فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

وقتی که سهم خانه مطبوعات در اداره کل ارشاد مفقود می شود- آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار نداریم

ارشاد هم که می گفت آه ندارد با ناله سودا کند.استانداری هم گفته بود یا خودش باید برگزار کننده برنامه باشد یا دایره قدرتش را با هیچ کس تقسیم نمی...

modir
مرداد ۱۱, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها


فصلی نو – احتمالا تاکنون ضرب المثل آفتابه لگن هفت دست اما شام و ناهار نداریم را شنیده اید، این حکایت خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد است.

به کزارش فصلی نو ، از اول مرداد ماه از استانداری و ارشاد گرفته تا حتی خانه مطبوعات نامه فراخوان می دهند که نام خبرنگارانتان را برای برنامه تجلیل روز خبرنگار بدهید و روز خبرنگار که می شودو ناهماهنگی و بی برنامگی ها نشان می دهد که حرفها در حد همان آفتابه و لگن و شستشوی دست است و خبری از برنامه ریزی نیست.
سال گذشته استانداری و اداره کل ارشاد با مدیران وقت خود کلی تبلیغ کردند که جشنی در راه است و می خواهیم چنین و چنان کنیم. روز خبرنگار همه چیز به سبک سابق برگزار شد.
خانه مطبوعات که مدعی بود می خواهد سر و سامانی به نشست این روز بدهد به گوشه ای رانده شد و نقشش در حد همان جنگ و دعوای خبرنگاران بود.
ارشاد هم که می گفت آه ندارد با ناله سودا کند.استانداری هم گفته بود یا خودش باید برگزار کننده برنامه باشد یا دایره قدرتش را با هیچ کس تقسیم نمی کند.
اما پس از یک سال آنطور که مدیرکل روابط عمومی استانداری و معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد می گویند ۹۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در جشن روز خبرنگار خرج کرده اند که اندازه یک برنامه معمولی خروجی نداشته است.
به هر حال اینکه ارشاد و یا استانداری چقدر گرفته اند چقدر آن را خرج جشن کرده اند به خودشان مربوط است و برای اثبات صداقت در حساب و کتابشان هم می توانند اسناد مربوط به جشن را منتشر کنند تا معلوم شود از آن ۹۰ میلیون تومان مورد ادعایشان چقدر نصیب خبرنگاران شده و مابقی کجا رفته است.

اما مساله اصلی و نکته عجیب هم این است که خانه مطبوعات کشور مبلغی به عنوان هدیه روز خبرنگار به اعضای خانه در سراسر کشور پرداخت کرد که سهم اعضای خانه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد در حساب و کتاب های اداره کل فرهنگ و ارشاد مفقود شد.

در شش ماه اول سال گفته می شد هدیه خبرنگاران به حساب ارشاد آمده و ارشاد اشتباها آن را خرج کرده است و دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد و به حساب خبرنگاران واریز می شود اما حالا ارشاد مدعی است که هدیه روز خبرنگار متعلق به ۷۵ عضو خانه مطبوعات در سال گذته را بدون گرفتن اجازه آنها صرف برگزاری جشن کرده است و این بدان معناست که خبرنگاران عضو خانه مطبوعات باید قید همان هدیه خودشان را هم بزنند.

در نهایت باید گفت آقای استاندار و آقای مدیر کل ارشاد برای جشن روز خبرنگار امسال لطفا اجازه ندهید حق و حقوقمان در سیستم عجیب و غریب مدیران وقت ارشاد و استانداری گم شود نیازی به شام و ناهار نداریم.آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار نداریم.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری