فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

واکسن کرونا اقشار مختلف در کهگیلویه و بویراحمد چگونه انجام می شود؟

فصلی نو ،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نحوه واکسن کرونا کهگیلویه و بویراحمدی را تشریح کرد. به گزارش فصل جنوب ،«محمد مهدی بانشی» در گفت و گو با خبرنگاران  افزود: کادر بهداشت و درمان در گروه...

modir
اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نحوه واکسن کرونا کهگیلویه و بویراحمدی را تشریح کرد.

به گزارش فصل جنوب ،«محمد مهدی بانشی» در گفت و گو با خبرنگاران  افزود: کادر بهداشت و درمان در گروه اول برای واکسن کرونا قرار دارند که در حوزه بهداشت و درمان، بخش‌های مراقبت‌های ویژه کرونا، بیمارستان‌های کرونا، مراکز بهداشتی و درمانی، همه بیمارستان‌ها، همه مراکز بهداشتی و درمانی و بخش خصوصی شامل مطب ها، رادیولوژی‌ها و کلینیک‌ها به ترتیب انجام می شوند و بخش عمده این بخش انجام شده و تا پایان هفته کامل واکسینه می شوند.

وی اظهارکرد: در کنار کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص و سرطانی، پیوند کلیه، جانبازان شیمیای و با درصد بالا، پاکبانان و غسالان در اولویت های بعدی هستند که تا کنون تعدادی از این اقشار واکسیناسیون شدند. برای کامل شدن گروه‌ها باید تمام گروه‌ها را از نظر سنی و مشکلات داشته باشیم.

در همین ارتباط بخوانید

واکسناسیون ۲۵ هزار نفر از کادر درمانی تأمین اجتماعی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: در پارت بعدی بیماران خاص واکسن کرونا را تزریق می کنند و سپس نوبت سالمندان و بیماران زمینه ای می شود. پس از این افراد مراکز تجمعی همچون مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان واکسینه می شوند.

بانشی تصریح کرد: بعد از این گروه‌ها به عموم مردم می رسیم که براساس سن واکسن کرونا به آنها تزریق می شود که به گروه سنی پنج سال تقسیم می شوند بعنوان مثال از ۸۵ سال به بالا و ۸۰ تا ۸۵ سال گروه بندی خواهند شد و کار واکسیناسیون آنها انجام می شود.

وی ادامه داد: همه افرادی که پرونده در مراکز بهداشتی و سامانه سیب دارند علیه کروناویروس واکسینه می شوند و کسانی که در مراز بهداشتی و سامانه سیب پرونده ندارند باید به نزدیک ترین پایگاه سلامت یا خانه بهداشت مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: در صورتی که نوبت عموم مردم برای واکسیناسیون شد از طریق رسانه ها و صدا و سیما اطلاع رسانی خواهد شد.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری