحث فرهنگی دستگاههای متعدد وظایف خودشان را انجام می دهند برخی از مشکلات کلی است و مربوط به کشور است که نقد به استان منصفانه نیست .

وی در ارتباط با برگزاری جشن دهه فجر و همزمانی آن با ایام فاطمیه گفت: برای چراغانی و شاخص های که وجود دارد تا ۱۷ بهمن که مصادف با ایام فاطمیه است کمتر کار می شود  .

نظری اضافه کرد: در بحث آسیب های اجتماعی دولت سرماه گذاری عطیمی کرده است و ما  امیدواریم بتوانیم از این اعتبارات استفاده بهینه کنیم از اصحاب رسانه تقاضا داریم که کمک کنید فضای استان بسوی وحدت برود تا خدمات رسانی به مردم بهتر انجام شود .

اخبار مرتبط

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد
۴۹ اتاق هنر برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی شد
سپاه: تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌های اسرائیلی هدف قرار گرفت
پیام رئیس اتاق اصناف بویراحمد در پی شهادت جمعی از فرماندهان عالی رتبه...
پیام تسلیت قائم مقام سیاسی حزب اسلامی ایران زمین در پی شهادت سردار...
ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری