فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

نقش غیر قابل انکار پیمانکاران در اشتغال زایی استان -انتقاد شدید از تامین اجتماعی و امور مالیاتی

رئیس کانون کارفرمایی پیمانکاران کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اقدام به برداشت از حساب ادارات و عدم دریافت لیست بیمه به دلیل عدم وجود موجودی به صورت نقدی نیز از مهم‌ترین مشکلات پیمانکاران استان در...

modir
آبان ۹, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

رئیس کانون کارفرمایی پیمانکاران کهگیلویه و بویراحمد گفت:پیمانکاران استان نقش بسیار مهمی در اشتغال دارند.

  • به گزارش فصلی نو ، آرش مدنی‌فر عصر امروز در سی و یکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: ۱۴۶۱ شرکت پیمانکاری در استان  فعالیت دارند که در بدبینانه ترین حالت ممکن هر شرکت ۵ نیرو بکار گرفته است و در برخی موارد ما شرکت هایی داریم که بالای ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم پرسنل دارند ،بنابراین در کشور و به‌ویژه در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل مشکلات پیش روی صنایع تولیدی، حجم انبوهی از مشکلات موجود در بحث اشتغال بر دوش پیمانکاران عمرانی است.

مدنی فر ادامه داد :پیمانکاران این استان در بخش‌های راه، آب، ساختمان، تأسیسات و نفت و گاز  بنا بر اظهارات خود مسئولین حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از دولت مطالبات دارند که معادل بودجه عمرانی یک سال استان است.

وی افزود: ۴۱۰۴ شرکت پیمانکاری ثبت شده در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد، ۱۴۶۱ شرکت فعال و ۲۶۴۳ شرکت غیرفعال است.

رئیس کانون کارفرمایی پیمانکاران کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: حدود ۵۸۴۴ شغل مستقیم و ۶۰۰۰ هزار شغل غیرمستقیم توسط پیمانکاران در کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه پیمانکاران این استان در بخش مالیات و ارزش افزوده مشکلات فراوانی دارند، گفت: عدم پرداخت به موقع مطالبات پیمانکاران از طرف دولت، پرداخت مطالبات به صورت غیرنقدی و از طریق اسناد خزانه اسلامی و اخذ جرائم دیرکرد با توجه به عدم پرداخت مطالبات به صورت نقدی طبق بخشنامه از مهم‌ترین مشکلات این حوزه است.

آرش مدنی فر با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی زمان انجام خدمت را ملاک قرار می دهد ،خاطرنشان کرد: در این بین جریمه هایی اعمال می شود،ضمن تشکر از جناب آقای غفاری مدیر کل محترم امور مالیاتی که در بسیاری از موارد جرایم را بخشیده اند اما در برخی موارد من گلایه شدید دارم.

وی اضافه کرد : برخی اوقات امور مالیاتی اقدام به بستن حساب ها می کنند و عملا در شرایط بد اقتصادی ما انتظار داریم امور مالیاتی و تامین اجتماعی از بستن حساب های شرکت های پیمانکاری و اعضای هیات مدیره ها خودداری کنند.

رئیس کانون کارفرمایی پیمانکاران کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اقدام به برداشت از حساب ادارات و عدم دریافت لیست بیمه به دلیل عدم وجود موجودی به صورت نقدی نیز از مهم‌ترین مشکلات پیمانکاران استان در بخش تأمین اجتماعی است.

آرش مدنی فر با اعلام اینکه هیچ پولی به پیمانکاران بابت ارزش افزوده پرداخت نمی شود بیان کرد: در زمان پرداخت صورت وضعیت تمام ارزش افزوده از پیمانکاران مطالبه می شود و اگر پرداخت نشود خودبه خود بعد از یک مدت حساب ها را مسدود می کنندو

مدنی فر گفت : اخیرا سازمان تامین اجتماعی پول ناچیزی را که برای پرداخت مطالبات پیمانکاران به حساب راه و شهرسازی واریز شده بود مسدود کرده بود که واقعا جای تاسف دارد.

وی خطاب به مدیر کل امور مالیاتی استان گفت : ما عاجزانه از جناب آقای غفاری تقاضا داریم در ارتباط با وضعیت مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر عملکرد به خصوص مالیات بر ارزش اقزوده که واقعا پولی پیمانکاران از این بابت دریافت نمی کنند ،تجدید نظر کنند.

آرش مدنی فر2 SG206943

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری