فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

و لودابی که اغوشش را برای ادامه خدمت باز کرده است/آسمان شهر من سناتور می خواهد

م . رضایی / در روزهای منتهی به انتخاباتیم. روزهایی سرنوشت ساز حداقل برای شهر من. شهر لوداب! شهری گمشده در خاطر نمایندگان و مردمان این استان. شهری که شاید همچنان باید خدمت ها شود تا که شهریتش را بدست...

modir
بهمن ۱۰, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

م . رضایی / در روزهای منتهی به انتخاباتیم. روزهایی سرنوشت ساز حداقل برای شهر من. شهر لوداب! شهری گمشده در خاطر نمایندگان و مردمان این استان. شهری که شاید همچنان باید خدمت ها شود تا که شهریتش را بدست اورد. اما سالهای قبل را خوب به خاطر دارم. سالهای شوم برای دهستان هایی که امروزه به نام شهر، ان را می شناسیم. لودابی که برای دیگر کاندیداتورها سرزمین رای به حساب می اید و برای حاج زارع سرزمین خدمت. بویراحمد پایین که در خاطر مردمان بالا نشین نماد فقر امکانات است، در خاطر حاج زارع معیار دست اورد های عمرانی است. دست اوردهایی که شاید بالا نشینان به ان پوزخند زنند و در مخیله شان نگنجد که این مناطق از چنین امکانان ابتدایی در این سالها بی بهره بوده اند. امکاناتی از قبیل گاز، اب اشامیدنی، راه، مدرسه، و یا حتی امکانات ارتباط جمعی. این امکانات که برای خیلی از مردم نیاز های عادی و روزمره و یا حتی حق عادی یک جامعه قلمداد می شود برای منه منطقه محرومی امکانات مطالبه شده از نمایندگان این چند دور بود. و اما حاصل این مطالبات در این هشت سال براورده شد. هشت سالی که میدانم در تقویم این مناطق به عنوان اوج شکوفایی رفاهی به حساب می اید. لوداب در این سالها شاهد طرح های بسیاری بود. طرح هایی که گاه زندگی یک روستا را دگرگون می ساخت و به سمت و سوی پیشرفت می کشاند. در سالهای گذشته خوب به یاد دارم که لوداب می رفت تا که به دهستانی متروکه مبدل گردد. میرفت تا که خالی از سکنی شود و جوانان در شوق یک زندگی بسیار پایین تر از عادی به سوی مرکز استان مهاجرت کنند. لوداب سرزمینی شده بود که شاید سالی یک بار فرزندان رفته اش را فرا می خواند تا که به دور هم جمع ایند. و جوانان رفته از این دهستان ها خسته از امدن بودن. خسته از ناامیدی امدنشان، خسته از نبود کار، خسته از مسیر طولانی، و خسته از چهره ی غم الود کوه نور. در این سالها چهره ی غم الود لوداب شکفت. همانند گلی در فصل بهار و عطر و بوی رفاه سر می دهد. هر چند که رفاه در ذهنیت خیلی ها این امکانات اینچنینی نیست؛ اما میدانم که شعار حاج زارع ادامه دارد. می دانم که خدمت ادامه دارد. و میدانم شکوفایی سرزمین من هم ادامه دارد. می دانم و میبینم فرزندان مهاجرت کرده از این سرزمین‌فرا خوانده شده اند. میدانم که امیدها در دلمان جوانه زده است. و میبینم شوق ورغبتی که در دل مردم این شهر و روستاها رخنه کرده و اینده را روشون تر از قبل نموده است. و میبینم خنده ی کودکان را به هنگام تلاش و شوق دوباره ی جریان زندگی در سرزمینم را. هشت سال خدمت، هشت سال تلاش و هشت سال امید.
و امروز لوداب اغوشش را بر روی فرزندانش باز نموده و پذیرای مردمان رفته از این سرزمین‌ است. و ما شاهد جمع شدن دوباره ی عزیزانمان در کنار هم هستیم. و باز امیدی دارم که باز خدمت ادامه دارد.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری